TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Emre Çolak konusunda haklısın şuanda daha hazır bir durumda, ben olsam ben de ona şanş verirdim, ama bu Gio bir pas hatası verdi diye adamı silmeyi haklı çıkarmıyor, Emre Çolak bu takımla hazırlık kampı yaptı, takımı tanıyor, Gio daha 3 haftadır oynuyor..

ya bir pası atmak için takımla sene başından beri kamp yapmak mı gerekir? Hem ben bir pas olarak bakmıyorum olaya.Adam geldiğinden beri FUTBOL ADINA hiçbir şey yansıtmıyor.Bunu skora katkı olarak algılamasın kimse.Ben sadece bu Santos'un verimli olabileceğini düşündürecek tek bir olumlu hareketini göremedim.

bizim puanimiz 47 fe fb ile aramizda fark 2 yenerlerse 1puan gerideyiz ama fener yenilir ise fark2de kalacak avantajliyiz fb'ye stress basacak cunku galip gelmek istiyorlar

Baazi Kisilere Forumda saygimdan Küfür edemiyorum sözüm var.. Ama öyle TV de reyting ugruna yorum yapan dingiller varki burda kusmak istiyorum kinimi...

Sinan Engin: " Galatasaray Gol haricinde Besiktasin ceza sahasina dahi giremedi "

At.Madrid ve Bjk maçında da hep duran toptan gol yiyoruz.

Fener Inönüde 3 puan birakti biz 1 puan aldik.Bu ne demek? Arti puan demek. Diyarbakir,Manisa maclarimizda alacagimiz 3 puanlar hep arti puan mesela. Avantaj elimizde.

Kayseri,Besiktas maclari geride kaldi. Fener daha bu takimlarla oynayacak. Fener Ali Sami Yen´e gelecek. Hersey iyi gidiyor simdilik. Avantajliyiz

Leo'ya sallayanlar şu son 2 maçtır ne diyorlar acaba ?

Jo'yu kesinlikle almaliyiz cok sempatik bir oyuncu

Bursa çakmalı fenere

Allahtan kiralık santos jo alınmalı. Franko taraftarn onune bırakılıp dovuldukten snra yurt dısına postalanmalı. Uğuruda yedek kulubesine montalanması gerek.

haha harbı gzel espriydi :D :D saka bı yana duzelmeye basladı gıbı :D

Baazi Kisilere Forumda saygimdan Küfür edemiyorum sözüm var.. Ama öyle TV de reyting ugruna yorum yapan dingiller varki burda kusmak istiyorum kinimi...

Sinan Engin: " Galatasaray Gol haricinde Besiktasin ceza sahasina dahi giremedi "

Hocam rica ederim kapat su tv'yi izleme.Yok izleyecem diyorsanda orada konusulanlari gelip forum'a yazma.Bu bir ricadir.Anlayisli olmani bekliyorum.

ben zaten iyi top oynamadığını görüyorum merak etme sen =)

Ama cahil gibi bu adam topçu değil demiyorum =)

Zira bu adam 3 haftadır takımda, ve de takımla bir hazırlık dönemi yaşamadı, futbol oynayan herkes bu ikisinin ne kadar önemli olduğunu bilir, ben halısahada bile başka bir takımla oynadığımda bazen ne olduğumu şaşırıyorum, ama alıştığım takımla oynadığımda bir anda performansım 5 kat artıyor..

Maalesef futbol hakkında konuşanların çoğunun hayatında ayağına top değmemiş ne yapacaksın ;)

Onlardan futbolu anlamalarını beklemiyorum zaten =)

benm ne zaman bu adam topçu değil dediğimi gördün?biraz mantıklı konuş.neler yazdığıma bak.ne diyorum bu adam alışamamış daha diyorum ŞUan kötü oynuyor diyorum yetenekli diyorum,inşallah alışır diorum.

Bu adamlar Galatasaray'a sallamak için, en basit futbol terimlerini bile unuturlar. Ceza sahasından kastı, gol çizgisiyse doğru demiş :D

Milletin Leo Francoyla ne alıp veremediği var ilginç..

Önerdiğiniz kalecileride gördük Aykutu Ufuk'u.. 1 km/h hızlı kaleye giren topları içeri aldılar,altıpastan goller yediler,adamın sırtına çarptırıp gol yediler vs vs...

Niye 15 maç, birileri de senin için mi dedi yoksa bedava verelim kurtulalım diye :)

Amatörde kaç maç oynandığını öğrenirsen sevinirim..

Lisansım çıktı ilk yıl az forma aldım doğal olarak..

2.yıl 9 maçta oynadım.. 5 aydır futbol oynamıyorum..

Gidin maçı tekrar tekrar izleyin..

Bir kere top alabildi mi bir bakın Ekrem denilen kazmadan..

Ben çok mutluyum arkadaşlar İnönüden 1 puan altındır. Ve son anda 2 puan kaybettik. Leo mükemmeldi, golde hatası yok, faul bile verilebilecek bir şarj var.

Jo çok etkili olacak eminim. Santos için gelecek seneyi bekleyin. Arda kaptanım aslanım benim. Elano bu takımın omurgası. Galatasaray çok zor iki deplasmandan 1-1'leri koparıp geldi. Gelin bakalım şimdi evimize.

benm ne zaman bu adam topçu değil dediğimi gördün?biraz mantıklı konuş.neler yazdığıma bak.ne diyorum bu adam alışamamış daha diyorum ŞUan kötü oynuyor diyorum yetenekli diyorum,inşallah alışır diorum.

Ben sana demedim ki niye üzerine alındın =)

Geri
Üst Alt