TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

öyle deme kardeşim

antep ne yaptı maçta bana bi söyle

pas alışverişi diyorsan biz daha iyi yaptık

mücadele diyorsan iki takımdada bişey yoktu

biri penaltı kazandı diğeri uzaktan şut 1 tane net pozisyon

bizde aynı durumdaydık

maçın 55-60 dak sonra futbolcular yorgundu

o nemden sonra futbolcu koşamadı

Ben farklı mac izledim galiba sen pas alısverisinden falan bahsediyorsun . Topla oynama oranlarına bir bak istersen ben bizim 3 pas yaptıgımızı görmedim. Antep valla cok güzel pas yapıyordu cok kostular . 2. yarı biraz oyundan düstüler o yüzden. Macın özetini izleyi uzaktan bir sut 1 penaltı deme. Bizden daha iyi oynadılar .

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

ayrica benim de takimda begendigim oyuncularimiz vardi bugun ama defanstan top cikarirken ileri sisirmeler , yanindakine pasi verememeler hava sartlariyla ilgili degildi.

bariz macin buyuk bolumu dandun top oynadik.

benim canimi sikan budur.

ozellikle Zan-servet-sabri

ozaman genelleme yapma

zan-servet-sabri uyumsuzluğunu söyle

bi arkadasımızda f5 bugün kazandı galiba ortalık ondan gerildi demiş.vallaha kazanması umrumda bile değil f5in.maçı izledim izleyen varsa söylesin f5 ne kadar iyi

bu msj in da kus kokusu var.seni gidi uyanik seniiii....sen mesajlarimi nerenle okuyorsun? hangi mesajimda cok iyi dedim.En önemli nokta su an : SABIR

tabi sabir kelimesini belki bilmiyorsun onun icin böyle sacma sapan yorumlar yapiyorsun. Al sana sabir kelimesinin anlami hemde kaynak göstererek

Sabır, ya da dayanç, zor koşullar altında cesaret ve metanetini yitirmeme duygusudur. Sabırlı insan uzun süreli gecikmelere ve tahriklere rağmen moralini bozmadan yoluna devam eder veya beklemesini sürdürür.

Sabır İslam başta olmak üzere Hristiyanlık, Yahudilik, Budizm ve Hinduizm dahil bütün büyük dünya dinleri tarafından aranan bir niteliktir. Türkçedeki sabır kelimesi Arapçadaki ( صْبِرْ ṣabr) kelimesinden gelmektedir. Ramazanda oruç tutmak İslam dinine göre sabırın en önemli örneklerinden biridir. Ayrıca Türkçedeki "Acele işe şeytan karışır" atasözü sabırı öğütleyen en tanınmış atasözlerinden biridir.

Sabırsızlık genellikle çocuksu bir nitelik olarak düşünülür. Sabır yetişkinliğin en önemli bileşenlerinden biridir. Sabırsızlığın aceleciliğe yol açtığı ve iyi düşünmeden verilmiş yanlış kararlara neden olduğu düşünülür.

kaynak vikipedi

ne kusu ne horozu birader ?

madem Galatasarayimiz icin cok iyi demedin de benim elestirim sana niye dokundu ?

ayrica bida kus muhabbeti yapma,terbiyeli ol,cocuktan laf isitirsin :D

ozaman genelleme yapma

zan-servet-sabri uyumsuzluğunu söyle

bi arkadasımızda f5 bugün kazandı galiba ortalık ondan gerildi demiş.vallaha kazanması umrumda bile değil f5in.maçı izledim izleyen varsa söylesin f5 ne kadar iyi

şu kadar iyi;

ne zaman alex ve dos santos pas yaptılar her pozisyonda karşı karşıya kaldılar...

karşı karşıya dos santos ve alex 2 şer gol harcadı üstelik sadece 2si pas yaparak...

sende var mıydı böyle 2li varyasyon? yoksa ardaya topu atıp herkes sihirbazlık mı bekledi???

her hareket alex ile başladı ve bitti... ne olursa olsun alex futbolundan seneler geçsede hiçbirşey kaybetmiyor...

Ben farklı mac izledim galiba sen pas alısverisinden falan bahsediyorsun . Topla oynama oranlarına bir bak istersen ben bizim 3 pas yaptıgımızı görmedim. Antep valla cok güzel pas yapıyordu cok kostular . 2. yarı biraz oyundan düstüler o yüzden. Macın özetini izleyi uzaktan bir sut 1 penaltı deme. Bizden daha iyi oynadılar .

farklı maç izlemedik aynı maçı izledik

yaw ben demiyorumki herşey dört dörtlük, sistem oturmuş.elbette hatalar oldu

ama gidipte netanya maçında oynanan oyun nerde antep maçında oynanan oyun nerde denilirse ben tepki gösteririm

üstüne basa basa söylüyorum antep hiç bişey yapamadı sahte top çevirmeler, baskı kuracağını zannetti.başka ne yaptı

4-3-3, M.Topal, Elano, 2-3 ay, SABIR...

şu kadar iyi;

ne zaman alex ve dos santos pas yaptılar her pozisyonda karşı karşıya kaldılar...

karşı karşıya dos santos ve alex 2 şer gol harcadı üstelik sadece 2si pas yaparak...

sende var mıydı böyle 2li varyasyon? yoksa ardaya topu atıp herkes sihirbazlık mı bekledi???

her hareket alex ile başladı ve bitti... ne olursa olsun alex futbolundan seneler geçsede hiçbirşey kaybetmiyor...

f5 in o varyasyonları ancak denizli, kasımpaşa gibi takımlara söker

bugün denizli ne oynadı hiç bişey

Bence bu havada ancak bu kadar oynanirdi. Kazasiz, belasiz 3 puani aldik. Macin en iyisi tum gollerimizde katkisi bulunan Arda'ydi.

f5 in o varyasyonları ancak denizli, kasımpaşa gibi takımlara söker

bugün denizli ne oynadı hiç bişey

bugünkü denizli ile antep arasında hiçbir fark yoktu... attığımız 3.golde sadece biraz yaratıcılık vardı onun dışında oyunun içinde bile bir varyasyon yapamadık...

yani elano gelince dertler bitecek mi??? inşallah...

ne kusu ne horozu birader ?

madem Galatasarayimiz icin cok iyi demedin de benim elestirim sana niye dokundu ?

ayrica bida kus muhabbeti yapma,terbiyeli ol,cocuktan laf isitirsin :D

isin komik tarafi, soy ismin hosgör yani hic ama hic yorumuna uymuyor yani utanmasan gs bu futbolla küme düser diyeceksin senin gibi taraftara canaydin gibi baskan inamoto gibi ön libero revivo gibi 10 numara ali lukunku gibi santrfor lazim...neyse ben bisey demiyorum artik senin seviyene inmeyeyim sen bize yetersin , forumda gerginlik olmasin konu benim icin kapanmistir!!!!!

bugün sol kanadı adam gibi olmayan antep bile inatla 90 dakika boyunca sağ kanattan geldi, yerden pas çıkarttılar ve bu şekilde bile pozisyon buldular atamadılar...

bu sağ kanat olayını bütün takımlar görüyor kısa zamanda çözüm bulunamazsa bütün sezon gidebilir güme...

yeter artık kurtulamadık bu sabri den...

bu arada herkes zan - servet ikilisinin dan dun oyunundan bahsetmiş ama farklı birşey mi bekliyordunuz??? normal olan bu zaten ve bütün sezon gidecek bu şekilde bu ikili yan yana oynadığı sürece...

Maçın sadece gollerini izleyebildim çünkü işim vardı.. Söyleyeceğim tek şey Antep'te o sıcakta ve böyle bir takıma karşı 3-2 galip geliyorsunuz.. Yorumlara bakılacak olursa adam gibi pozisyon bile vermiyorsunuz.. Sezonun açılış maçı.. Takım oturmamış gelecek oyuncular var daha ve mis gibi bir 3 puan alıyorsunuz.. Peki daha ne istiyorsunuz??

Herşeyden önemlisi 3 puandı.. İyi de oynadığımıza göre sorun yok.. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız artık ;)

Kesinlikle Mehmet Topal'sız bu taktik Yaya Toure'siz Barcelona gibi yarım işler.

mehmet topal iyileşmesi ki çok zor 3 4 maç oynar yine sakatlanır gibi görünüyor, hadi diyelim oynadı mtopal elano ikilisinin birbirine karşı uyum sağlamaları falan vs vs en az 4 5 hafta...

Yorumları okuyunca başka maçmı izledim diye endişe ediyorum.Gökhan Zan ne hata yaptı diye tekrar düşünüyorum.Gayet güzel oynadı beto yu güzel marke etti.gollerdede yapacağı pek birşey yoktu.maça gelince Galatasaray 60 dan sonra oyundan düştü sebebi sıcaklık ve yorgunluk bir kaç hafta sonra bu durum ortadan kalkar ayrıca Mehmet topalın acilen takıma dönmesi gerek..uzaktan şut atabiliyor ve geri dönen topları iyi topluyor..onun dışında transfere gerek yok şimdilik..

Arkadaşlar maçı izlemediğim için bana bir sorunun cevabını verebilir misiniz??

Fener maçında bir sürü penaltı olayı falan filan olmuş.. Bizim maçta da böyle lehimize bir karar geldi mi?? Antep'in penaltısı ya da ne bileyim bizim oyunculardan birine kırmızı verilmedi falan??

Bugün icin Sabri´yi elestirebilirsiniz,Hakan Balta´yi elestirebilirsiniz hatta Milan Baros´u bile elestirebilirsiniz ama Gökhan Zan ne yapti Allah askina?Ben bir hatasini görmedim bugün.Aslanlar gibi mücadele etti bugün.1 kere ayagi kaydi sadece...O kadar da olsun...Hata bugün asla göbekte degildi....

Lütfen artik duyun sesimizi...Ya Ugur´u oynatin, hatalari o yapsin ya da artik gercek bir sag bek alin...Transfer dönemi kapandiginda kendi basimizin caresine bakmaya mecburuz cünkü..Iyi düsünmeli yönetim transfer isini....Sakatlarin durumu, geri dönüsleri vs

O penaltida asil suclu Sabri degil Gökhandir.

Geri
Üst Alt