TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

amacin ne?neyin pesindesin? sen futbola ne zamandan beri bakiyorsun?saglik durumun su an iyimi?

ben cok iyiyim sen nasilsin ?

elestiremeyecekmiyim ben takimimi ?

sol dizim donunceye kadar profesyonel olarak bakiyordum sakaryasporda :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

sen ne ayaksin ya gece gece ????

o idmani yapanin nefesi yeter birader!

defanstan ileri top sisirmeyle nefesin ne alakasi var ben onu anlamadim,yanindakine pas atarken daha mi cok nefes harciyorsun ?

ozaman bana gökhan-zan arasındaki uymsuzluğu söyle

bana sabri gibi birinin bu takımda işi olmadığını söyle

gidipte genelleme yapıp ''nerde netanya maçındaki oyun nerde antepteki oyun '' diyerek genelleme yapma

gel ozaman bu kadar iyi biliyorsan antepte maç yapalım senle.nem %85, sıcaklık öğlenin sıcaklığının etkisi ile 35 derece civarı

o idmanı yaparlar ama antepgibi şehirde helede yazın sıcağında iyi top bekleyemezsin

siz böyle devam edin böyle günlük başarılara kendinizi alıştırın

gidip canaydın gibi başkanı isteyin

sizin gibi taraftar olduğu sürece ne bu ülkede futbol gelişir ne de galatasarayımız gelişir

dakika bir gol bir hemen eleştiri devam edelim ( zan ve sabriyi eleştir )

yeter be arkadaş yeter

şimdi başlıayacam netanyaya da sanada

insanı deli etmeyin

yeni hoca yeni sistem gelmiş

rejkaard gibi bi hoca nesskens gibi futbol ustası bir yardımcı.francı, elano ve keita gibi üst düzey oyuncular alınmış

iyi ozaman hemen sistem otursun herşey rayına otursun 2-3 ayda.varmı böyle bişey????

çok biliyorsanız siz geçin takımın başına

eğer bu kadar kötü oyun beklediysen gel senle akşam üzari 7.30da antepte halı saha maçı yapalım bakalım nefesin yetecekmi!!!!!!!!!

Renktaş ikinci kez diyorum yanlış anlama, takımın oyunundan memnunum ama bizim gibi göbekli, günde 1 paket içen, miskin adamlarla; hayatı antreman olan,kondisyon yüklenmiş, profosyonel adamları karşılaştırman biraz abes olmuyor mu? ;)

her ne hikmetse burda yorum yapanların %80 ni futbol oynamış profesyonel olarak

ozaman bana gökhan-zan arasındaki uymsuzluğu söyle

bana sabri gibi birinin bu takımda işi olmadığını söyle

gidipte genelleme yapıp ''nerde netanya maçındaki oyun nerde antepteki oyun '' diyerek genelleme yapma

gel ozaman bu kadar iyi biliyorsan antepte maç yapalım senle.nem %85, sıcaklık öğlenin sıcaklığının etkisi ile 35 derece civarı

o idmanı yaparlar ama antepgibi şehirde helede yazın sıcağında iyi top bekleyemezsin

siz böyle devam edin böyle günlük başarılara kendinizi alıştırın

gidip canaydın gibi başkanı isteyin

sizin gibi taraftar olduğu sürece ne bu ülkede futbol gelişir ne de galatasarayımız gelişir

dakika bir gol bir hemen eleştiri devam edelim ( zan ve sabriyi eleştir )

1.ya bu elestiri yikici olsun diye mi yapiliyor sadece ?

2.Canaydin i istedigimi nerden cikardin ?

3.gunluk basariyla avunsaydim zaten suan elestiri yapiyor olmazdim dimi ?

sasirdim sana :eek:

ben iyi degilim senin gibileri gördügüm zaman nasil iyi olayim salih kardese katilmamak mümkün degil... haaa sakaryada dogru bende arsenal de top kosturuyordum sonra okumaya karar verdim, arsenecigim ben üniversiteye gidecegim hadi allah ismarladik dedim...ama eger gercekten sen uzun süreden beri futbolu izliyorsan, ve simdi böyle konusuyorsan o zaman gercekten cok ilginc sen en iyisi baska bi spor daliyla ilgilen, acik konusmak gerekirse futbol sana yaramamis...

Burda tartısma oluyorsa takım bugün iyi degildi demek , birde fenerin haksız maglubiyeti biraz sinirleri gerdi acıkcası .

ben iyi degilim senin gibileri gördügüm zaman nasil iyi olayim salih kardese katilmamak mümkün degil... haaa sakaryada dogru bende arsenal de top kosturuyordum sonra okumaya karar verdim, arsenecigim ben üniversiteye gidecegim hadi allah ismarladik dedim...ama eger gercekten sen uzun süreden beri futbolu izliyorsan, ve simdi böyle konusuyorsan o zaman gercekten cok ilginc sen en iyisi baska bi spor daliyla ilgilen, acik konusmak gerekirse futbol sana yaramamis...

sen ne kadar anliyorsun da bana bunu soyleyebiliyorsun hayret ????

Galatasarayimizin bugunku oyununa cok iyi diyorsan ve elestirilemez diyorsan sen okumaya devam et :D

sana arsencigin yaramamis :D

Renktaş ikinci kez diyorum yanlış anlama, takımın oyunundan memnunum ama bizim gibi göbekli, günde 1 paket içen, miskin adamlarla; hayatı antreman olan,kondisyon yüklenmiş, profosyonel adamları karşılaştırman biraz abes olmuyor mu? ;)

kardeş bende şu an göbekliyim.yaşım olmuş 30

şimdi bende çıkıp adam gibi top oynayamam

kısaca sana şöyle söyleyem

kışın sivasın hava şartları yazın antebin hava şartları

bu iki şehirde yaz ve kış top oynamak zor.istediğin kadar antreman yap istediğin kadar güçlü ol

sivasta maç yaparsan kışın zemin buz, ne olacağı belli olmaz.uğur uçar gibi diz kapağını kırarsın

antep gibi nemin yüksek olduğu sıcaklığı bile akşama doğru 7.30 gibi 30-35 derece olduğu havada top oynamak zor

ben antebe çok gittim geldim.bilirim oaraları.yazları bırak kot, gömlekle gezmeyi millet utanmasa yazın don-atlet gezecek

maçı izledim oyuncular nefes almakta zorlanıyor

umarım demek istediğimi anladın kardeşim

bu iki şehirde yaz ve kış top oynamak zor.istediğin kadar antreman yap istediğin kadar güçlü ol

sivasta maç yaparsan kışın zemin buz, ne olacağı belli olmaz.uğur uçar gibi diz kapağını kırarsın

antep gibi nemin yüksek olduğu sıcaklığı bile akşama doğru 7.30 gibi 30-35 derece olduğu havada top oynamak zor

ben antebe çok gittim geldim.bilirim oaraları.yazları bırak kot, gömlekle gezmeyi millet utanmasa yazın don-atlet gezecek

Antepte aynı sahada oynuyor , onların oynadıgı bizim oynadıgımızdan daha cok benziyordu futbola .

Sabri'ye penaltı pozisyonu için çok kızmamak gerek. Orada Gökhan'ın o adamı kaçırmaması lazım. Ama tabiki ofsayt taktiği gereği öne doğru gitti Gökhan orada. Sabri de koşan boş adamı görünce var gücüyle zıplayıp topu uzaklaştırmak istedi. Şanssızlığı, oyuncunun zıplamaması oldu.

Dogruyu söylemek gerekirse bende genel oyundan memnun kalmadim.

Cok top sisirdiler ileriye. Ne güzel kisa paslar yapabiliyoruz, bunu degerlendirmeliydik.

Gerci antepte disli bi takim. Cok basiyolardi ve sicak havaninda etkisi varmistir kesinlikle.

Neyse, ilerleyen zamanlarda cok iyi olacagimizdan süphem yok insallah.

olay öyle değil.

zaten antrenmansiz biri 3 dk dahi koşamaz bu havada.

Antrenmanlı olsan bile hem de çok iyi derecede bişi yapamazsın nedeni ise 35 derece sıcaklık vücudun ısınması ile çok daha yükseklere çıkıyor.

Su kaybı aşırı derece artıyor. Futbol bildğiniz üzere Stamina( Dayanıklılık) üzerine kurulmuş bir spordur. SAhada takımlar önce fiziken çarpışırlar fiziki savaşda eşitlik varsa Teknik gücü olan oyunu götürür.

Yıllarca yaz sezonlarında ne çektiğimi ben iyi bilirim pırpır denen kanat adamı olduğumdan 3-4 kere gidince ankara nın tozlu sahalarında boğazım yanardı sanki ciğerlerimde ateş var hissi oluşurdu. üstelik daha 18 iz deli gibi iyi oldumuz zaman fajak bir süre sonra o sıcak yürücek dahi halimiz kalmazdı.

çok bayılan ayılan adam olurdu. ölen arkadaşımız bile oldu sahada. :(

kısaca sıcak çok büyük bir etken sonuçta istediğni antrenmanı yap insansın - deri + kemik..

Süper Lig in diğer maçlarına baktıysanız çoğu maçta gol yok çünkü futnol oynamak zor hele Antep de 3 gol atabiliyorsan en berbat yerde sen iyisindir.

takmayın sadece 3 hafta diyorum o zaman da deplasmanda böyle oynarsak eleştiri yaparız.

sen ne kadar anliyorsun da bana bunu soyleyebiliyorsun hayret ????

Galatasarayimizin bugunku oyununa cok iyi diyorsan ve elestirilemez diyorsan sen okumaya devam et :D

sana arsencigin yaramamis :D

bu msj in da kus kokusu var.seni gidi uyanik seniiii....sen mesajlarimi nerenle okuyorsun? hangi mesajimda cok iyi dedim.En önemli nokta su an : SABIR

tabi sabir kelimesini belki bilmiyorsun onun icin böyle sacma sapan yorumlar yapiyorsun. Al sana sabir kelimesinin anlami hemde kaynak göstererek

Sabır, ya da dayanç, zor koşullar altında cesaret ve metanetini yitirmeme duygusudur. Sabırlı insan uzun süreli gecikmelere ve tahriklere rağmen moralini bozmadan yoluna devam eder veya beklemesini sürdürür.

Sabır İslam başta olmak üzere Hristiyanlık, Yahudilik, Budizm ve Hinduizm dahil bütün büyük dünya dinleri tarafından aranan bir niteliktir. Türkçedeki sabır kelimesi Arapçadaki ( صْبِرْ ṣabr) kelimesinden gelmektedir. Ramazanda oruç tutmak İslam dinine göre sabırın en önemli örneklerinden biridir. Ayrıca Türkçedeki "Acele işe şeytan karışır" atasözü sabırı öğütleyen en tanınmış atasözlerinden biridir.

Sabırsızlık genellikle çocuksu bir nitelik olarak düşünülür. Sabır yetişkinliğin en önemli bileşenlerinden biridir. Sabırsızlığın aceleciliğe yol açtığı ve iyi düşünmeden verilmiş yanlış kararlara neden olduğu düşünülür.

kaynak vikipedi

ayrica benim de takimda begendigim oyuncularimiz vardi bugun ama defanstan top cikarirken ileri sisirmeler , yanindakine pasi verememeler hava sartlariyla ilgili degildi.

bariz macin buyuk bolumu dandun top oynadik.

benim canimi sikan budur.

ozellikle Zan-servet-sabri

Antepte aynı sahada oynuyor , onların oynadıgı bizim oynadıgımızdan daha cok benziyordu futbola .

öyle deme kardeşim

antep ne yaptı maçta bana bi söyle

pas alışverişi diyorsan biz daha iyi yaptık

mücadele diyorsan iki takımdada bişey yoktu

biri penaltı kazandı diğeri uzaktan şut 1 tane net pozisyon

bizde aynı durumdaydık

maçın 55-60 dak sonra futbolcular yorgundu

o nemden sonra futbolcu koşamadı

Iste asil komik olan bu kondisyon ile sicak:oIstedigin kadar kondisyonun olsun ama sicak etkiler !!

Tamamdır anladım renktaş, o konuda haklısın tabi, beni de bir arkdaşım Antep'e davet etmişti o kadar uyumayı seven adam olmama rağmen ilk defa gece uyuyamamıştım sıcaktan..

Geri
Üst Alt