TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Ayhan hayatının futbolunu oynadı... Hayran kaldım...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Antep gibi zor bi deplasmanda 3 puanla başlamak güzel . Baros çok formsuz . Nonda kapabilir formayı .

Yediğimiz gollerde kalecinin hatası yoktu.. Araya atılan toplarda sorun yaşamaya devam ediyoruz.. Fakat futbolcular, yönetim, Rijkaard ve ekibi arasındaki uyum çok iyi.. Herkes görevini elinden geldiğince yapmaya çalışıyor..

Lig uzun bir pist, ilk başlarda tökezlememek önemliydi.. Güzel bir galibiyet. Tebrikler bizi mutlu ettiğiniz için..

bu sene işimz var arkadaşlar!!

Bu kadar taraflı bir hakem daha olamaz.

Arda ya- Kewell a Baros kaç taner tekme atıldı. faül yok onlara her an düt düt..

Arda çıkıyor oyundan adam gerçek yeri olan çıkma santrasıona gdiiyor. istediği yerden çıar kardeşim arkadaşını tebirk edecek girersek FİFA kurallarını bilmiyorsan hakemlik yapma.

5 yerine gidene kadar 1 dk daha ekler oynatırsın adama kart veriyorsun.

Azize YILDIVIm bu sene ve 3 sene TFF de ne kadar yalaka varsa satın alacak

40 derece hissedien sahada öyle ya da böyle kazandık ve kapakları da taktik. Elano ve M.topal da girince bakalım ne yapacaksınız çok merak ediyorum!!

Helal olsun ASLANLARIMIZA her şartta kazandılar!!

Büyüksün ARDA TURAN!!

Bizim futbolculara faul yapmak serbest bilmiyor musun? Yeni yönetmelik, Aziz yayınladı daha geçen!

Ya şu angutları hep ... etmek zorundamıyız özellikle çektim resmi maçtan sonra koymak için.Elano transferindede dengesizin biri taksimde soyuncam demişti.Buda 2. angut. :D

2. yoruma dikkat :D

Mod tarafından düzeltildi...

Galip geldik mutluyuz.Lige iyi bir başlangıç yapmış olduk.

Hakeme birşey demek istemem ancak ne zamandan beri hakemler karışır oldu oyuncunun nereden çıkacağına?

Hadi karıştın diyelim yedin öyle bir halt Arda'yada kırmızı göster.Seni itiyor...

İlk maçtan hakemlere birşey demek hoş değil belki ancak söylemeden de edemiyor insan...

Bu sene en ciddi rakibimiz,daha ilk maçtan belli oldu.Bu kadar zor şart altında alınan 3 puan çok önemli,ama bu hakem bozuntularıyla işimiz çok zor.Bakalım fb-Denizli maçında neler olacak?

Maçın enleri Arda Nonda MSarp....

sabrinin yerine uğur girsin kadroya

transfere felan gerek yok

eğer sabri oynayacaksa uğur u oynatnayacaklarsa trasfer lazım arkadaş stoper değil sağ bek lazım:cool:öküz gibi girdi adama rakibinin omuzuna oturarak kafa vurdu:mad:boşu boşuna saniyeleri saydırdı bize bu kadar dengesizlik olmaz ya bu hareket ceza sahasında yapılır mı:cool:

ahhhhhhh gencligim ahhhhhh.... sabri sen varya....bu "oyuncu" yu gördügüm zaman kendime öyle bi kiziyorum ki neden futbolcu olmadin diye bu kadar kolay mi galatasaray da oynamak renktaslar???bir takimin kaptani arda ysa forveti baros ise kewell ise sag beki sabri olamaz olmamali imkani yok..Ugurun ölüsü sabri ye bin basar Sabri birakin 11 i 18e bile girmemeli

Valla Mustafa Sarp'ı ben de beğenmezdim ama bu maçta güzel oynadı, biraz daha ısırsa rakibi tam olacak.

OĞLANCAN denen antepliye kıl oldum!

Oyunu hic mi hic beyenmedim ama galibiyet oyundan daha önemliydi.

Rijkard da kazanmayi cok istiyrdu gordugumuz gibi.

Ama bu defansla isimiz zor, adamlar cok gelmediler kalemize ama geldiklerinde baya tehlikeli oldular.

Sabri-Servet-Gokhanli defansa HAYIR.

Yalniz Hakan balta ilk yari berbatin altinda bir performans gosterdi, ikinci yari iyi oynadi ama.

Baros okadar kotu oynadiki, su andaki Nonda onu yedek tutar. O neydi öyle. Ben Barosu hic oyle gormemistim.

3 puan guzel fakat oyun vasatti...

keita oyundan cikinca dogru duzgun hucuma cikamadik.

nonda girdi barostan daha iyiydi nitekim golunu de atti.

aydin cok kotuydu.

ama kisa paslarla oyunu kontrol etmemiz gerekirken topu ileri sisirmeye basliyoruz .

rijkaard buna acil onlem almali alacaktir da...

40 derece sicakta Ligin en iyi takimlarindan birini kendi evinde yenerek lige basladik.

Daha Elano ve takima girecekler var. Ayriyeten takima katilacak transferlerde olabilir.

Ohh be bitti sonunda.. Hakem son dakika Arda'ya gereksiz bir sarı kart gösterdi. Sebebi de Arda'nın oyundan istediği yerden çıkmaması.. Bence çok gereksiz bir harekette bulundu hakem. Keita oyundan çıktıktan sonra o Olcan denen Antepli topçu da görevini tamamlamanın verdiği gururla!! çok rahat bir şekilde maça devam etti. GALATASARAY'ımızı bu kadar sıcak havaya, kasap Antep futbolcularına rağmen aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Son olarak Sabri hakkında hiçbir şey demiyorum sadece susuyorum ama aynı zamanda çok şey anlatıyorum..

Yalniz orda hatali Sabri degil Gökhan zan. Nerelerdeydi o an?

Penalti karari ise dogruydu.

Arda ya çok yük biniyor arkadaşlar.. Allah dan üstesinden geldi Arda mız.

1 gol 2 asist ile işini süper şekilde yaptı..

Elano girdiğinde ise Arda ve Elano çok daha rahat oynyacaklar.

Eğer geçen seneki GS olsa 4-5 tane yerdik bu Antep den. Bu sıcak da 60 dk lık kondisyonla rezil olurduk.

Rijkaard çok iyi değişiklikler yaptı.

M.Sarp ı çok beğendim. - Nonda da formda olduğunu kanıtladı.

Keita bariz kaliteli ama henüz %100 hazır değil 2 hafta içinde gerçek formunu yakalar.

Penaltı doğru filan değildi. Antepli fırlamanın topla ilgisi filan yok.. Direk penaltı yaptırmaya çalıştı...

Geri
Üst Alt