TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor - Galatasaray | 8 Mart | 20:00

Ard arda 4-5 maçlık bir seri yakalarsak zaten rakiplerimizin hiç birinde üst üste o kadar maç gol bulabilecek bir kadro yok :) Son perioda rahat gireriz.

En büyük Sorun Eskisehir´in Zemini ve Ters gelmesi....

Zemin nedeniyle cok ama cok zorlaniriz cünki Biz Ayaga Pas yapmaya calisan oyunu oynamak isteyen ekibiz ve bu bizi baya etkiler diye düsünüyorum..

Eskisehir Deplasmanina biraz Fizik Gücü iyi Futbolcular ile baslamak daha iyi olur diye düsünüyorum. Rakibin Oyuncularini Yorup ilerki Dakikalarda bitirici oyunculari alabiliriz maca... Gio Santos´u ben bu Mac yedek soyundururdum. Mehmet Topal´ i da yedege atardim.

Eskisehir Deplasmaninda bir 3 Puan bence 6 Puan gibi birseydir...

------------LeO--------------

Sabri--Emo/Servo--Neil---Hakan

------Baris--------Sarp---------

------------Elano-------------

Keita----------------------Arda

-------------Jo----------------

Basarilar Galatasaray...!!!!!

Elano oynuyor mu? Bir de umarım hafta içi milli maçta Arda oynamaz.

Zemin nedeniyle cok ama cok zorlaniriz cünki Biz Ayaga Pas yapmaya calisan oyunu oynamak isteyen ekibiz ve bu bizi baya etkiler diye düsünüyorum..

Eskisehir Deplasmanina biraz Fizik Gücü iyi Futbolcular ile baslamak daha iyi olur diye düsünüyorum. Rakibin Oyuncularini Yorup ilerki Dakikalarda bitirici oyunculari alabiliriz maca... Gio Santos´u ben bu Mac yedek soyundururdum. Mehmet Topal´ i da yedege atardim.

O performansın ardından Gio'yu yedekte bekletmek,resmen adamın şevkini kırar.

Zor maç... Alacağımız sonuçla, rakiplerimizin şevkini de kırabiliriz, morallerini de yerine getirebiliriz.. Hayırlısı bakalım.

defansla orta saha arasındaki köprü görevini ne barış ne de sarp yapabilir. ikisinin de tekniği çok ama çok kötü. topal bu takımda önemli göreve sahip. topal- elano ikisi olmazsa orta sahamız çöker.

Elano bu maçtada oynayamayacağını düşünüyorum.Bize ters gelen bir ekip ilk maçta bir sanş golüyle berabere kalmıstık.Sakatlık ve yenilgi olmasın baska bişey istemem.Galip gelmek zaten bal kaymak olur... :)))

Eskişehir Maçının Psikolojik Analizi

son yıllarda bize karşı yüksek motivasyonla oynadılar puanları 36 küme düşme korkuları yok yüksek hedefleri de görünmüyor son maçta uzatmalarda gol yiyerek galibiyeti kaçırdılar bizim avantajımıza bu durum cimbomda tüm takım ful konsantre eskişehir in konsantre olmakta çok zorlanacağını düşünüyorum futbolcuları saha içinde psikolojik sıkıntı yaşayabilir çünkü cimbom çok adamla saldırıyor ve bu adamlar maç içinde mevki değiştiriyor maça motive olamayacaklarını düşünüyorum

Cevap: Eskişehir Maçının Psikolojik Analizi

Son 2 sezondur Eskişehir'e şansımız tutmuyor.Zor maç olacak en korktuğum 2 maçtan biri diğeri Trabzon deplasmanı

Aslında yüksek hedefleri avrupa kupası ve aldıkları son beraberlik onları bu maça motive ediyor ne yazık ki. Of stresten ölcem ya geçelim bir şu deplasmanı 3 puanla.

ilk 15 dakikada golümüz gelirse beraberlik garanti. ilk yarıyı 2 farklı önde kapatırsak zaten 3 puan garanti. 60 lara 70 lere 0-0 girilirse en az 2 puan kayıp. ilk yarıyı eskişehir önde kapatırsa 2 farklı mağlubiyet muhtemel.

yani, ilk yarıyı 2 farklı önde kapatmalı aslanlar. yapabililirler mi? alayını bile öperler. yeterki şut denesinler, gio-arda-jo şut denesin kaleyi uygun yerden karşılarına aldıklarında.

Bu sefer yeneceğiz ....

Ümit Karan oynayabilecekmiş.Aydın da oynayacakmış galiba.

Son 2 sezondur Eskişehir'e şansımız tutmuyor.Zor maç olacak en korktuğum 2 maçtan biri diğeri Trabzon deplasmanı

bilemiyorum, Trabzonspor deplasmani beni acikcasi hic urkutmemistir bu sene de oyle degil. Eskisehir deplasmani ise biraz ters geliyor gibi... biz ilk golu atar isek rahat aliriz diye dusunuyorum ama peslerinden kosmaya kalkarsak cok zorlaniriz.

rızaya uyuz olduğum kadar baska bır teknık adama uyuz olmuyorum adam bjk yı hıc yenemedı ama bıze karssı hangı takımı olursa olsun ayrı bir hırsla oynatıyor...bu adamın kaybolup gitmesini cok arzuluyorum cok.

Milli takımda sakat vermezsek eğer eskişehir maçını rahat alacağımızı düşünüyorum yeterki sakat sayısı artmasın,özeliklede ardanın eskişehirde mutlak olması şart.

Zemin pek iyi değil diye düşünüyorum,ve klas oyuncular için bir handikap.

Rıza,Şifo gibi adamların takımları hep başımıza bela

Ligin son maçı ve iddaaları olmasa bile bize bilerler bu adamlar takımlarını ;)

rızaya uyuz olduğum kadar baska bır teknık adama uyuz olmuyorum adam bjk yı hıc yenemedı ama bıze karssı hangı takımı olursa olsun ayrı bir hırsla oynatıyor...bu adamın kaybolup gitmesini cok arzuluyorum cok.

Al benden de o kadar

+ Şifo

Adamın Beşiktaş'a gol attıgını hatırlamıyorum ben :o

Galatasaray nere eses nere kıyaslamam bile parça pincik ederiz.o kadarr:D

Geri
Üst Alt