TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Sabri istediği kadar oynasın ama Gökhan oynamasın.Emre'nin Gökhan'dan kat ve kat daha iyi olduğunu görememek için kör olmak lazım.Anlayamıyorum birde Bunu FR nasıl göremiyor.Bir bildiği vardır diyorum ama belliki daha Gökhanı tanımıyor.

Katılıyorum renkdaş, ama Gokhan ı basın yönetim muhtemelen şişirmiştir Rijkaard a milli oyuncu bilmemne diye, eminim Emre kapacaktır formayı benim takımdaki en çok sevdiğim topçulardan

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor - Galatasaray | 9 Ağustos | 19:30

Çok gizli kaynaklardan edindiğim bilgilere göre kadromuz şu şekilde olucak :p

-Leo

Sabri

Emre

Servet

Hakan B.

Ayhan

Barış

Arda

Keita

Aydın

Baroş

Yeni ve büyük umutlarla bir sezonu daha açıyoruz.Hepimizin dileği lige iyi bir giriş yapmak.Ağustos sıcağında Gaziantep gibi dişli bir takımla sezonu açmak,handikap olarak görünebilir.Ama Netanya maçlarından yola çıkarak,hızla yükselen bir form grafiğimiz olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz.Ayrıca sezonu diğer takımlara göre daha erken açmamız ve resmi hazırlık maçları yapmamız nedeniyle onlardan bir adım önde lige başlıyoruz.Gaziantep'in şu anki form durumu hakkında hiç bir fikrim olmadığından,maçın nasıl geçeceği hakkında öngörüde bulunamıyorum.Bu anlamda maç benim için kapalı kutu.Ama 6.hissime güvenerek bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Başarılar ASLANLAR...

Çok gizli kaynaklardan edindiğim bilgilere göre kadromuz şu şekilde olucak :p

-Leo

Sabri

Emre

Servet

Hakan B.

Ayhan

Barış

Arda

Keita

Aydın

Baroş

Mantıklı, iyi oynamış bir Aydın ı kesmemek lazım ki adamın güveni yerine gelsin, Ben FR nin yerinde olsam Nonda yı düşünebilirdim belki ama şöyle bir şey de var Nonda bu takımda yedek olduğunu biliyor ve de genç değil Aydın gibi o yüzden onun güveninin sarsılması gibi bir durum olacağını zannetmiyorum, Baroş düşünülebilir o yüzden.

Uğur tam hazır olmadığından bugün Sabri oynar.

Antep'i neden bu kadar büyütüyoruz zaten anlamış değilim, bu sezon ne oynadıkları topu gördük ne de bişi...

antep in büyütülme nedenleri son bir kaç yıldır antep deplasmanların da zorlanmamız sıcaklık ve sezon başı olması gibi etkenler var ama rakipde aynı koşullarda mücadele edeceği için fazla abartmamak lazım dedgim gibi zorlanabiliriz ilk başlarda belki ama galibiyetten eminim.

Uğur tam hazır değil beyler yavaş yavaş çocuğa bir anda üstüste maç bindirmemek en iyisi Allah korusun bikez daha sakatlanırsa bir 6 ay daha sabriye tahammül etmek zorunda kalırız ki.....:eek::eek:

Yine kanser edicek bizi Sabri kanser edicek Sabri Oooo ooo:(

Bu marşı geçen maçtan gelen arkadaşım söyledi yerlere yattım,Sabri'ye beste kanka diye bir başladı gerçekten mükemmel yazmışlar.

antep in büyütülme nedenleri son bir kaç yıldır antep deplasmanların da zorlanmamız sıcaklık ve sezon başı olması gibi etkenler var ama rakipde aynı koşullarda mücadele edeceği için fazla abartmamak lazım dedgim gibi zorlanabiliriz ilk başlarda belki ama galibiyetten eminim.

bence bol bol pas yaptığımız için ilk yarı Antep lilerin dili çıkar, topu koştururuz, 2. yarıda 2 tane atarız... :D

----------------leo----------------

-sabri---gökhan--servet--balta

(malesef)

---------------sarp----------------

---------ayhan----arda-----------

---keita-----baroş-----kewell

(bi çok arkadas yazmamış ama rijkard kesici olmadan maça cıkmıyo genelde. ha belki sarp yerine kesici olarak barısı düşünür) ayrıca değişikliklerde

kewell-->aydın

baroş---> nonda + bitanede önde olursak oyunu tutmaya yönelik bi değişiklik yapar ;)

Geri
Üst Alt