TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Açık konuşayım , bu sezon hakemlerden yana kolay geçmeyecek, daha ilk haftadan anlaşılıyor . Ama benim anlayamadığım nokta , neden özellikle G.Saray ? Çekememezlik bence en başta geliyor . Maça dönecek olursak ;

• İlk dakikalarda gol bulmuş olmamız , oyundan biraz düşürsede çabuk toparlandığımız bir gerçek . Baros'un verdiği mükemmel bir pas ve kaptanın vuruşu , maçın kaderini çevirdi demem gerekir diye düşünüyorum .
  • Attığımız 2.gol sonrası orta saha biraz düştü . Toparlanması çabuk oldu .
  • Su molasından sonra oyunun hakimiyetini azda olsa kaybetmiş olabiliriz , ama hava sıcaklığı bence en büyük etkendi .
  • TFF , resmen G.Saray düşmanı olduklarını belli ediyor . Bizim maç , 19.30'da o mağlum takımın 21.45'te gecenin serinliğinde ! Avrupa Fatihi ve Ezik Kestane'nin arasında dağlar gibi bir fark olmasına rağmen !
  • 2.Yarıda Kaptan'ın oyuna ağırlığını koyması , oyunun zenginleşmesinde en büyük etken. Tereyağından kıl çeker gibi topu alması , çalımları , şutları olsun "Arda 10 Numara formayı taşıyamaz , 10 Numara görevinde oynayamaz diyenlere , resmen cevap verir gibi oynuyor . Buda onun farkı olsa gerek...
  • Sabri , yine aynı yineee!! Ya hu sen G.Saray'ın oyuncususun , bir çok insanın hayalini süsleyen o formayı giyiyorsun , ama malesef hakkını veremiyorsun ne yazıkki . Tamam , Bordo maçında 4. Turu getiren golü sen attın ama , 1 golle kimsenin özgüvenini kazanamazsın ki Sabri ?.
  • Baros , verdiği paslar güzeldi , ama oyunda varlığını pek gösteremedi. Sıcaktan olsa gerek...Yinede her zaman The King'in arkasındayız , destekçisiyiz .!
  • Aydın , keşke Arda gibi bir yıldız olabilseydin diyorum . Keşke... Yetenekli olduğunu belli ediyorsun ama biraz daha iyi olsan ilk 11'in bankolarından olursun tüm içtenliğimle söylüyorum.Ne diyelim bilmem ki !
  • Nonda , geri dönüş sinyallerini alıyoruz . Yine o Nonda geliyor !.

Yanlışım varsa düzeltin ;)

[Sen mi yazdın diyeceksiniz ? evet ben yazdım . (Blogumda ) ]

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Keita aklım çıktı hacı ya .. :) Güzel yönleri çok olan bir maçtı.. Hele Arda ile Ayhan'ın bir ara değişik bir biçimdeki pasları.. :) Çimi ağlattılar bee..

keita olayını hiç sorma elimi ağzıma götürdüm sürekhi hadi kal kal artık diye kendi kendime geveledim ödüm kopacaktı neredeyse

Hagi gibisi gelmez derdim hep

Nerden bilebilirdim

Böyle bir insan

Böyle bir futbolcu

Ne yazıkki böyle bir Galatasaraylı

Kalbimi kazanmaz diyodum

Gençtim

Bilemezdim

O gün çok özeldi

Senyor Terim bir oyuncu çıkardı

Gider ayak son _azığıydı

Hayatımdan birdaha çıkmayacağını

Bilemezdim

O o o o

Sabri

I love u Sabri

I love u Sabri

Seni çok seviyorum

Sayın Terim'e teşekkür ederim.

arkadaşlar bu maçta zaten ben pek bişey beklemiyordum.yani mücadele anlamında niye derseniz

nemin %85 olduğu antepte nasıl mücadele edeceksin.hemde öğlen sıcağının daha geçmediği güneşin yeni yeni battığı antepte

ben bugün sarp ve ayhanı çok iyi buldum

sabri ve gökhan bu takımın oyuncuları değil

savunmaya kesinlikle hızlı, mücadeleci ve kademe yapmasını iyi bilen biri şart.sağbekte uğur artık oynamalı

o.sahaya aurello alınabilir

ben şunu gördüm ki arda orta sahanın ortasında oynarsa 2 ön libero ile oynamak zorunda kalıyoruz.arda tamam mücadele ediyor koşuyor ama bi yere kadar

şöyle baktığım zaman maça antep ani ataklarda bi anda defansla karşı karşıya kalıyor.bazı zamanlarda o.sahayı hızlı geçtiler

elano gelene kadar arda sağ açık oynamalı.o.sahada ayhan - mustafa - barış üçlüsü oynamalı.zaten elanonun savunma anlayışı daha iyi

Mesajı Gönderen: Dejan Bodiroga:cLink:0808474

6s bu maçı hayatta kazanamaz. 3-1 Antep alır. 6s kazanırsa bikini giyerim.

bu anguta ne denir...

Dejan bodiroga bikini giysene giyseneeee giyseneeeee

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ameleleri takip etmeye pek gerek yok sanki...Biz kendimize bakalım.

Hala Keita'nın pozisyonuna laf eden var anlamıyorum.Adam sıcaktan dolayı yere düşüp dili soluk borusunu kapatmadı ! Rakibinin omzuna çarptı ve sert bir şekilde yere düştü bu yüzden dili soluk borusunu kapattı nefes almasını engelledi.

Maçın geneline bakacak olursak zaman zaman iyi pas alış verişi yaptık.Mustafa-Ayhan ikilisi içok iyi mücadele ettiler orta sahada oyunda kalmamızı sağladılar.Arda iyi mücadele etti ancak bazen topla az buluşmak zorunda kaldı.Arkadaşları onu hücumda bulamadılar bazen.Keita'nın en beğendiğim yanı hem kanattan etkili gidiyor hem de içeri doğru driplingleriyle savunmanın dengesini bozabiliyor.Zamanla daha etkili olacaktır.

Savunma olarak da oyunculara çok geç basılıyo bazen.yediğimiz golde de oyuncunun önü bomboş kaldı.Sabri yerini kaybetmedikçe iyi oynuyor.Çok eleştirmeye gerek yok şu an için.Keita'yla da iyi anlaştılar.penaltı pozisyonuna bakmayalım hemen iyi mücadele etti Sabri.

Mustafa Sarp git gide bu takımın bankolarından biri olmaya başlıyor gösterdiği performansla.Hem çok koşup mücadele ediyor hem zaman zaman topu çok olumlu kullanıyor hem de kesiciliğiyle savunmayı rahatlatıyor.Umarım performansını yükseltmeye devam eder.Attığı golle de duran toplarda iyi bir isim olduğunu gösterdi.

[*]Sabri , yine aynı yineee!! Ya hu sen G.Saray'ın oyuncususun , bir çok insanın hayalini süsleyen o formayı giyiyorsun , ama malesef hakkını veremiyorsun ne yazıkki . Tamam , Bordo maçında 4. Turu getiren golü sen attın ama , 1 golle kimsenin özgüvenini kazanamazsın ki Sabri ?.

Golde hata Zan'ın.Neredeydi Gökhan? Zaten orada Sabri olmasa %90 goldü..:)

Maç sıcağa rağmen tempoluydu.Bence önümüzdeki 2 maçı da kazanırsak rahat şampiyon oluruz.

SAbri takımda olmalı.Çünkü Sabri'ye rağmen yendik dicez.Handikaplı başlıcaz:)

Her maç en az bir farkla mağlup başlıcaz.Rakip TD akıllıysa handikap artabilirde.

pardon mesut valla söylediğinden hiç bir şey anlamadım:confused:

Telegol de ahmet cakar Serhat uluerenle Arda yı konusuyolar. Ardayı okadarda ıyı bı futbolcu olarak görmüyormus. Messıyle kıyasladı serhata ulueren. Ahmet cakarda Ardanın messı olabılmesı ıcın Messının yası kadar ekmek yeması gerek dedı. Sonrada Arda barcelonanın antrenmanına bıle cıkamas dedı.

sabri ve gökhan haricinde takıma laf eden varsa buyursunlae beraber gidelim akşam 7.30da halı saha maçı yapalım.bakalım nefesiniz yetecekmi

Telegol de ahmet cakar Serhat uluerenle Arda yı konusuyolar. Ardayı okadarda ıyı bı futbolcu olarak görmüyormus. Messıyle kıyasladı serhata ulueren. Ahmet cakarda Ardanın messı olabılmesı ıcın Messının yası kadar ekmek yeması gerek dedı. Sonrada Arda barcelonanın antrenmanına bıle cıkamas dedı.

ahmet çakar önce gitsin bikini giysin

Barış'ın ne kadar gerekli olduğunu, en azından orta sahaya dirilik kattığını anladım.

Kaptan Arda'ya bir şey demiyorum. O 1 gol ve 2 asistle şovunu yaptı.

Keita adına korktum. Ancak iyi çabalıyor. Sevdim bu adamı. :)

Nonda bir yere gitmiyorum dedi.

Hakan Balta normalde hep belli bir seviyede oynardı. İlk defa bu seviyenin altına indiğini gördüm.

Aydın Netanya maçına göre kötüydü. 2.yarı biraz toparlamaya çalıştı.

Baros tutuktu, ilerleyen haftalarda inşallah açılır.

Ayhan oynamak için kendini aşmaya çalışıyor, bu güzel.

Uğur biraz daha gayret gösterirse Sabri'den formayı alır. Sabri kötü müydü? Değildi, ama çok da iyi değildi hani. İdare etti.

Servet-Gökhan ikilisi uzun toplarla devam ediyorlar. Birisinin yerine E.Güngör takviyesi iyi olur.

Mustafa Sarp iyi bir rotasyon oyuncusu olabileceğini, görev aldığında takıma faydalı olabileceğini gösterdi en azından.

Bu arada Rijkaard sanki Kewell'ı ilk 11 oynatmayacak gibi. Yedek düşünüyor herhalde onu.

3 puan hepimize hayırlı olsun.

Bugun boyle sicakta iyi futbol beklenmezdi.Zaman zaman iyi zaman zaman kotuyduk son derece normal bu zaten.Bugunden aklimda kalan tek sey Popito...Allah onu bize bagisladi.Cok korkuttu beni:mad: Neyseki bir sey olmadi :bid:

Golde hata Zan'ın.Neredeydi Gökhan? Zaten orada Sabri olmasa %90 goldü..:)

Penaltı pozisyonunda hata Gökhan Zan'ın değil, ofsayt taktiğini ileri çıkması gerektiğini anlamayarak bozan ve üstüne üstlük oyuncunun tepesine binerek penaltı yaptıran Sabri'nindi. ;)

Penaltı pozisyonunda hata Gökhan Zan'ın değil, ofsayt taktiğini ileri çıkması gerektiğini anlamayarak bozan ve üstüne üstlük oyuncunun tepesine binerek penaltı yaptıran Sabri'nindi. ;)

Adamın üzerine çıkmasa zaten kademesine girecek oyuncunun.Bu kadar mı futbol eğitimi yok Sabri'nin hiç anlamıyorum.

:)

İYİYDİ yanlız.Yerden göğe kadar haklısın.Sabri + G.Zan tam bombalar.

kardeş ben 7.30 da gelin antepte maç yapın nefesiniz yetecekmi derken nein ne derece önemli olduğunu söylüyorum

%85 nem ve daha öğlen sıvağının etkisi var.güneş ankarada bile 7de batıyor antepte kaçta batar düşünün artık.bu şartlar altında nasıl iyi oyun beklersiniz

tekrar söylüyorum

sabri ve gökhan haricinde takımı eleştiren kötüleyen varsa buyursunlar beraber antepte akşam 7.30da halı saha maçı yapalım.nefesiniz yetecekmi görelim

Sabri'nin o topa koşmasına dua edin.Uzaktan izleseydi ne diyecektin yine Sabri..

Arda, Messi'nin tek bacağı olamaz." - Ahmet Çakar

"Arda büyük bir futbolcu olsaydı Avrupalı kulüpler şimdiye çoktan kapıya dayanmışlardı." - Ahmet Çakar

"Arda gol ve asistlerin dışında ne yapmış?!" - Gökmen Özdenak

"Galatasaray bir tane organize atak yaptı mı?" - Gökmen Özdenak

Alisamiyen.net"ten alintidir...

Geri
Üst Alt