Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 110.062
- 96.962
- 5.088
bunu bize verseler keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alabilsek her durumda katkı sağlar ancak planlama doğru yapılırsa çok daha verimli olur. Tarz olarak direkt Lemina yerine olmaz, Torreira yine 6 ya geçer ve verimi düşer o durumda. Kıymetlimiz Torreira yerine herhangi bir futbolcu teklif dahi edilemez. En ideali Sara' yı elden çıkarıp yakın maliyetle Gedson' u almak olur. BJK da son dönemde olduğu gibi, sıklıkla İlkay ile dönüşümlü 8.5; Torreira yokluğunda 8, başkası alınmazsa (Onyedika' ya ilgi ciddi sanırım) Lemina yerine oynar ve totalde tam zamana yakın süre almış olur....Gedson gelmeli bu hasret sona ermelidir.
Puştun mt derdi de yok misssssGedson gelmeli bu hasret sona ermelidir.
Evet bende saranın yerine dedim ustelik saradan daha skorer son 2 yılını karsilastirirsak.Alabilsek her durumda katkı sağlar ancak planlama doğru yapılırsa çok daha verimli olur. Tarz olarak direkt Lemina yerine olmaz, Torreira yine 6 ya geçer ve verimi düşer o durumda. Kıymetlimiz Torreira yerine herhangi bir futbolcu teklif dahi edilemez. En ideali Sara' yı elden çıkarıp yakın maliyetle Gedson' u almak olur. BJK da son dönemde olduğu gibi, sıklıkla İlkay ile dönüşümlü 8.5; Torreira yokluğunda 8, başkası alınmazsa (Onyedika' ya ilgi ciddi sanırım) Lemina yerine oynar ve totalde tam zamana yakın süre almış olur....
Ikili mücadelede orani kaybedileni geri kazanma orani geleni karşılama orani vb brn bunlara daha cok bakiyorum şahsen istememAral Simsiri ne zaman aliyoruz
Ikili mücadelede orani kaybedileni geri kazanma orani geleni karşılama orani vb brn bunlara daha cok bakiyorum şahsen istemem
La biz 10 yabanciliyiz normal 2 yabancı boşluk var sen u 23 diyonbiz niye u23 2 tane yabanci hakkimiz varken almadik , yedek kulubesindeki 13-14 yasindaki adamlara kaldik
Kek başa şimşir tarakAral Simsiri ne zaman aliyoruz
Yusuf var 11 hocamLa biz 10 yabanciliyiz normal 2 yabancı boşluk var sen u 23 diyon
Onu yok sayıyoruz; hocanın kontenjanı kullanma niyeti olsa, bir şekilde gönderilirdi bir yere.Yusuf var 11 hocam
Onu saymiyom ya neden kaldığı bile belli değil. Kalmasi zaten skandal birde yabancı statusundeYusuf var 11 hocam