Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En büyük Sorun Eskisehir´in Zemini ve Ters gelmesi....
Zemin nedeniyle cok ama cok zorlaniriz cünki Biz Ayaga Pas yapmaya calisan oyunu oynamak isteyen ekibiz ve bu bizi baya etkiler diye düsünüyorum..
Eskisehir Deplasmanina biraz Fizik Gücü iyi Futbolcular ile baslamak daha iyi olur diye düsünüyorum. Rakibin Oyuncularini Yorup ilerki Dakikalarda bitirici oyunculari alabiliriz maca... Gio Santos´u ben bu Mac yedek soyundururdum. Mehmet Topal´ i da yedege atardim.
Eskisehir Deplasmaninda bir 3 Puan bence 6 Puan gibi birseydir...
------------LeO--------------
Sabri--Emo/Servo--Neil---Hakan
------Baris--------Sarp---------
------------Elano-------------
Keita----------------------Arda
-------------Jo----------------
Basarilar Galatasaray...!!!!!
En büyük Sorun Eskisehir´in Zemini ve Ters gelmesi....
Zemin nedeniyle cok ama cok zorlaniriz cünki Biz Ayaga Pas yapmaya calisan oyunu oynamak isteyen ekibiz ve bu bizi baya etkiler diye düsünüyorum..
Eskisehir Deplasmanina biraz Fizik Gücü iyi Futbolcular ile baslamak daha iyi olur diye düsünüyorum. Rakibin Oyuncularini Yorup ilerki Dakikalarda bitirici oyunculari alabiliriz maca... Gio Santos´u ben bu Mac yedek soyundururdum. Mehmet Topal´ i da yedege atardim.
Eskisehir Deplasmaninda bir 3 Puan bence 6 Puan gibi birseydir...
------------LeO--------------
Sabri--Emo/Servo--Neil---Hakan
------Baris--------Sarp---------
------------Elano-------------
Keita----------------------Arda
-------------Jo----------------
Basarilar Galatasaray...!!!!!
Son 2 sezondur Eskişehir'e şansımız tutmuyor.Zor maç olacak en korktuğum 2 maçtan biri diğeri Trabzon deplasmanı
rızaya uyuz olduğum kadar baska bır teknık adama uyuz olmuyorum adam bjk yı hıc yenemedı ama bıze karssı hangı takımı olursa olsun ayrı bir hırsla oynatıyor...bu adamın kaybolup gitmesini cok arzuluyorum cok.