TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Bize yaranmak icin santosun posizyonuna penaltı veren zihniyete Bütün küfürlerimi yagdırıyorum Bülent yıldırım İnsallah kulakların cınlıyordur Satılmıs herif

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Bize yaranmak icin santosun posizyonuna penaltı veren zihniyete Bütün küfürlerimi yagdırıyorum Bülent yıldırım İnsallah kulakların cınlıyordur Satılmıs herif

2-0 dan sonra bize yaransa ne olur göya dietini ödüyecek.

2-0 dan sonra bize yaransa ne olur göya dietini ödüyecek.

Onun diyetinede onada Bu satılmıslar yüzünden futboldan soguyorum bir futbol zevkimiz var anasını satım 90 dk icin bütün dert tasa ne varsa arkada bırakalım diosun herseyden soyutluyosun kendini ama bu tarafta daha buyuk dalgalar dönüyor bugun dinden imandan cıkmassam baska bi gün cıkmam ben herhalde onun bunun evladı suc onda degilki onu cıkaranda

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-0 Galatasaray | 8 Mart | İkinci Yarı

Susarsak elle de atarlar, penaltımızı da vermezler. Vururlar sırtımıza, alırlar lokmamızı. Bu böyle devam eder.

(bkz: elin oğlu haksızlığa uğramamasına rağmen neler yapıyor)[/QUOTE

Yemin ediyorum elimden birşey gelmediği için çıldırıyorum.Sene başından beri bizim aleyhimize yapılanlar bunlara olacak yer yerinden oynamıştı.

Biriside çıkmış hala fener hakem diyor,Galatasaray hakem diyor kimi koruyor bu hakemler anlamadım diyor...Olay anlamamak değil görmemek.Galatasarey camiası uyuyor resmen uyuyor.!! TÜM MAÇLAR İNCELENSİN bakın bakalım nasıl doğramışlar takımı..

Takım bugün değil genelde kötü oynuyor.Bunun sebeblerini birbir yazarım ama bugünkü maçı kaybetmemizdeki baş aktör hakem şerefsizidir.

hala 2 puan öndeyiz.sonuçta eskişehir gibi bir takımla maçımız kalmadı.kadıköyde kayseri,bjk,antep,eskişehir,trabzon,

deplasmandada kasımpaşa,gençler,ankaragücü ve bizle maçları var.bana kimse fenerin dünkü haliyle şampiyon olabileceğini iddia edemez hele bu takımlarla halen oynamamışken.fener düşünsün artık kolay takımlara puan saçması değildi.biz en azından eskişehire deplasmanda kaybettik.gerçi onlarda aynı skorla yenilmişlerdi ama:D:D

Fb konuşuyor ve bizim canımız yanıyor hep.Bu senaryo bu sene 2.defa oldu.Boğazlarımız patladı be bağırmaktan.aynı herif 2 kere eller oynayıp görülmüyor.5 para etmez bu hakemler.

Koray'dan futbolda topu elle kontrol etme sanatı hemde MHK'ye çaktırmadan azz sonra Digiturk'te :)

Bana en cok koyan sey su;

Hakemler den sikayet eden ortaya ciktigi zaman, bu Azize olsun, Demirören olsun, Burasporun baskani olsun, Sener olsun yada bizimki Adnan Polat olsun

hakemler ertesi gün maca damga vuruyorlar...

Bu böyle oldukca tabi ki konusacak herkes, neden konusmasin ki?

Konusmasi bir ise yariyor iste 2 senedir. Aglayana mma veriyorlar iste 2 senedir.

Gercekten cok ilginc. Bu böyle nereye kadar devam eder cok merak ediyorum.

Puan kaybettin mi cik, hakemi, federasyonu yerden yere vur, ertesi gün rakibin hakemlerin yaridimlariyla puan kaybetmesi kesin gözüyle bakiliyor....

Öylede oluyor...

Ulan keşke Kasımpaşa'ya kaybedip şunlara 4 atsaydık.En azından Türk futbolu kazanırdı.

Rezil ötesi bir maçtı,adamların pozisyonu yok 2 gol attılar,ikiside bizim hediyemiz,tamam hakem kötüydü ama bizde en az onun kadar kötüydük.

Arda biraz fazla rahat gibi sanki bilmiyorum bana mı öyle geliyor nasıl olsa ben ilk 11 deyim nasıl olsa ben çıkmam havasında sanki takımın tapusu elinde gibi davranıyor patron Rijkaard herkes kesik yiyebilir arda da dahil herkesin kendisini toparlaması lazım yoksa işimiz çok ama çok zor olur.

Rakip 2 şut 2 gol.Yazık günah ya!

Arda biraz fazla rahat gibi sanki bilmiyorum bana mı öyle geliyor nasıl olsa ben ilk 11 deyim nasıl olsa ben çıkmam havasında sanki takımın tapusu elinde gibi davranıyor patron Rijkaard herkes kesik yiyebilir arda da dahil herkesin kendisini toparlaması lazım yoksa işimiz çok ama çok zor olur.

Bakalim Ardasiz Ankaragücü maci nasil gececek. Gercekten cok merak ediyorum, ararmiyiz Ardayi diye...

Düşündüğün gibi değil renkdaşım Kaptan sebebini açıkladı;

https://www.gscimbom.com/forum/turg...uot_hala-avantajliyiz___quot_.html#post977730

Adamlar resmen 7-3-0 taktiği ile sahaya çıktılar,futbolu ve oyunu katletmek için ellerinden geleni yaptılar,maçı tekrar izleyin adamların 4 pas üst üste yapmadığını görebilirsiniz.Biz kendi sahamızda Manisa ve İbb ye kaptırdığımız puanları çok ararız,bu arada deplasman karnemiz çok kötü.

Geri kanal Trabzon, sivas, gencler ve birde ibb deplasman maclari var.

Birde Manisa.

Yani anlayacagin kümede kalmak icin oynayan, yani kapanacak olan 2 takim ile oynicagiz daha. Sivasi acmak pekte zor olmaz diye düsünüyorum aslinda. Manisa baya zorlar. Ibb kümeye düsme tehlikesi yasamiyor ama yinede eskisi gibi acik oynamiyorlar bu sezon. Hatta ligde en iyi kapanan takim diyebilirim. Bize karsi da kapanacaklardir ve beraberlik icin oynayacaklardir.

Genclere karsi ise en azindan futbol oynayabilriz ama bu da tehlikeli bir deplasman.

Geri
Üst Alt