transfermarkt | kolpanın adresi

Önemli bir seyi daha ekleyeyim, devre arasi 30 Milyon degeri olan Zaniolo'yu almamis olsaydik lig'de 14 mac galibiyet serisi olan takim olarak yine Fener'in arkasinda olacaktik.

Sözüm bu kadar.
Aynisini düsündüm. Hemde 30m € gerilerinde olacaktik. Bu kadroyla biz en az 30m € üzerlerinde olmamiz lazim.

Diyorum ya biraz önce yaziyordu orda da ama geri cevirmisler. Neyse aksama jadar düzelir.
Anladım sizi, ben aslında sitenin hiçbir yeri düzgün değil, onu söylemek istemiştim. ♥ Yoksa bunların genel tutumlarını hepimiz biliyoruz, rezalet ötesi bir değerlendirmeleri var Türkiye için.

O sağ üstte takım sayfasında yazan değer otomatik artıp azalan bir değer ama ana sunucu muhtemelen farklı bir ön bellekten alıyor değerleri, o an o veriyi nereden çekiyorsa o yazıyor. Böyle büyük siteler genelde çok sayıda cloud sunucuyla çalışıyor, bu şekilde de ana makineye yük binmiyor, hepsi de ana makine ile iletişim halinde. O an o veriyi çektiği sunucunun ön belleğinde ne varsa onu veriyor bize. Elle bir ayarlama yok yani o ekranda. Arama sonuçlarında da takım değeri güncel değil. Muhtemelen site parça parça farklı yerlerden alıyor veriyi. Belli aralıklarla tüm sunucular eşitleniyor, o saat geldiğinde düzelir hepsi

Arkadaşlar bilmem katılır mısınız ama bu sitedeki rakamlar bana normal gelmedi.

Bir üç kağıt var gibi

🦆
cat-kicking-a-duck-rgmm8ogbcjdadv8q.gif

zaniolo nıye dusmus la hemen

Bu kadar önemli mesele ise mücadeleyi yönetim yapmalı. Zaiolo gelmese adamlarin cok gerisinde olacaktik. Piyasa degerimiz yuksek ama hala sampiyon olamiyoruz algısı bile yapilabilir.

Geri
Üst Alt