Transfer Önerileri

İzlemediğim için sallamasyon konuşmak istemiyorum ama bu Bodrum'da ki Ali Habeşoğlu yaşına göre baya iyi istatistik yapıyor.

images (1).webp

Vasilije kostov 12 gol 7 asist. Burasi gs ama biz bernardo silva alalim

Bravo nwaiwu istatistikleri zaten iyiydi. Neler dendi.

Son düzenleme:

Piyasası çok yüksek ve Hollanda liginden bir de genç oyuncu o yüzden ciddi bir risk belki ama kendisinin de bizim oyuna çok uyabileceğini düşünüyorum açıkcası.

Boyle oyuncularin buraya gelme ihtimali sifir maalesef.

Suan en elit kuluplerin scoutlari neredeyse her mac kendisini izliyor. Hic bir genc Hollandali Turkiye'ye gelmez bu yasta. Hele wonderkid olarak goruluyorsa.

Reims'de böyle bir çocuk varmış. Nijeryalı 1.90 boy, fizik, hız var gibi maliyeti uygunsa net alınır denenir hatta alt lige oynatma zorunluluğu ile falan kiraya verirsin 1 sene.

Artık biraz da top nedir bilen topa bomba muamelesi yapmayan topla yetenekli oyuncular alsak mı

Barselona olalım demiyorum ama en azından topla bir al ver bir ver kaç yapmak ufak organizasyonlar da görmek istiyor insan

Fizik fizik fizik gördük fiziği

Takım kimyası çok önemli fiziği ve tekniği iyi harmanlamak gerek

Artık biraz da top nedir bilen topa bomba muamelesi yapmayan topla yetenekli oyuncular alsak mı

Barselona olalım demiyorum ama en azından topla bir al ver bir ver kaç yapmak ufak organizasyonlar da görmek istiyor insan

Fizik fizik fizik gördük fiziği

Takım kimyası çok önemli fiziği ve tekniği iyi harmanlamak gerek

Aga zaten fizik gücümüz sayesinde son 16'ya kaldık. Bak bundan ötesine geçmek için fizik + yeteneği birleştirmen gerekiyor ama bu da zaten öööyle çok kolay bir şey değil. Zamanla olur bunlar.

Geri
Üst Alt