Cevap: O Statta Saçmalamayan 11 Tane Adam Bir Araya Getirmek Bu Kadar Mı Zor?
Kesinlikle katılıyorum. Bizim oyuncularımızın gerçek futbollarını sahaya koyamamalarında bunların etkisi çok fazla. Her derbide bilerek ve isteyerek oyunu geriyorlar, ve futbol içi sertliğin üzerinde sert oynuyorlar, kendi sahalarında da buna seyirci de katılıyor, atmosfer zaten yüksek, bir de atmosferin yüksekliği vesaire ile hakemler de tüm bu çirkefliklere ve gerginliği büyütmelerine falan izin veriyorlar, bu bizi oyundan düşürüyor ancak onlar bunu planlı yaptıkları için oyundan düşmüyorlar. Zaten maçta elenme veya lig sonlarına doğru olup da ligin kader maçı olması stresi falan yoksa gerginlik ev sahibi takım lehine gelişir. Çünkü gerilen maçta ev sahibi takım seyirciyi daha rahat arkasına alır, hakeme baskı kurar, rakibin bir oyun oturtmasına izin vermez çünkü sürekli gerginliklerle duran ve futbolun oynanmadığı bir ortam oluşur, bu ortamda skor denkken de goller hatalarla veya karambollerle olacağı için hata yapacak taraf da o atmosferde büyük ihtimalle deplasmandaki takım olacağı için olay bu şekle gelir, taktik basit yani.
sonra bize diyorlarki bunlar beşiktaşla kardeş kulüpler
stad olaylarını saymazsak adamlar sahada iyide olsa kötüde olsa derbiye çıkınca ne provake ediyorlar nede ortamı gerici herhangi bir sözlü sataşmada bulunuyorlar böyle olmayıncada bizde hiçbir şekilde karşılık vermiyoruz.
samiyendeki maç onlar için bu maçdan çok daha gergindi
3-0 yenildiler bana göre onlar bile 3-0 kazanabilirlerdi ama buna rağmen delikanlı gibi hiç olay çıkartmadan maç bitiminde de tebrik edip hiç bir açıklama yapmadan gittiler.
ben şimdi neden bu takıma saygı duymayayım ?
takımıma saygı duyana bende duyarım takımımdan nefret eden ve bütün nefretiyle sahaya çıkan futbol teröristlerinden bende nefret ederim.
TD leri basın toplantısında ne dedi duydunuzmu ? keita ardadan çok daha iyi bir furbolcu ama ardanın bonservisi daha yüksek dedi güldü
düşünsenize rijkaardın maçdan sonra alexi çok büyütüyorlar adam bir penaltıdan attı birde boş kale gol zaten adam olsa brezilya milli takımda oynardı deyip güldüğünü ve provake ettiğini
adamların her lafları her yaptıkları provake etmek, ortamı germek, iç huzuru bozmak, çöketmek üzerine kurulu.
ezikler lakabını boşunamı taktık bu adamlara ? herkez haketiği değeri görürmüş.
ben şunu merak ediyorum bir tane fenerli çıkıpta samiyende kazanabilecekleri bir maçta kaleci hatalarıyla 3-0 geriye düşselerdi olay çıkartmadan o maçı tamamlayıp galatasarayı tebrik ederek o staddan ayrılabilirlerdik diyebilirmiydi acaba ?
eminim 3-0 iken hepsi şunu düşünürdü : emre şimdi kızıp sabrinin boğazını sıkacak hadi koçum benim, hakem hakkımızı yedi alex hakeme omuzu koyar şimdi , lugano kime kafayı koyacak acaba hadi lugano kurtar onurumuzu,ve bir yudum insan : inşallah kırmızı görmeden biter bu rezalet...