TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Arkadaşlar bir an önce Mehmet Topal2ın dönmesini bekliyoruz:) Açıkçası 5 hücumcudan biri yedek kalıcak çift ön libero oynıycaz gibi gözüküyor. Diğer türlü çok zor olabilir. Elanonun performanını bu maçtan sonra çok merak etmeye başladım.:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

ahh hakan balta ilk yarıdaki performansına devam et de bari insanların gözü boyanmasın senden bek olmayacagını anlasınlar. gökhan ve sabri içinse diyecek birşey yok herzamanki gibi, ilk goldede servet boşa kaydı 1.90 lık 2 tane kalas bizim göbeğe fazla..

Burda mustafa sarpı begenmeyenler vardı nasıl oynadı ama helal olsun

bugün mustafa çok güzel oynadı.iyi kademe yapıp iyi toplar kesti

mustafa bence barışın daha teknik ve soğukkanlı duranı

Arkadaşlar kewel bitik geldi bana.Üstelik 2. yarıda oyunda olmasına rağmen.Ona moralim bozulmadı deil :/

Arkadaşlar Futbol oynayanlar bilir. 35 derece oynuyoran koşunca ısınan vücudsunla o ısıyı 50 derece gibi hissedersin damağın kalbin gü güm atar..

İyi oyun beklemeyin iyi oyun havalar serinleyince Eylül ortası gibi fazlasıyla göreceksiniz.

merak etmeyin herşey güzel olacak.

G.Antep in kadorsunu çok beğendim. inanılmaz iyi oyuncuları var. Beto - Tabata - Deumi - Murat Ceylan vs vs..

Bu deplasmandan hiçbri takım kolay kolay çıkamaz.

Yalniz orda hatali Sabri degil Gökhan zan. Nerelerdeydi o an?

Penalti karari ise dogruydu.

Doğrudur ama ben sadece o penalti pozisyonu için yargılamıyorum Sabri'yi. Bütün maç boyunca çok kademe hatası yaptı, arkasına top sarkıttı, ileride çok çok basit atması gereken pasları nedense basit düşünmeyerek atamadı. Ben Uğur'u 1000 kere Sabri'ye tercih ederim. Zorlamanın da bir alemi yok bundan sonrası Sabri'ye de zararlı, o da çok yıpranıyor, kendisine yapılan yorumların farkındadır diye düşünüyorum.

ahh hakan balta ilk yarıdaki performansına devam et de bari insanların gözü boyanmasın senden bek olmayacagını anlasınlar. gökhan ve sabri içinse diyecek birşey yok herzamanki gibi, ilk goldede servet boşa kaydı 1.90 lık 2 tane kalas bizim göbeğe fazla..

servet kalas he:eek: ona söylemezsem:sopa::2aloh1::D

Bu maçtan sonra hala Sabri yi savunan çıkarsa futbol bilgisinden şüphe ederim bu kadar kesin ve ne konuşuyorum Sabri Antep e gitsin onların gencecik ikinci yarı sağ bek oynayan Murat ı bile kesemeyeceğini söylüyorum.Sabri defansta hiç yok bütün atakları ordan yedik hücümda aldığı topu kaptırdı zaten orta felan hiç açmasın seyircilere yazık maçtan sonra hastananede kafasına top gelenler kontrol oluyor.Biliyorum burası genel maç yorumu yeri ama maçın yorumu kısaca Sabri.90 dakika izledim maçı hiçbir olumlu hareketi yoktu Baros a da ayrı bir parantez 24 topun 17 sini kaptırdı bunlar benim sayabildiklerim es geçtiklerim de vardır.Nonda yine iyi oynadı Arda yı anlatmaya gerek yok Elano gelince Kewell kesin oynayamaz Orta sahada açıklar veriyoruz defans esoes veriyor yani takıma bir sağ bek bir stoper lazım.

baros nonda konusu degisik bir boyuttan bakilmali, rakibe gore tercih edilmesi gereken forvet tipleri, Birisi rakip kaleye dogru ileri oynayan oyuncusu ikincisi daha cok orta sahaya yanasan bir forvet. ikisinin kendine gore ozellikleri var. Baros bu macta gucsuz ve etkisiz kaldi,

Mustafa Sarp konusunda cok iyi oynadi ama son 15 dakika baya dustu oyundan... o Sabrinin akilsizca yaptigi penaltinin olusumunda hatasi cok buyuk. yaninda yuruyen rakip oyuncuyu takip etmeyip defansin arkasina sarkmasina izin verdi. orda sabride gec kaldi...

gelelim sabri konusuna, lutfen objektif olalim.. Sabri beni de cogu anlar hayal kirikligina getiren ve sinirlendiren performans sagliyor, bugunki macta hic de fena oynamadi. yukarida anlattigim gibi, bosuna penalti yapti, ama orda hata Sabride kaynaklanmadi..

3 puani aldik cok zor bir deplasmandan...

bir de bir ricam olacak....

LUTFEN RAKIP TAKIM FORUMLARINDAN ALLINTILARINI RESIM VEYA YORUM OLARAK EKLEMIYELIM, BIZE NE ONLARDAN?

Aslinda genel'de iyi oynadik ama cok top kayiplari yapiyoruz suana ve Servet gibi vasat bi futbolcu'yla olmaz bence bu is, ya insan bi macta 25 tane top kaybi yaparmi ya?

Bugün kaybetsek ve de Rijkaard a söz söyleyen çıksaydı alnını karışlardım adamın tüm değişiklikleri yerindeydi... takımı bugün beğenmedim ama sıcağa bağlıyorum çünkü hiç koşamadılar ve de koşmadan top oynanmıyor biliyorsunuz, havaya bağladım çünkü antepliler de hiç koşamadılar, vasat bir maç oldu ama 3 puanı aldık önemli olan o yavaş yavaş havaya gireceğiz... Takımdaki en beğendiğim isim ise Keitaydı, adamların üstüne üstüne gitti ve de defansif yönü de o kadar kötü değil bir kaç top kaptı, kondisyonu iyileşince çok daha iyi olacak... son olarak da maç sonundaki görüntüleri gördünüz mü bilmiyorum ama Neeskens ve Rijkaard herkesi kapıda karşıladı tebrik etti, gözlerim yaşardı...

Çok bekledik ama sonunda muthiş bir teknik direktörümüz oldu...

Artık eziklerin maçına geçelim ve totemimizi yapalım=)

Allah'ım lütfen koysunlar eziklere... :016::016:

Aslinda genel'de iyi oynadik ama cok top kayiplari yapiyoruz suana ve Servet gibi vasat bi futbolcu'yla olmaz bence bu is, ya insan bi macta 25 tane top kaybi yaparmi ya?

Kewell zorla top oynuyor Baros zaten 30 da 20 top kaybı defans ufak bir baskıda topu şişiriyor Sabriden zaten bahset istemiyorum sinirlerimi geriyor o adam bence iyi oynamadık.(Servet e vasat diyorsan futbol bilgini ölç derim)

Bugün kaybetsek ve de Rijkaard a söz söyleyen çıksaydı alnını karışlardım adamın tüm değişiklikleri yerindeydi... takımı bugün beğenmedim ama sıcağa bağlıyorum çünkü hiç koşamadılar ve de koşmadan top oynanmıyor biliyorsunuz, havaya bağladım çünkü antepliler de hiç koşamadılar, vasat bir maç oldu ama 3 puanı aldık önemli olan o yavaş yavaş havaya gireceğiz... Takımdaki en beğendiğim isim ise Keitaydı, adamların üstüne üstüne gitti ve de defansif yönü de o kadar kötü değil bir kaç top kaptı, kondisyonu iyileşince çok daha iyi olacak... son olarak da maç sonundaki görüntüleri gördünüz mü bilmiyorum ama Neeskens ve Rijkaard herkesi kapıda karşıladı tebrik etti, gözlerim yaşardı...

Çok bekledik ama sonunda muthiş bir teknik direktörümüz oldu...

Artık eziklerin maçına geçelim ve totemimizi yapalım=)

Allah'ım lütfen koysunlar eziklere... :016::016:

Süpersin:D

Çocuklara çok fazla yüklenmemek lazım aslında, o sıcakta ve nemde bırak futbol oynamak hafif tempolu koşmak bile zor.

Fener dakka br gol bir:eek:

Rezillik.İnsan haklarına aykırı.Anca 3.Dünya ülkelerinde olabilecek bir durum.Bu sıcakta maç yapmak insan hayatıyla oynamaktır.Ne demeli...

Maçın sıcakta oynandıgını düşünürsek M.Sarp bir iki hata dışında iyidi ancak yaptığı bir hata varki umarım bidaha yapmaz.Oynadıkça açılıyo.Ama SABRİİİİİİİİİ ye hayranım:)))

Türkiyede böyle bir oyuncu görmedim:))) İlginç bir karakter.G.Zan yeni ama zamanlam hataları kademe hataları çok yaptı.Emre Güngör oynamalı hızıyla toparlar.Antep'in maçın başında Tabata'nın pozisyonu dışında pozisyonu yok.Ama Sabri saolsun penaltı yaptı:))

Bari Uğur oynasaydı.

Çocuklara çok fazla yüklenmemek lazım aslında, o sıcakta ve nemde bırak futbol oynamak hafif tempolu koşmak bile zor.

Sabri ye yüklenebiliriz ama o sıcak soğuk fark etmiyor Galatasaray topçusu olmasa veya şöyle diyelim forum kuralları olmasa neler dicem de neyse....

Geri
Üst Alt