Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu
Defasns 2 senedir olduğu gibi yine evlere şenlik.Leoda sağolsun 12 Fbli gibi 2 gole asist çıkardı.Topu Fener yarı sahasına vuramadı.Ayağında sorun var heralde.
Servet her zamnki Ayıboğanlığını kullanmaya çalıştı.Ama karşısında en az onun kadar diri Kazım vardı.
Arda aşırı motivelikten oyununu oynayamıyor Fener maçlarında.Kaptanın daha sakin olması gerekirdi.
Yine oyunun kontrolü bizdeyken golü yedik.Diğer maçlara nazaran top ayağımzdayken bu sefer pozisyonumuz yoktu.
Aziz Yıldırım yıllarca söyler Kadıköyde küfür çirkin olay yok diye.Bu maçtada gördükki en alası var.Ve engellenemezde.
Bizimkiler ısınırken taraftarımızla bütünleşmeye gitmesini bile çekeneyenler oldu bugün.Sonra suçlu gene Arda olur.Samiyende böyle bir olay olsa asarlardı heralde Ardayı.
Onu geçtim maç içinde hala itmeyle hırsını alamamış Cristian arkadaşımız Ardaya okkalı yumruğunu görmedi hakem olsun oda insan hata yapar.
Kazım 8 kere servete faul yaptı.Olsun Hakemde insan.
Emre denen şahıs Baroşun ayağını kırdı.Olsun hakemde hata yapar.oda insan.
Kültür stadı Kadıköyde Keitanın neredeyse gözünü çıkaracaklardı.Adam kalktı.Maddeyi aldı kenara kendi götürdü Sarı kart.Niyemi Seyirciyi kışkırtıyormuş.!
Wedersondan müthiş bir orta Alex bosş kaleye nizami bir gol!
Aslında iyi taktik.demekki ne kadar ilerde olursan ol topun üstünden atla ofsayt olmuyor.Denemek lazım bunu.
Ama hakem dışında bütün otoriteler ofsayt diye nitelendirdi.
Demekki hakem görmemiş olsun hakemde insan.Hata yapar.
Gelelim Balıklama Penaltıya hakem heralde bunuda görmedi.Yada gördü penaltı verdi ben kuralları bilmiyorum.!
Sonrada Niye 10 senedir Gs Kadıköyde yeniliyor.Hakem abimiz sağolsun.Odan İnsan neticede hata yapar.
Böyle geçiştirmek lazım.Her seferinde seneye yeneriz inşallah diyoruz.ama kimle uğraşacız hakemle Fblemi.
Bugün onca yapılan kötü şey içinde bunun SAMİYENİ de var demekten alamıyorum kendimi.