TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

abicim bize birezilyalı felan yaramıyo. yönetim madde getirsin brezilyalı alınmasın diye. adamlar resmen fb de oynuyolar ya. bize yarayan hangi brezilyalı var ? lanet olsun ya.

Cevap: O Statta Saçmalamayan 11 Tane Adam Bir Araya Getirmek Bu Kadar Mı Zor?

bence Arda yı yönetim uyarmalı top her ayagına geldiginde çalım yapmaya çalışıyor ve topu kaptırıyor düz oyna abicim tek top hem daha verimli olur hem Galatasaray kazanır stresden çalım yapıyor ve kaptırıyor kesinlikle dinlenip kendine gelmesi lazım

daha mac baslamadan 1-2 oyuncunun atilmasi lazimdi hakemin kafasi yarildiginda maci tatil etmesi lazimdi federasyonun mac icinde yapilan faullerin hic birine sari kart gostermedi hakem hep fener lehine hareketler yapti emrenin daha ilk dakkada barosa yaptigi faul ayagini kiracak kadar sert ve uyari bile almiyor emre cristian/topuz/blica neler neler yapti oyuncularimiza carlos keita'ya bu kdar faul yapmasina ragmet kart gormedi ve en sonunda olan oldu keita sinirlerine hakim olamadi ve yakti bizi.ben hayatimda bu kdar rezil taraftar ve takim gormedim bunlarin alaayi serefsiz. biraz da takimim icin konusucam arda boyle giderse hasan sas dan daha kotu duruma duser ayhan bu takimda oynamaya devam ederse bizi rezil etmeye devam eder servet-gokhan beraber oynarsa ligin en cok gol yiyen takimi GALATASARAY olur sampiyonluk hayal olur daha cok sey yazasim var ama ozman da bana olan olur forumdan atilirim. herkese iyi gunler

biraz sakin ya...insanın iyice moralini bozuyosunuz...

emre cristian ve bilica samiyene gelmesinler çok sinirliydim akşam yorum yazmadım ama hakeme sevgılermı(!) sunuyorum

bence Arda yı yönetim uyarmalı top her ayagına geldiginde çalım yapmaya çalışıyor ve topu kaptırıyor düz oyna abicim tek top hem daha verimli olur hem Galatasaray kazanır stresden çalım yapıyor ve kaptırıyor kesinlikle dinlenip kendine gelmesi lazım

ya arkadaşlar bunu kimse konuşmiyor ciristian maç öncesi hazırlanmı fenerbahaçede en az göze batcak oyuncu olarak seçilmiş bir piyondu ve ardayı piskolojik olarak bitirdi arkadaşlar ben bile maçı izlerken dayanamadım gerildim bu olayda bir bit eniği var ama kimse konuşmiyor bunu ama bu cirsitian alisamiyene de gelcek nasıl olsa ardayı bu herif uğruna harcamayalım ya istedikleride bu zaten....

Allah hepsinin belasını versin maç daha başlamadan tahriklere başladılar zaten bizi ancak böyle yenerlerdi şerefsizin evlatları o emre denen pislik daha ilk pozüsyonda sakatladı zaten baros'u

Merak ediyorum o bilicayla cristian nasıl gelecekler Sami Yen'e it herifler.

Bu nasıl bir forum ya :yikes:

ben sabırsızlıkla ciristianı samiyene bekliyorum..........

Defasns 2 senedir olduğu gibi yine evlere şenlik.Leoda sağolsun 12 Fbli gibi 2 gole asist çıkardı.Topu Fener yarı sahasına vuramadı.Ayağında sorun var heralde.

Servet her zamnki Ayıboğanlığını kullanmaya çalıştı.Ama karşısında en az onun kadar diri Kazım vardı.

Arda aşırı motivelikten oyununu oynayamıyor Fener maçlarında.Kaptanın daha sakin olması gerekirdi.

Yine oyunun kontrolü bizdeyken golü yedik.Diğer maçlara nazaran top ayağımzdayken bu sefer pozisyonumuz yoktu.

Aziz Yıldırım yıllarca söyler Kadıköyde küfür çirkin olay yok diye.Bu maçtada gördükki en alası var.Ve engellenemezde.

Bizimkiler ısınırken taraftarımızla bütünleşmeye gitmesini bile çekeneyenler oldu bugün.Sonra suçlu gene Arda olur.Samiyende böyle bir olay olsa asarlardı heralde Ardayı.

Onu geçtim maç içinde hala itmeyle hırsını alamamış Cristian arkadaşımız Ardaya okkalı yumruğunu görmedi hakem olsun oda insan hata yapar.

Kazım 8 kere servete faul yaptı.Olsun Hakemde insan.

Emre denen şahıs Baroşun ayağını kırdı.Olsun hakemde hata yapar.oda insan.

Kültür stadı Kadıköyde Keitanın neredeyse gözünü çıkaracaklardı.Adam kalktı.Maddeyi aldı kenara kendi götürdü Sarı kart.Niyemi Seyirciyi kışkırtıyormuş.!

Wedersondan müthiş bir orta Alex bosş kaleye nizami bir gol!

104.jpg

Aslında iyi taktik.demekki ne kadar ilerde olursan ol topun üstünden atla ofsayt olmuyor.Denemek lazım bunu.

Ama hakem dışında bütün otoriteler ofsayt diye nitelendirdi.

Demekki hakem görmemiş olsun hakemde insan.Hata yapar.

Gelelim Balıklama Penaltıya hakem heralde bunuda görmedi.Yada gördü penaltı verdi ben kuralları bilmiyorum.!

118435x222.jpg

Sonrada Niye 10 senedir Gs Kadıköyde yeniliyor.Hakem abimiz sağolsun.Odan İnsan neticede hata yapar.

Böyle geçiştirmek lazım.Her seferinde seneye yeneriz inşallah diyoruz.ama kimle uğraşacız hakemle Fblemi.

Bugün onca yapılan kötü şey içinde bunun SAMİYENİ de var demekten alamıyorum kendimi.

20226_4.jpg

Sanki samiyen de hep kazanıyoruz da !

doğru söylüyosunda kardeş ama en azından küfür etme zevkinden mahrum kalmicaz cristian blica lugANO hepsi hazır olsunlar özellikle cristian

O arada herkes ayırmaya çalışırken, yumruk atan Bilica'yı atlamışsınız, Maç içinde Keita yumruğunu daha ilk yarıda yine Cristian'ın Arda'ya attığını unutmuşsunuz, aralarındamıydınız bilmiyorum oradaki 55 bin güzide(!) insanın yaptıklarını unutmuşsunuz? Ama haklısınız bunalr karşısında dilini yutmuş gibi konuşamayan medya ve federasyon cesaret veriyor sizlere.

Alın size oalcaklar, en fazla 1 maç ceza gelecek sahanıza. Cristian ve Arda ne hikmetse eşit ceza alacakalr yada almayacaklar.. Bilica görmezden gelinecek... Bu maçtan önce sabriden başlayarak Arda'ya kadar sinirli gibi bir sürü haber yapan medya bizim maçtan önce dostluk naraları atacak ama başta bilica emre lugano gibi Fenerbahçeliliği kanlaında taşıdıklarına artık iman ettiğim ağızlarından akan salyalarla bunu ispatlayan kişiler Sami Yen'de tahrik edecekelr aynı miktarda pet şişeyi bizimkilerde atacak aynı küfürleri edecek, bir oyuncunuz ve hakem yaralanmayacak ama 5 maçtan aşağı olmayacak şekilde ceza alacağız... Bunun adı da ezeli rekabet ve fair play olacak.

Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, spor programlarını izlemiyorum. Çok ender. Bahsettiğim görüntüler, kendi çektiğim görüntülerdir ve takdir edersiniz ki, bir televizyon kamerasının çektiği kaliteyle, detaylarla karşılaştırılamaz. O yüzden Bilica'nın yumruğunu görmedim, keza bahsettiğiniz Cristian'ın Arda'ya hareketini. Bu tarz hareketler uzak tarafta olmuşsa, görmemiz haliyle zorlaşıyor. Beni tanıyan arkadaşlar bilir, gördüğümü söylerim ve söylüyorum da.

Yalnız şu 55 bin güzide insanın yaptıklarını biraz açarsanız sevinirim. Küfür edilmedi mi? Edildi ama 90 dakika boyunca değil. Sahaya yabancı maddeler atılmadı mı? Atıldı ama sürekli ve oyunu engelleyecek nitelikte değil! Herkes mi sahaya bir şeyler attı? Kesinlikle hayır! Hatta çoğu zaman bu kişilere tepki gösterdik. Zaten dikkat ederseniz atılan maddeler hep aynı 1-2 noktadandı. Bunlar haricinde bahsettiğiniz başka şeyler mi var? Söyleyin, bilelim de ona göre yorum yapalım.

Ters bir hareketi olmuştur belki Bilica'nın, dediyseniz haklısınızdır ve bu yüzden ona tepkinizi de doğal buluyorum. Ama önceki maçlardan Lugano'ya ve malum sebeplerden ötürü Emre'ye olan tepkinizi dünkü maç için sürdürmeniz oldukça yersiz olmuş. Bu iki oyuncu da dünkü çirkinliklerin içinde yoktu.

Son olarak, evet, Ali Sami Yen'deki maç da olaylara şimdiden gebe. Şunu soralım kendimize. (Burada kendimi de dahil ediyorum.) Siz de, biz de olaylardan rahatsızlık duyuyoruz belli ki. Peki bunun çözümü nasıl olacak, şimdiden olayların çıkacağını kestirebiliyorsak? Bunun yolu kısasa kısas mıdır? Bakın, tekrar ediyorum. Dünkü yaşananlar, her ne kadar 2 sene önce Ali Sami Yen'de yaşananların yanında devede kulak kalıyor da olsalar, kesinlikle TASVİP EDİLEMEZ! Ama yazdım, biz "atmayın" dedikçe, onlar "hep bize mi atılacak" diyorlar ve karşı tarafta da aynı düşünce hakim olduğundan bu olay maalesef kısır döngüye giriyor. Bir şekilde birinin bir "ilk adım" atması şart ama iki taraf da buna yanaşmıyor. Halbuki esas büyüklüğün bunu yapabilmekten geçtiğini düşünüyorum.

Sevgiler...

1- Fenerbahçe'nin ilk golü ofsayt .

2-Emre'nin kırmızı kartla oyun dışında kalması lazım ama kart bile görmedi .

3-Lugano Elano'nun ensesinden tutup çekiyor kart bile görmüyor .

4-Leo'nun pozisyonu penaltıysa eğer Leo'nun kırmızı kart görmesi gerekiyordu hani nerde o kırmızı kart ?

5-Kazım'ın kaç faul daha yapması lazımdı kart görmesi için ?

6-Keita'nın yumruğunda ise Keita'ya Carlos utanmasa tecavüz edecek Keita napsın o anlık sinirle vurdu .

7-Ulan hakem o kadar yabancı madde atıldı o sahaya 1 tanesini götürüp not ettirmedin . Yardımcı hakeminin kafasını yardılar . .

8- Keita aldı götürdü bunu not alın diye tuttun kart gösterdin . .

Daha bu maddeler uzarda neyse . . Çok güzel bi şekilde maça tecavüz ettin Bünyamin helal olsun . .

samiyende de yenerler bizi uzayda havada karada suda bile yenerler kimse kusura bakmasın ama öyle

Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, spor programlarını izlemiyorum. Çok ender. Bahsettiğim görüntüler, kendi çektiğim görüntülerdir ve takdir edersiniz ki, bir televizyon kamerasının çektiği kaliteyle, detaylarla karşılaştırılamaz. O yüzden Bilica'nın yumruğunu görmedim, keza bahsettiğiniz Cristian'ın Arda'ya hareketini. Bu tarz hareketler uzak tarafta olmuşsa, görmemiz haliyle zorlaşıyor. Beni tanıyan arkadaşlar bilir, gördüğümü söylerim ve söylüyorum da.

Yalnız şu 55 bin güzide insanın yaptıklarını biraz açarsanız sevinirim. Küfür edilmedi mi? Edildi ama 90 dakika boyunca değil. Sahaya yabancı maddeler atılmadı mı? Atıldı ama sürekli ve oyunu engelleyecek nitelikte değil! Herkes mi sahaya bir şeyler attı? Kesinlikle hayır! Hatta çoğu zaman bu kişilere tepki gösterdik. Zaten dikkat ederseniz atılan maddeler hep aynı 1-2 noktadandı. Bunlar haricinde bahsettiğiniz başka şeyler mi var? Söyleyin, bilelim de ona göre yorum yapalım.

Ters bir hareketi olmuştur belki Bilica'nın, dediyseniz haklısınızdır ve bu yüzden ona tepkinizi de doğal buluyorum. Ama önceki maçlardan Lugano'ya ve malum sebeplerden ötürü Emre'ye olan tepkinizi dünkü maç için sürdürmeniz oldukça yersiz olmuş. Bu iki oyuncu da dünkü çirkinliklerin içinde yoktu.

Son olarak, evet, Ali Sami Yen'deki maç da olaylara şimdiden gebe. Şunu soralım kendimize. (Burada kendimi de dahil ediyorum.) Siz de, biz de olaylardan rahatsızlık duyuyoruz belli ki. Peki bunun çözümü nasıl olacak, şimdiden olayların çıkacağını kestirebiliyorsak? Bunun yolu kısasa kısas mıdır? Bakın, tekrar ediyorum. Dünkü yaşananlar, her ne kadar 2 sene önce Ali Sami Yen'de yaşananların yanında kıyasla devede kulak kalıyor da olsalar, kesinlikle TASVİP EDİLEMEZ! Ama yazdım, biz "atmayın" dedikçe, onlar "hep bize mi atılacak" diyorlar ve karşı tarafta da aynı düşünce hakim olduğundan bu olay maalesef kısır döngüye giriyor. Bir şekilde birinin bir "ilk adım" atması şart ama iki taraf da buna yanaşmıyor. Halbuki esas büyüklüğün bunu yapabilmekten geçtiğini düşünüyorum.

Sevgiler...

Çözüm nedir biliyor musunuz?

Galatasaray'a gözlerini kırpmadan ceza verenler ne zamanki bunun yarısını dünkü olaylara verirler o zaman çözüm olur..

Ne zamanki Arda'ya fiziki müdahalede bulunup sahadan çıkarmaya çalışan tetikçi Bünyamin Kazım'ın tahrik unsuru barındıran ve nerdeyse 2 dakika süren görkemli oyundan alınma merasimine de aynı tepkiyi gösterir o zaman çözüm olur.

Sabri'yi Emre'nin boğazına sarıldı diye asıp kesenler Gökhan'ın Elano'ya üstelik pozisyonla alakası yokken yaptıklarını yazarsa çözüm olur.

Çizgiyi net şekilde geçen topu 5 kere gösterenler Arda'nın yediği yumruğu 1 kerre göstermezlerse çözüm olur.

Maçlara el feneri büyüklüğünde lazer sadece Kadıköyde girmazse çözüm olur.

Keita'nın, Gerets'in Lucescunun başlarının yarılmasına seyirci kalanlr artık kalmazsa çözüm olur.

Kameraman arkadaşı yaralanmışken, stadta yakılan maytapları Galatasaray tribünlerine atan o kendilerini ve 7 cedlerini sevgiyle andığımız insanları, saracoğlunda güzel görüntüler diye övmezse çözüm olur.

Eksik kalanlarda var ama aklıma gelmiyor. Ve şu satırların yazarları hayatında asla şiddeti tasvip etmeyen futbolu inanın futbol için seven bir taraftardır. Ama yapılanlar yeter. O statta 3. dünya ülkesinde bile olmayanla son yıllarda hep oldu, soyunma odalarından, yeşil sahaya, trinbünlerden ekranlara kadar. Ve bizde bu hale geldik..

Ben cristianın maçtasn önce o hareketi özellikle Arda'ya yapması gerektiğinin söylenmediğine inanmıyorum artık komplolara karşı olan biri olarak. Bilica'ya özellikle vur dediğine inanıyorum birilerinin. Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırımın bunları yapabileceğini siz bizden iyi biliyorsunuz.

Yine komploları sevmeyen ben, durmadan sövdüğünüz musa çözeni maçtan önce 1 değil tam 3 üst düzey yöneticinin ziyaret etmesinin masum olduğuna inanmıyorum.

Ve artık hakikaten bu duruma Türkiye'de bu kadar sessiz kalınmasından iğreniyorum. Tüm yazdıklarımı ters çevirin Sami Yen'de düşünün.

Ama ben yinede Sami Yen'de en ufak olay olmayacağını umut ediyorum. Ama Emre'ye Lugano'ya, Bilica'ya hatta yeni isim Baroni'ye maçtan önce nasıl maçı maçlıktan çıkarmaları gerektiğininde söyleneceğine adım gibi eminim.

Saygılar..

saha zaten bu sene yıkılcaktı biz erkenden yıkıcas aklı olan fb seyircisi gelmez o maça şimdiden neler olucağnı kestiriyorum bende özel hazırlancam kombine var çok fena bir maç olucak bize 1 yapan 1000 görür hem skor olarak hemde taraftar bakımından göstereceğizz günlerini

Galatasaray Kadıköy’de neden kazanamıyor?

Yıllardır Türkiye’nin ve dünyanın birçok şehrinde maç izledim. Bu stadyumlarda organize taraftar grupları tarafından gerçekleştirilen organizasyonları zaman zaman sinirle zaman zaman takdire izledim. Ve dün akşamdan önce “Galatasaray Kadıköy’de neden kazanamadı” sorusunun cevabını zaten biliyordum. Dün Saraçoğlu’nda yaşananlar ise düşüncelerimi teyit eder nitelikliydi.

Maç başlamadan önce oyuncular ısınırken çıkan arbedeye bakmak lazım. Tribüne giden oyunculara – üstelik arkası dönükken Arda’ya omuz atan – Christian yol açtı. Arda geri dönüp kendisine diklenince önce Arda’yı tokatladı. Sonra Bilica geldi arkadan büyük bir şamar indirdi. Kazım geldi Aydın’ı aldı savurdu…Galatasaray futbolcuları sahada maç önünde tartaklandı… Tüm bunlar hakem Bünyamin Gezer’in 2 metre önünde gerçekleşti. Bünyamin hoca ise bunu aynen bizim gibi seyretti.

Üstelik bu arbede sırasında yardımcı hakem Tarık Ongun’un kafası atılan bir cisim ile yarıldı. Talimatlara göre hakemin bu maça çıkmaması gerekiyor. Ama tabi gözünün önünde yumruk atan ev sahibi takım oyuncusunu atamayan bir hakemin paçasının buna sıkmasını beklemek bile komik.

Maçın ilk dakikasında Baros’un sakatlanması tüm oyun planını alt üst etti.

Christian, Arda’ya 4. hakemin önünde yumruk atarken herkes bu olayı seyretti. Galatasaray futbolcuları dayak yemeye devam ediyordu.

Derken 12. dakikada Fenerbahçe’nin attığı gol geldi. Tabi Roberto Carlos’un bu pozisyonda ofsayt olması hiç önemli bir faktör değil.

İlk yarının ortalarında bir köşe vuruşu sırasında Keita’nın yüzüne gelen cisim sonrası uzun süre yerde kaldı. Daha sonra kendisine atılan maddeyi ve topu alan Keita temsilcinin yanına gitti. Durumu kendisine şikayet etti. Tabi sahayı izinsiz terk ettiği için sarı kart alması son derece doğruydu. Ne de olsa Bünyamin hoca kuralları çok yerinde uygulayan bir hakemdir. Bakınız yukarıdaki paragraflar… Burada maçta olmayan kişilerin gözden kaçırması çok muhtemel olan bir durum var. Maç öncesi bizim taraftarın önüne giden oyuncuların üstlerine atılan cisimler olduğunda Keita o temsilciye bu atılanları işaret etti. O Sayın temsilci de sert bir el işareti ile Keita’ya “sen kendi işine bak” dedi… İşte Keita o cismi bu temsilciye götürdü…

Tüm bu gelişmeler sonrası 1. devre sonuna 2 dakika ekledi… Oysa sadece Keita’nın ve Baros’un pozisyonlarında oyun 4 dakika durmuştu…

İkinci yarı başladığında değişen pek bir şey yoktu. Zaten ilk yarıda gerekli operasyon yapılmış, Galatasaray’lı oyuncu dövülmüş, sakatlanmış, sindirilmiş, sinirlendirilmiş ve kart gösterilmişti. Buna karşın Fenerbahçe oyuncularından sarı kart alan hatırlamıyorum…

Açıkçası 2. yarıda fazla bir beklentim yoktu yaşananlardan sonra, herşey de aynen böyle gelişti. Önce Alex’in kendini ustaca yere bırakması ve penaltı. Penaltıyı veren ama kırmızı kartı veremeyen eyyamcı polis Bünyamin… penaltı olmadığını bildiği için kırmızı kartı veremedi.

Her şeye rağmen Hakan Balta’nın golü “acaba” dedirtti… Bunca pisliğe, şerefsizliğe rağmen, acaba bu takım yıkılmadı mı? Bir anda Fenerbahçe stadında 50bin kişi sustu. Meydan 2.500 aslana kaldı. Sadece onların sesi duyuluyordu… Oyunun da tek hakimi Galatasaray’dı.

Devreye girme zamanıydı… bir şeyler yapmak lazımdı…Keita Galatasaray’ın en büyük silahı. Topu her ayağına aldığında 3 Fenerbahçeli o tarafa koşuyordu. Ve bir pozisyonda Roberto Carlos üstüne düşeni yaptı. Önce tekme vurdu, sonra sarıldı, sonra ayağı ile kilitledi ve zaten yüzüne şişe yemiş çığırından çıkmış Keita’yı delirti. O pozisyonda hakem daha ilk pozisyonda düdüğünü çalsa ve Carlos’a sarı kartını çıkarsa olay kapanacak. Ama olur mu… Bünyamin bekledi. Resmen bekledi… Keita delirsin, atılsın nasıl olsa ben Carlos’a bir kart gösteririm…Oh ne güzel… Galatasaray 10 kişi.. Heh tamam şimdi oldu…

Buna rağmen pozisyon ayağa kadar geldi.. Ama Aydın değerlendiremedi…

Ne bir şey mi dediniz, Galatasaray Kadıköy’de neden mi kazanamıyor? Bilmem…

volkan bey alın size dünü ve son seneleri açıklayan bir yazı daha.

Yıllar önce Hasan Şaş, Batista ile Serhat'ın kavgasında Serhat'ı ayırırken uzun saçlı boğayı ensesinden tutup ayırmak istemişti. Boğa uzun saçlı olunca hakem kırmızıyı çıkardı. Elano uzun saçlı olsaydı aynı kırmızı çıkacak mıydı ?

GS li futbolcular kadiköye ayak basar basmaz anlamsiz bir gerilim ve kasıntı icine giriyorlar.. yenilginin tek sebebi bana göre budur...su an bile yok hakemdi yok oydu buydu gibi söylemleriniz bu gercegin üstünü kapatiyor ve seneyede alinabilicek bir yenilginin temellerini simdiden atiyorsunuz yani bunu topluca siz GS camiasi kendi kendinize yapiyorsunuz..!! kizicaksiniz belki ama gercek olan tamamen budur...GS li futbolcular ne zaman kadiköyde sahaya gülerek bunun sonucta bir mac oldugu gercegini kavramis olarak cikicak ilk galibiyetiniz o gun olucak iste!!

Sami Yen de yapacaginiz her türlü taskinligin olumsuzlugun seneye kadiköydeki macta GS li futbolcularin üstüne baskı ve kasıntı olarak geri dönecegini bile düsünemiyor halen gerilim yanlısı tutumlara devam ediyorsunuz...

Geri
Üst Alt