TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Arkadaşlar maçı izlemediğim için bana bir sorunun cevabını verebilir misiniz??

Fener maçında bir sürü penaltı olayı falan filan olmuş.. Bizim maçta da böyle lehimize bir karar geldi mi?? Antep'in penaltısı ya da ne bileyim bizim oyunculardan birine kırmızı verilmedi falan??

Lehimize hicbir karar verilmedi..Acikcasi hakem maca damgasini vurmadi bizim macta..Birkac ufak hata disinda iyi yönetti maci bence...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Daha ilk maçtan beklentileri yüksek tutuyoruz.İlerleyen haftalarda takım beklenmedik bir yenilgi alırsa felaket tellalları hortlayacaktır yine.Biraz sabredersek herşey yoluna girecek ve o zaman daha akıcı bir futbol izleyeceğiz.

İlk maçta aldığı 3 puandan dolayı Galatasaray'ı tebrik ederim.

O penaltida asil suclu Sabri degil Gökhandir.

Yapma Numan..O zaman o hatada Servet´in de payi var...

Servet neredeydi??O da yoktu?

Gökhan´i istemedik diye de bos yere suclamayalim adami..Gercekten bugün kötü oynamadi...Servet ne kadar oynadiysa Gökhan da o kadar oynadi...

Gökhan Zan bugün sahanın en iyilerindendi.aksini iddaa eden futboldan ciddi ciddi anlamıyordur..herkese saygılar..

Daha ilk maçtan beklentileri yüksek tutuyoruz.İlerleyen haftalarda takım beklenmedik bir yenilgi alırsa felaket tellalları hortlayacaktır yine.Biraz sabredersek herşey yoluna girecek ve o zaman daha akıcı bir futbol izleyeceğiz.

İlk maçta aldığı 3 puandan dolayı Galatasaray'ı tebrik ederim.

Bu da dogru galibiyette bile boyleyseniz yenildigimizde nolur ulAn :D:D:D

Penaltı pozisyonun bence büyütmeyelim orda servet ve gökhanın adam paylaşımda hata yapmışlar gibi duruyor 1 oyunucuyu 2 kişi tutuyor sabride kademeye girdi sabrini sucu yok bence tek sucu adama öyle girilirmi ya atlama yada sadece adamı poz biraz zaten o top gol olma ihtimali azdı bence sabri sadece yanında olsa yeterdi :D

Yapma Numan..O zaman o hatada Servet´in de payi var...

Servet neredeydi??O da yoktu?

Gökhan´i istemedik diye de bos yere suclamayalim adami..Gercekten bugün kötü oynamadi...Servet ne kadar oynadiysa Gökhan da o kadar oynadi...

Servet Hakana yakin oynuyor benim bildigim. O pozisyon sol tarafdan gelisti.

Gökhan Servetin hemen yaninda duruyordu. Gökhanin adamini tutmasi lazimdi.

Sabri geriden geldi zipladi adamin üstüne ne yapsin.

Servet Hakana yakin oynuyor benim bildigim. O pozisyon sol tarafdan gelisti.

Gökhan Servetin hemen yaninda duruyordu. Gökhanin adamini tutmasi lazimdi.

Sabri geriden geldi zipladi adamin üstüne ne yapsin.

Anliyorum ama sonucta Servet de bir stoper.Ceza sahasi bombostu.Allahin kulu yoktu orda.Bu stoperlerin hatasidir.Gökhan olmaz Servet olur veya tam tersi ama birisi mutlaka orda olmali.Yani Hakan Balta´ya yakin oynayabilir ama sol bek oyna da demediler Servet´e.Ortada durmasi gerekiyordu.

Bu hata komple 2 stopere yazilmasi gerekir. 1.50´lik Sabri´yi 2 kisiyle basbasa birakiyorsun..Böyle bisey olmamali

Biraz geç kaldım...

Yani şu yorumların %80'ine inanamıyorum.

Beyler; karşınızda Netanya yok. Hava 50 derece, nem oğlu nem var. DEPLASMANDA GAZIANTEP'LE oynuyorsunuz. Takım 3 gol buluyor, ligin ilk maçı. Yenen 2 goldede yapılacak birşey yok. 2'side organize atak golü diğil. Birinci golü kurtaracak bir kaleci yok dünyada. E 2. gol Sabri'nin saçma hareketi yüzünden geliyor. Gaziantep gibi takıma karşı pozisyonları hep bulan Galatasaray.. Bu skora sevineceğinize, takımı tenkit etmeye başlıyorsunuz. Olacak iş diğil... Galatasaray 3 golle aldığı bu güzel galibiyetten ötürü kutlanmalıdır. Elbette takım bundan çok daha iyi hale gelecek, lig henüz yeni başladı.

Lütfen biraz yüzeysel düşünmeyin. Rijkaard'ı ve oyuncuları tebrik ediyorum.

Biraz geç kaldım...

Beyler; karşınızda Netanya yok. Hava 50 derece, nem oğlu nem var. DEPLASMANDA GAZIANTEP'LE oynuyorsunuz. Takım 3 gol buluyor, ligin ilk maçı. Yenen 2 goldede yapılacak birşey yok. 2'side organize atak golü diğil. Birinci golü kurtaracak bir kaleci yok dünyada. E 2. gol Sabri'nin saçma hareketi yüzünden geliyor. Gaziantep gibi takıma karşı pozisyonları hep bulan Galatasaray.. Bu skora sevineceğinize, takımı tenkit etmeye başlıyorsunuz. Olacak iş diğil... Galatasaray 3 golle aldığı bu güzel galibiyetten ötürü kutlanmalıdır. Elbette takım bundan çok daha iyi hale gelecek, lig henüz yeni başladı.

İşte o %80 skor yorumculuğu oluyor.

Biraz geç kaldım...

Haklsın

Bugün takım gayet iyidi bence Gaziantep geçen senenin en iyi top yapan takımıydı bu maçta uzakdan şut dışında pozisyon vermedik

Anliyorum ama sonucta Servet de bir stoper.Ceza sahasi bombostu.Allahin kulu yoktu orda.Bu stoperlerin hatasidir.Gökhan olmaz Servet olur veya tam tersi ama birisi mutlaka orda olmali.Yani Hakan Balta´ya yakin oynayabilir ama sol bek oyna da demediler Servet´e.Ortada durmasi gerekiyordu.

Bu hata komple 2 stopere yazilmasi gerekir. 1.50´lik Sabri´yi 2 kisiyle basbasa birakiyorsun..Böyle bisey olmamali

Bak o pozisyona dikkat et Gökhan hemen Servetin yaninda olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam. Halbusaki orada olmamali. Sag tarafa yani Sabrinin oldugu bölgeye biraz daha yakin olmaliydi. Servet Hakanin yaninda oynadigindan dogru yerde belki biraz önde belki biraz geride olabilir. Belki birazcik hatalida olabilir.

Ama bence en büyük hata Gökhanda.

Ama senin fikrinede saygim var tabii güzel kardesim her zaman ayni düsünemeyiz ya :)

bence takımda kötü adam yokdu olduki yenen 2 gol var ama werilen pozisyon yok.defanssa sallamaya gerek yok.antep önemli deplesmandı kaldı 33

Böyle olacagi belliydi ama.Hatta kural bu bizde...Aydin Messi´ydi ya hani?

Bugün kötü oynadi yine basa döndü..Yine bal yapmayan ari konumunda..

Baros kötü oynadi Nonda gol atti süper oldu..Nonda hicbirimizin kafasinda olmayan bir futbolcuydu sezon basinda...Bunu tartismakla da düzeltemeyecegiz..Hepimiz aynisini yapiyoruz cünkü..Kewell 90 dakika cikaramiyor olabilir ama Kewell ilk 11 oynayacak ilk adamdir...Sonra Aydin girmeli..

Aydin´in meziyetleri Süper Lig takimlarina sökmüyor...Ucuruyorlar adami sahadan siliyorlar resmen...Antreman yapmayi biraksin bence antreman saatlerinde komple fitness calissin....

Bak o pozisyona dikkat et Gökhan hemen Servetin yaninda olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam. Halbusaki orada olmamali. Sag tarafa yani Sabrinin oldugu bölgeye biraz daha yakin olmaliydi. Servet Hakanin yaninda oynadigindan dogru yerde belki biraz önde belki biraz geride olabilir. Belki birazcik hatalida olabilir.

Ama bence en büyük hata Gökhanda.

Ama senin fikrinede saygim var tabii güzel kardesim her zaman ayni düsünemeyiz ya :)

Gökhan icin seni mi kiracam;) Saka maka ama iyi yoldayiz..Daha iyi olacagiz...

Basarilardan eminim cünkü o heycani sezon basindan itibaren hissediyoruz camia olarak.Böyle zamanlarda herzaman sampiyonluk gelmistir..Bu sene cok güzel bir sene olacak..Buna eminim...Gökhan´la veya Gökhan´siz...Dogruyu söylemek gerekirse bende Emre Güngör´ü tercih ederim aslinda ama Rijkaard´in da bir düsündügü var demek ki....

O konuda benimde süphem yok Onur.

Daha iyi olacagiz insallah. Buna cok inaniyorum.

Melih abinin sitesine yazisini eklemesini bekliyorum.

Orada bir yorum dikkatimi cekti.

Melih abide altina cevap vermis bak;

Bence akıllı planlanmış, derslerini çok iyi çalışmış başta teknik heyet olmak üzere hepsini kutluyorum. Antep’i fena tongaya düşürdük. Beklediklerinden öte bambaşka oyun sergiledik ve bu bilinçli yapıldı. Merak ediyorum üç gün içinde nasıl bir rejenerasyon programı uygulandı da ikinci yarı rakipten fiziğimiz daha üstündü. Bu kısa süre içinde rakipini ezberliyorsun,takımını ona göre hazırlıyorsun ve onlar da sahaya çıkıp senin planını harfiyen uyguluyor. Kimse çıkıp kötü oynadık demesin, doğru göze hoş gelmeyen oyun sergiledik ilk yarı ama bunlar hepsi planlı ve bilinçli yapılıyor. Böyle maçlara hazırlıklı olun, futbolun bilimsel yönü bu sezon daha çok ortaya çıkacak.

Sevgiler

(Erdal benzer düşünüyoruz. Bunu yazıyorum. Sevgilerimle. Melih)

Eğer Uğur'un büyük bir problemi varsa, tam anlamıyla form tutamayacaksa bu takıma mutlaka ve mutlaka sağ bek lazım.

Eğer Uğur birkaç hafta içinde tamamen hazır duruma gelecekse taş gibi, rakibe yapışan, hızlı ve çevik stoper alınmalı.

Böylesine bir hücum hattı olan bir takımı, saatli bomba niteliğindeki savunma hattı yüzünden yakmayalım.Madem büyük hedefler koyduk, büyük hoca ve büyük bir teknik heyet getirdik, madem bütçemize göre yüksek maliyetli transferler yaptık, biraz daha harcayıp komple takım olmalıyız.Taş gibi takım olmalıyız, rakip atağa kalkarken nefesimiz kesilmemeli.

Bu sene tam anlamıyla takım olmayı başarabilirsek, önümüzdeki yıllarda transferde bu kadar çok paralar harcamak zorunda kalmayız.

maçta 3 yabancıyla oynadık:D angutlara 6+2 yetmiyor kura cekiminde takımları tanıtırken hangi takımda kaçtane yabancı var onları saymışlardı

Skor yorumculuga da degil skor bizim lehimize :) farkindaysaniz 3-2 kazandik.Iste o %80 i ben tanimlayamiyorum:)

~______________________________________~

Ayrica Aydin bugun kotuydu demissiniz ama bence Aydin bugun yine iyi oynadi hic gereksiz yere dusmedi yani demek istedigim fizigini duzeltiyor. Iste ozaman gorun siz Aydin'i !

G.Antep korner atamadı

2009-2010 sezonda Süper Lig'de ilk penaltı ttışını Gaziantepspor takımından tabata kullandı. 2009-2010 sezonu Süper Lig'de ilk penaltı atışını Gaziantepspor evinde oynadığı maçta Galatasaray'a karşı kazandı. Atışı kullanan Rodrigo Tabata topu filelere gönderdi. Rodrigo Tabata geçen sezonda Galatasaray ile Süper Lig'de deplasmanda oynanan maçta penaltıdan gol atmıştı.

G.ANTEP KORNER ATAMADI...

Gaziantepspor maç boyunca korner atamadı. Gaziantepspor kendi sahasında oynadığı Galatasaray maçında hiç korner atışı kullanamadı. Galatasaray ise 7 korner atışı kullanarak maçı tamamladı. Galatasaray 9 şutta 7 kez kaleyi bulup %77 isabet başarısı ile oynarken Gaziantepspor 14 şutta 6 kez kaleyi buldu ve %42 isabet oranı yakaladı. Gaziantepspor geçen sezon olduğu gibi yine topla oynama oranında (%54'e %46) üstünlük kurdu.

sporx.com

Geri
Üst Alt