Cevap: Transfer Önerileri
ŞU andan itibaren,
Şahin Aygüneş
Yasin Pehlivan
Muhammet Demir
Eren Albayrak
Serdar Kesimal
Kesinlikle alınmalı.
Gökhan Zan,
Mustafa Sarp,
Batdal
Yollanmalı.
Çoğuna katılmak ile birlikte Batdal yollanmalı kısmında ayrılıyorum.Bence Şahin Aygüneş kesinlikle ciddi anlamda düşünülmeli.
_Şahin Aygüneş(Kasımpaşa)
_Hasan Ali Kaldırım(Kayserispor)
_Serdar Kesimal(Kayserispor)
_Gökhan Süzen(Belediyespor)
_Ömer Toprak(Freiburg)
_Volkan Şen(Bursaspor)
_Selçuk İnan(Trabzonspor)
Bunlar alınmalı.
Gidecekler
Gökhan Zan
Ali Turan
Mustafa Sarp
Barış Özbek
Elano Blumer
Eksik mevkilerimize bakıldığı zaman hala
1)Orta Saha(dinamik,çalışkan,pasör)
2)Sağ bek yedeği
3)Stoper yedeği veya ası,(ayağa pas atabilen,yerli)
4)Sağ Kanat,yerli(hızlı,atletik,iyi pas yapan)
gibi eksiklerimiz görülüyor.
Eminim ki şu şekilde bir kadromuz olsa mevcut durumdan daha çok iş yapar.
-----------------------------------------Ufuk Ceylan(Üst Düzey Yabancı)-----------------------------------------------------------
-Sabri(Gökhan Süzen)----------------Neill--------------------------Serdar Kesimal--------------İnsua(Hakan Balta-Hasan Ali)
-------------------------------------Cana-------------------------------Selçuk İnan---------------------------------------------------
-Volkan Şen---------------------------------Misimovic----------------------------------------------Arda Turan----------------------
----------------------------------------------M.Baros------------------------------------------------------------------------------------
Tabi bu şekilde bir yapılanmaya gidilirse bu kadronun kurulması çok kolay değil.
1)Servet Çetin,Elano gibi değeri olan oyuncular elden çıkarılmalı.(Toplam:12-14 Milyon Euro gibi bir değer bulursa)
2)Yönetim yerli iskeletin önemini kavramalı.
3)Selçuk İnan için gerekirse 5 MİLYON EURO GİBİ bir meblağ bile gözden çıkarılmalı.
4)Volkan Şen için kabul ederse Bursa ve Servet;Servet+ Para şeklinde teklifler yapılmalı.Kabul edilmezse 7 Milyon Euro civarına kadar çıkılmalı.
5)Serdar Kesimal kesinlikle alınmalı ama alınması gereken kulup ile ilişkilerimizin ALİ TURAN yüzüden bozulması handikap.
6)Gökhan Süzen uygun bir maliyete bitirilebilir.(Serkan Kurtuluş'un performansı takip edilerek)
Ben ŞU ANDA TRANSFERDEN SORUMLU YÖNETİCİ OLSAM ilk yöneleceğim isimler bunlar.