Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

HSV'in Aachen'a kiraladigi 20 yasindaki Tolgay Arslan. Hem forvet arkasi hem kanatta oynayabiliyor.

Hele gençlik bakın buraya, Bursa Eren ve Muhammet Demir'i kadro dışı bırakmış sözleşme uzatmadıkları için.Bir koku var burnuma gelen ama.Ne dersiniz, özellikle bu ikili gelecek yıllarda çok iyi oyuncular olacak deniyordu.Muhammet Demir Sercan'dan bile yetenekli deniliyordu.Bi çılgınlık yapılıp ikisi de getirilebilir mi?Eren sol kanat, Muyhammet forvet oynuyor sanırım.

Bizde oynamasını en çok istediğim oyunculardan bir tanesi Wladimir Weiss Jr. şu anda Man City'de oynuyor sanırsam. Bu yaz haberlerde gelebilir diye adını gördüğümde çok sevinmiştim ama olmamıştı.

Celtic' yada Glasgow'a kiralanmadı mı o?

Hele gençlik bakın buraya, Bursa Eren ve Muhammet Demir'i kadro dışı bırakmış sözleşme uzatmadıkları için.Bir koku var burnuma gelen ama.Ne dersiniz, özellikle bu ikili gelecek yıllarda çok iyi oyuncular olacak deniyordu.Muhammet Demir Sercan'dan bile yetenekli deniliyordu.Bi çılgınlık yapılıp ikisi de getirilebilir mi?Eren sol kanat, Muyhammet forvet oynuyor sanırım.

Muhammet Demir geleceği en parlak genç oyuncu bence bu hamle süper ötesi olur

Ama bi akıllı biz değilizdir herhalde Taner peşinde bir sürü takım vardır..

Chelsea'nin kapısından döndüğü söyleniyordu ama.Oyuncular ile anlaşılmalı, devre arasında göstermelik olarak 1 milyona ikisini birden almalıyız.

Yiğit Gökoğlan,Simpson,Şahin Aygüneş bu isimleri zorlamak lazım.

Yiğit İncedemir ve Şahin Aygüneş.

ŞU andan itibaren,

Şahin Aygüneş

Yasin Pehlivan

Muhammet Demir

Eren Albayrak

Serdar Kesimal

Kesinlikle alınmalı.

Gökhan Zan,

Mustafa Sarp,

Batdal

Yollanmalı.

ŞU andan itibaren,

Şahin Aygüneş

Yasin Pehlivan

Muhammet Demir

Eren Albayrak

Serdar Kesimal

Kesinlikle alınmalı.

Gökhan Zan,

Mustafa Sarp,

Batdal

Yollanmalı.

Çoğuna katılmak ile birlikte Batdal yollanmalı kısmında ayrılıyorum.Bence Şahin Aygüneş kesinlikle ciddi anlamda düşünülmeli.

_Şahin Aygüneş(Kasımpaşa)

_Hasan Ali Kaldırım(Kayserispor)

_Serdar Kesimal(Kayserispor)

_Gökhan Süzen(Belediyespor)

_Ömer Toprak(Freiburg)

_Volkan Şen(Bursaspor)

_Selçuk İnan(Trabzonspor)

Bunlar alınmalı.

Gidecekler

Gökhan Zan

Ali Turan

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Elano Blumer

Eksik mevkilerimize bakıldığı zaman hala

1)Orta Saha(dinamik,çalışkan,pasör)

2)Sağ bek yedeği

3)Stoper yedeği veya ası,(ayağa pas atabilen,yerli)

4)Sağ Kanat,yerli(hızlı,atletik,iyi pas yapan)

gibi eksiklerimiz görülüyor.

Eminim ki şu şekilde bir kadromuz olsa mevcut durumdan daha çok iş yapar.

-----------------------------------------Ufuk Ceylan(Üst Düzey Yabancı)-----------------------------------------------------------

-Sabri(Gökhan Süzen)----------------Neill--------------------------Serdar Kesimal--------------İnsua(Hakan Balta-Hasan Ali)

-------------------------------------Cana-------------------------------Selçuk İnan---------------------------------------------------

-Volkan Şen---------------------------------Misimovic----------------------------------------------Arda Turan----------------------

----------------------------------------------M.Baros------------------------------------------------------------------------------------

Tabi bu şekilde bir yapılanmaya gidilirse bu kadronun kurulması çok kolay değil.

1)Servet Çetin,Elano gibi değeri olan oyuncular elden çıkarılmalı.(Toplam:12-14 Milyon Euro gibi bir değer bulursa)

2)Yönetim yerli iskeletin önemini kavramalı.

3)Selçuk İnan için gerekirse 5 MİLYON EURO GİBİ bir meblağ bile gözden çıkarılmalı.

4)Volkan Şen için kabul ederse Bursa ve Servet;Servet+ Para şeklinde teklifler yapılmalı.Kabul edilmezse 7 Milyon Euro civarına kadar çıkılmalı.

5)Serdar Kesimal kesinlikle alınmalı ama alınması gereken kulup ile ilişkilerimizin ALİ TURAN yüzüden bozulması handikap.

6)Gökhan Süzen uygun bir maliyete bitirilebilir.(Serkan Kurtuluş'un performansı takip edilerek)

Ben ŞU ANDA TRANSFERDEN SORUMLU YÖNETİCİ OLSAM ilk yöneleceğim isimler bunlar.

Ooo, Alpay Ne zamandır rastlamadım sana forumda.:)İnciler saçmışsın yine.

Hocam Batdal konusunda benim ciddi endişelerim var, bir kere boyu uzun, tamam hava toplarında üstünlük sağlayabilir, ancak bu uzun boy onu oldukça hantallaştrıyor.Ağır kalıyor yani..Ama Şahin Aygüneş öyle değil,hoş sende ciddi olarak düşünülmesi gerektiğini söylüyorsun da ben o yüzden Şahini Batdal'a tercih ediyorum.

Ayrıca Selçuk İnan'ın sözleşmesi zaten bitiyor, neden 5 milyon gibi bir rakamı gözden çıkaralım ki? Devre araında ön protokol imzalanır, seneye beleş olarak alınır.

Sol beke aldığın Hasan Ali denen eleman bizde Çağlar, Halan, İnsua varken lüx olmaz mı?Bence olur, sol bekte şu an için hiç sıkıntımız yok.

Şöyle bir kadroya baktım da..

Gidenler :

-Aykut Erçetin 500.000

-Gökhan Zan 1.000.000

-Ali Turan 500.000

-Barış Özbek 2.500.000

-Elano 8.000.000

-Harry Kewell 4.500.000

-Pino 3.000.000

Yaklaşık olarak bu oyuncular bu fiyatlarla gönderilebilir.Elde edilen gelir : 20.000.000

Aslında Hakan'ı da yazacaktım ama Insua kiralık ve bonservisi şüpheli.Neyse;

-Kaleye yerli alternatif

-Yerli as stoper

-Yerli solbek

-1 ortasaha oyuncusu çift yönlü yabancı banko.

-Bir de solaçık Türk.

-Forvete yerli alternatif.

Gelenler:

-Kenan Hasagic(Türk statüsü)=750.000

-Ömer Toprak=4.000.000

-Gökhan Süzen = 1.500.000

-Wilson Palacios=7.500.000

-Dimitri Payet=5.500.000

-Şahin Aygüneş=2.500.000

-Eren Albayrak=0

-Sercan Kaya=250.000

Toplam=22.000.000

Çok az bir giderle mükemmel bir kadro olur.

----------------------------------Ufuk(Hasagic)----------------------------------------

--Sabri(Serkan)----------Neill-------------Ömer(Servet)---------------G.Süzen(H.Balta)--

------------------------Cana------------Palacios(Ayhan)-------------------------------

-------------------------------Misimovic(E.Çolak)---------------------------------------

---Payet(Sercan Kaya)------------------Baros(Şahin,Batdal)---------------------Arda(Eren)------------

Gökhan Süzen geçen sene solbek oynuyordu

Sanırım bu sene orta sahada oynuyor

Sağ bek ne alaka?

Şöyle bir kadroya baktım da..

Gidenler :

-Aykut Erçetin 500.000

-Gökhan Zan 1.000.000

-Ali Turan 500.000

-Barış Özbek 2.500.000

-Elano 8.000.000

-Harry Kewell 4.500.000

-Pino 3.000.000

Gökhan Zan Barış Harry Kewell ın sözleşmeleri bitiyor. Elanoya kimse 8 vermez verse bu sene satmıştık çoktan piyasa iyice düştü bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt