# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Türkspor'a göre büyük ölçüde anlaşılmış. Cisse ile beraber alınırsa bu sene bacak kırma şampiyonu olabiliriz.

Cevap: # Volkan Şen

Aydın, 20 tane Volkan eder.

Aynı kanaatte değilim.Aydının maçta devamlılığı yok.Saman alevi gibi bir var bir yok.Ve de topla ilerlerken adeta rakiple boğuşuyor fiziki mücadeleye girip düşüyor, sonra da hep hakeme bakıyor.Ben de isterim Aydının iyi bir çıkış yakalayıp değişilmezler arasına girmesini ama maalesef geçen yıl bu mümkün olmadı.

Geçen sezon Bursa fener maçında dikkatimi çekmişti bu çocuk..

Tipi, boyu posu falan Deco'yu hatırlatmıştı bana..

Top tekniği üst seviyede. Alınırsa orta sahada Ayhan-Arda ikilisine çok da iyi bir alternatif olur bence.. ama Bursa dünyaları ister. O kadar para vermek de kumar olur..

Sercan için de aynı şey geçerli.. Büyük takımda ne oynayacakları belli olmayan adamlar bunlar.

Büyük takıma geldin mi rakip sana daha çok önlem alacak. Daha az boş alan bırakacak. Öyle kolay değil yani..

Guiza denen adam La Liga'da Mallorca ile attığı gollere yaklaşamadı bile.. Çünkü başına 2 tane izbandut diktin mi, geniş alan bırakmadın mı tısssss...

O yüzden bu tarz transferlere büyük paralar vermemek lazım..

Ümit Davala'yı, Ergün Pembe'yi, Hakan Ünsal'ı alırken hiç böyle anormal bonservisler dönmüyordu ortalıkta.. Biz bu adamları alırken rakipler Tarık-Zafer Biryol-Yusuf-Ayhan falan için servetler ödüyordu..

Volkan Şen istikrar abidesi mi? Geçen sezon 10 gol 20 asist faan mı yapmış?

Bak, Aydın geçen sezon 23 maç oynamış 3 gol atmış (2'si kupada).

Volkan 31 maç yapmış 1 gol atmış (kupada 6 maç oynamış sıfır çekmiş). Üstelik sürekli oynayan bir futbolcu Bursa'da, Aydın gibi son 20 dakika giren veya ikinci yarıda oyundan çıkarılan bir topçu da değil.

İstatistik bile Aydın in en az 3 tane Volkan ettiğini gösteriyor.

İstatistiği bir kenara bırakalım, fizik ve teknik olarak da Aydın volkan'dan kat kat üstün bir futbolcu. En büyük avantajı da kulübün içinden yetişmiş olması.

Hala Volkan diyenlere duyurulur.

Volkan'ın alınmasına karşı değilim, ama adama dünya starı muamelesi yapılırken, Aydın'ı yok sayanlara karşıyım. Volkan 500 bin-1 M Euro civarında bir paraya alınabilir. Ya da Volkan Yaman ile takas edilir. Daha fazlası zarar-ziyandır.

Volkan Şen istikrar abidesi mi? Geçen sezon 10 gol 20 asist faan mı yapmış?

Bak, Aydın geçen sezon 23 maç oynamış 3 gol atmış (2'si kupada).

Volkan 31 maç yapmış 1 gol atmış (kupada 6 maç oynamış sıfır çekmiş). Üstelik sürekli oynayan bir futbolcu Bursa'da, Aydın gibi son 20 dakika giren veya ikinci yarıda oyundan çıkarılan bir topçu da değil.

İstatistik bile Aydın in en az 3 tane Volkan ettiğini gösteriyor.

İstatistiği bir kenara bırakalım, fizik ve teknik olarak da Aydın volkan'dan kat kat üstün bir futbolcu. En büyük avantajı da kulübün içinden yetişmiş olması.

Hala Volkan diyenlere duyurulur.

Volkan'ın alınmasına karşı değilim, ama adama dünya starı muamelesi yapılırken, Aydın'ı yok sayanlara karşıyım. Volkan 500 bin-1 M Euro civarında bir paraya alınabilir. Ya da Volkan Yaman ile takas edilir. Daha fazlası zarar-ziyandır.

Herkesin futbol zevki farklı olabiliyor.Mesela bir futbolcu bir takımın değişmezi iken bir anda hoca değişikliği ile birlikte yedek kulübesine mahkum olabiliyor.Bu mantıktan hareketle Volkan ŞEN konusunu bu şekilde kapatmak istiyorum kendi adıma.

Aydın dediğiniz çocuk, potansiyelinin onda birini kullanamayan AKILSIZ bir çocuktur.

Ciddi ciddi bu sene takasta kullanılması gündemde. Geçen sene yaptığı hatalar kendi boyunu aştı.. Düzelecek gibi de durmuyor maalesef.

Altan, Aydin'in fizigi mi Volkan'dan daha iyi? :D Yapma etme, Aydin'i bi uflesen yere cakilir. Aydin'in yetenekleri ortada ama suanki haliyle degil Galatasaray'da, Pafta bile oynayamaz. Sanirim farkli Aydinlari izledik seninle:). Benim izledigim Aydin bizde koca bi 0 cekti, hatta EKSI 10'a kadar inmistir. Bilmem farkindamisin ama sezon oncesi herkez Aydin boyle Aydin soyle diyodu simdi Aydin siradan bir topcuymus takas edelim diyor :) ...

Umarim Aydin 1,2 yil kiralik gider burnu surter cunku burnu cok havalarda. Basardim havasinda ilerliyor ...

Yok Rijkaard adam edecekse orasini bilemem ama tahminime gore Aydin gonderilir, hatta satilir belkide cunku suanki haliyle 5 dakika bile kosamiyor adam. Berbat durumda. Bockum kampinda iyi performans gosterenler kalacak, geriye kalanlar gidecek :) ...

Aydın'ın en büyük şanssızlığı geçen sene ile Skibbe ile çalışmış olması. Belediye'de oynarkenki hocası kimdi? Adamı altyapıdan yetiştiren adam, Abdullah Avcı. Aydın o sezon Belediye'de harikalar yarattı, sonra geri döndü, geçen sezon başında Arda'yı geçer bu sene diyorduk. Sonra zaten hepimiz biliyoruz hikayeyi. Çalıştırılmayan bir kadro, kenara atılan gençler, sürekli yaşanan sakatlıklar vs.

Diyeceğim odur ki, Aydın'ın üstüne gidilmesi lazım. Volkan'a Sercan'a milyon Euro'ları dökeceğinize, elinizdeki adamları değerlendirin (misal Aydın, Özgürcan, Cem Sultan ve bunlar gibi onlarca adam). Transfer politikası bunu gerektirir. Ekonomi politikası, sportif planlama bunu gerektirir. Yoksa fener gibi her önüne geleni milyon euroları dökerek alan ama altyapıdan anca babayı çıkaran bir takım olamayız. Bizim en büyük farkımız, altyapıdan onlarca adam çıkarmış olmamızdır. Hem muhteşem bir altyapımız var diyip coşan, hem de Aydın, Mehmet Güven satılsın diyenler kendileriyle çelişiyorlar. Bilmem anlatabildim mi? Bu çocuklara güvenmeyeceksek kime güveneceğiz, ben bunu anlamıyorum.

Ayrıca Aydın'a üflesen yere çakılır diyorsun da, Aydın'a üfleyemeden Aydın'ın tozunu yutarsın, o kadar hızlı adam. Acayip penetreli ve kendinden beklenilmeyecek kadar kuvvetli. Tek eksiği dağınık olması, onu da toparlayacak adam Neeskens'tir. En sevdiği tip oyuncu Hollandalıların. Takası inanılmaz bir hata olur. Kadroda düşünülmüyorsa da yine Belediye'ye kiralansın en azından bir sezon daha sürekli oynasın.

Aydın'ın en büyük şanssızlığı geçen sene ile Skibbe ile çalışmış olması. Belediye'de oynarkenki hocası kimdi? Adamı altyapıdan yetiştiren adam, Abdullah Avcı. Aydın o sezon Belediye'de harikalar yarattı, sonra geri döndü, geçen sezon başında Arda'yı geçer bu sene diyorduk. Sonra zaten hepimiz biliyoruz hikayeyi. Çalıştırılmayan bir kadro, kenara atılan gençler, sürekli yaşanan sakatlıklar vs.

Diyeceğim odur ki, Aydın'ın üstüne gidilmesi lazım. Volkan'a Sercan'a milyon Euro'ları dökeceğinize, elinizdeki adamları değerlendirin (misal Aydın, Özgürcan, Cem Sultan ve bunlar gibi onlarca adam). Transfer politikası bunu gerektirir. Ekonomi politikası, sportif planlama bunu gerektirir. Yoksa fener gibi her önüne geleni milyon euroları dökerek alan ama altyapıdan anca babayı çıkaran bir takım olamayız. Bizim en büyük farkımız, altyapıdan onlarca adam çıkarmış olmamızdır. Hem muhteşem bir altyapımız var diyip coşan, hem de Aydın, Mehmet Güven satılsın diyenler kendileriyle çelişiyorlar. Bilmem anlatabildim mi? Bu çocuklara güvenmeyeceksek kime güveneceğiz, ben bunu anlamıyorum.

Ayrıca Aydın'a üflesen yere çakılır diyorsun da, Aydın'a üfleyemeden Aydın'ın tozunu yutarsın, o kadar hızlı adam. Acayip penetreli ve kendinden beklenilmeyecek kadar kuvvetli. Tek eksiği dağınık olması, onu da toparlayacak adam Neeskens'tir. En sevdiği tip oyuncu Hollandalıların. Takası inanılmaz bir hata olur. Kadroda düşünülmüyorsa da yine Belediye'ye kiralansın en azından bir sezon daha sürekli oynasın.

Aydını'ın bi tane toz yutturduğu maçı söylermisin? Boş alanda bile topu sürüp pozisyon sonlandıramıyor, rüya görmeyelim bence.

Belediye'de oynarken seyretseydin, toz, çimen, toprak yutturduğunu görürdün. Adamda müthiş bir potansiyel var, ki forumda genel olarak kabul ediliyor bu. Geçen seneki başarısızlık ve kötü performans Skibbe'nin marifetidir. Takım çalıştırılmamıştır. Gençlere gereken özen gösterilmemiştir. Aydın'ın üzerinde durulmamıştır. İnsanlar küstürülmüştür, topluca berbat bir performans gösterilmiş ve başarısız olunmuştur. Bu tablodaki Aydın'ı değerlendirmeyelim bence. Bakalım Neeskens ne yapacak, sonuçta onun vereceği rapor önemli, ki ben sizin gibi Aydın'ı dışlayacağını düşünmüyorum, hatta dışlamayacağını biliyorm.

Hasan ve Arda'yi anlatmana gerek yoktu uzun uzun:D Sadece kücük takim topcusu tanimi topla cok oynayan oyuncu mu oluyor sana göre diye merak etmistim, sen öyle tanimlayinca. Topla gereginden fazla oynamak da giderilmicek bir zaaf degil. Ronaldo ManU'daki ilk senelerinde pas atmayi aklindan gecirmezdi. Bunun yanlis oldugunu oyuncuya anlatabilirsen, oyuncu da bunlari anlattigina degecek bir oyuncuysa sorun yok. Ben Volkan Sen'in fazlasiyla yetenekli bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.

umarım yanılırım ve senin söylediğin gerçekleşir.

Ve GS'ımıza iyi ve yetenekli bir türk oyuncu kazanmıs oluruz.

Bence de Aydın'da potansiyel var ama bunu ortaya çıkaramıyor. Rijkaard'ın yardımıyla inşallah kendi yeteneğini farkeder :rolleyes:

Hasan sadece enine sahayı dolaşırdı demek gaflettir. Lucesculu zamanda takımda adam kalmamışken Hasan ve Ergün tüm bir sezon sol kanattan şampiyon yaptılar ya bu kadar mı hafızamız zayıf?

yo cok sukur hafızam oldukca iyidir

yazıda zaten belirtmiştim (ki 2 sene evveline kadar yapabiliyordu)

demek ki dikkat etmemişsin...

yo cok sukur hafızam oldukca iyidir

yazıda zaten belirtmiştim (ki 2 sene evveline kadar yapabiliyordu)

demek ki dikkat etmemişsin...

Ne yazdığına dikkat ettim zaten o yüzden böyle tepki verdim renktaş. 2 sene öncesine kadar diyorsun böyle yapardı ama yanılıyorsun. İlk zamanlarında dediğin gibi çalımlar atıyordu ama verimsizdi Hagiyle beraber aklını kullanmayı öğrendi ve gayet dikine oynuyordu demek istedim.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Bu gazetelere bakarsak tüm dünya Galatasaray'da zaten :D.

Ne yazdığına dikkat ettim zaten o yüzden böyle tepki verdim renktaş. 2 sene öncesine kadar diyorsun böyle yapardı ama yanılıyorsun. İlk zamanlarında dediğin gibi çalımlar atıyordu ama verimsizdi Hagiyle beraber aklını kullanmayı öğrendi ve gayet dikine oynuyordu demek istedim.

eee tamam işte renktaş aynı şeyi söylüyoruz 2 sene evveline kadar hasan şaş topla cok oynuyordu ama her şekilde verimliydi

ama maalesef 2 senedir hasan şaş'ın hiçbir şekilde katkısı yok takıma onu söylüyorum

Oyun zekası yok bişey yok..Driblingleri iyi sadece hani tabiri yerindeyse 'halı saha topçusu'

Geri
Üst Alt