TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Arkadaşlar tam sıcaklığı bilen var mı? Biri 45,biri 38, biri 35, biri 28 diyor da:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Bence bu dönemlerde 3 puan almak herşeyden önemli.İlerleyen dönemlerde zaten resital başlayacak:D

Maç hakkındaki görüşüm. Aynı şeyleri tekrarlamayayım.

Ortasaha 3 'lüsünün koşması lazım. Arda tabiki biraz daha serbest olacak yetenekli olduğu için ama orta 3 'lünün uyumlu olması lazım. İleri 4-3-3 'deki 3-3 'ler beraber geriye gelip beraber ileri çıkacaklar ki sistemi oynayabilsinler.

Bugün bizim takım 4-3-3 değil 4-2-3-1 gibi bir oyun oynamıştır. 4-3-3 'ün oturması için ilk 5-6 hafta sabır göstereceğiz. Şimdilik takımda hayat var.

Bugün bu sıcakta Antep gibi dişli bir takıma penaltı posizyonu hariç 1 pozisyon verdik. Uzaktan atılan gole yapacak birşey yok. 1 yılda ancak 2-3 gol yeriz böyle uzaktan yediğimiz gibi.

Sabri nin yerine iyi bir oyuncu almadan defanstaki sorunlar çözülmez.

Ben bugün oynanan oyunu acıkcası pek begenmedim . 3 pas dogru düzgün yapamadık 2-0 öne gecmemize ragmen sürekli havadan oynama defanstan top şişirme. Antep bizden daha iyi ayaga pas oynadı. Bireysel olarakta baros ilk goldeki asist harici cok etkisizdi. Nonda ve barosla acıkcası bu sezonun zor gecicegini tahmin ediyorum . Keita gün gectikce daha da üstüne koyucaktır topla cezasahasına girisleri etkileyici , ama daha istenen seviyede degil. Gökhan sürekli ıska geciyor hava toplarında da 1 kac pozisyonda top sektikten sonra vurabildi . Sabri bu mactada defansif yönden zayıf oldugunu gösterdi . Julio Cesar olan birebir mücadelerinde hep gec kaldı ve ayrıca ters kademelerde yoktu . Mustafa sarp basit bir oyun oynuyor bizim ortasahımız icin yeterli seviyede degil. Ayhan beklenenin cok altındaydı . Acıkcası bugün iyi degildik arda sayesinde macı aldık diyebiliriz. Ama 40 derece zorlu antep deplasmanından 3 puanla dönmek sevindirici ama ders cıkaralıcak bir mac .

Keita'yabisey olmadi biz ona sukredelim!! Defanslarinda cesarmidir nedir Allahn dallamasi mac boyunca Keitaya sert girdi :mad: O pozisyonda Keita'nin bogazina darbe geldi ve dili nefes borusunu kapatti neyse ki birsey olmadi Popitoma.Buyuk gecmis olsun Camiamiza;)

Keita bisey olmadi biz ona sukredelim!! Defanslarinda cesarmidir nedir Allahn dallamasi mac boyunca Keitaya sert girdi :mad: O pozisyonda Keita'nin bogazina darbe geldi ve dili nefes borusunu kapatti neyse ki birsey olmadi Popitoma.Buyuk gecmis olsun Camiamiza;)

Adam daha önce hem bu kadar kuvvetli hem de hızlı kaç adam görmüş ki:)

Takım o kadarda kötü değildi özellikle ikinci yarının bir bölümünde Antep'e top göstermedik.

Stoperdeki ikili gerçekten çok uyumlu ve iyi oynadılar yediğimiz gollerde defasın yapacağı hiç bir şey yok zira biri uzaktan diğeri penaltıdan

İyi sinyaller verdi bence takım Keita süper adam gerçekten çok kateden bir oyuncu ilerleyen zamanlarda rakiplerin çok canını yakar M.Sarp harikaydı

Sonuç olarak 3 puan aldık ve defansta çok fazla açık vermedik ilerde zaten biraz daha becerikli olsaydık 4-5 olurdu, iyi bir başlangıç.

Ben bugün oynanan oyunu acıkcası pek begenmedim . 3 pas dogru düzgün yapamadık 2-0 öne gecmemize ragmen sürekli havadan oynama defanstan top şişirme. Antep bizden daha iyi ayaga pas oynadı. Bireysel olarakta baros ilk goldeki asist harici cok etkisizdi. Nonda ve barosla acıkcası bu sezonun zor gecicegini tahmin ediyorum . Keita gün gectikce daha da üstüne koyucaktır topla cezasahasına girisleri etkileyici , ama daha istenen seviyede degil. Gökhan sürekli ıska geciyor hava toplarında da 1 kac pozisyonda top sektikten sonra vurabildi . Sabri bu mactada defansif yönden zayıf oldugunu gösterdi . Julio Cesar olan birebir mücadelerinde hep gec kaldı ve ayrıca ters kademelerde yoktu . Mustafa sarp basit bir oyun oynuyor bizim ortasahımız icin yeterli seviyede degil. Ayhan beklenenin cok altındaydı . Acıkcası bugün iyi degildik arda sayesinde macı aldık diyebiliriz. Ama 40 derece zorlu antep deplasmanından 3 puanla dönmek sevindirici ama ders cıkaralıcak bir mac .

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

tamam

Maçın 90 dakikasını izledim.

Kimileri kötü oynadık diyebilir. Fakat sahada futbol oynanması zaten çok zordu. Bu zorluğun iki nedeni vardı diyebilirim. Birincisi herkesin dediği gibi yüksek sıcaklık ve nem. Böyle bir ortamda yıla yeni başlayan bir takımdan ne bekleyiebilirdik ki ?

İkinci sorun ise Gaziantep'in pas hastalığıydı. Nasıl yani diyeceksiniz. AYnen şöyle:

Gaziantep en az 10-15 pas yapmadan bizim sahamıza geçmek bilmedi. Adamlar bir ileri iki geri 3 yana şeklinde bir pas saçmalığı yaptılar. Ben bu kadar sıkıcı bir pas alış verişi görmedim. Kendimi Fifa oynar gibi hissettim. Fifa'da da aynen böyle oluyor. Bilgisayar bir sürü pas yapıp benim kaleme geliyor ben 3 pasta rakip kaleye gidiyordum. Maçı izleyenler de bunu görmüştür diye düşünüyorum. Yani rakip öyle pas yapıyordu ki bizim sahamıza gelene kadar 3-4 dakika geçiyordu maçta. Bizim sahamıza geçince top pozisyon verilmeden kapılıyor ve ileriye oynanıyor. Tak tak tak ve top forvet hattında. Tabi adamların 3 dakika da götürdüğü topu biz 15 saniye de götürmüş oluyoruz. Götürdüğümüz top ya Baros'a ara pası ya da yanlardan orta oluyor. Sonra tekrar Gaziantep'in pas çılgınlığı başlıyor. Ben bile sıkılmıştım artık bitirin şu pasları diye.

Zaten maçın geneline bakarsanız Gaziantep'in yakaladığı gol pozisyonu yoktu. Sadece bir penaltı pozisyonu ki verilmeyede bilirdi bence. Onun dışında hep uzaktan vurdular. He biz iyimiydik hayır. Fakat bu iki etken bizim kazanmamıza engel olmadığı sürece sevinmeliyiz bence.

Oyuncular hakkında ise sadece bir oyuncuya birşey söylemek istiyorum. Her zaman mükemme bir oyuncu dediğim. Hep aynı performansla oynar dediğim ve de Galatasaray'ın sol kanadı asla yıkılmaz dediğim bir adama. Hakan Balta'ya. Beni çok şaşırttı bugün. Hiç beklemediğim bir oyun sergiledi. Bu da beni çok üzdü. Bu oyununu sezon açılışına bağlıyorum ve bugünkü performansını hiç görmemiş gibi sayıyorum. İnş bir daha böyle bir oyun göstermez kimseye.

nerde netanya macindaki oyun !

nerde netanya macindaki oyun !

yeter be arkadaş yeter

şimdi başlıayacam netanyaya da sanada

insanı deli etmeyin

yeni hoca yeni sistem gelmiş

rejkaard gibi bi hoca nesskens gibi futbol ustası bir yardımcı.francı, elano ve keita gibi üst düzey oyuncular alınmış

iyi ozaman hemen sistem otursun herşey rayına otursun 2-3 ayda.varmı böyle bişey????

çok biliyorsanız siz geçin takımın başına

eğer bu kadar kötü oyun beklediysen gel senle akşam üzari 7.30da antepte halı saha maçı yapalım bakalım nefesin yetecekmi!!!!!!!!!

3puanı aldık

keita nın durumu iyi

takım yavaş yavaş kaynaşıyor ve form tutuyor

bence olumlu herşey

yeter be arkadaş yeter

insanı deli etmeyin

rejkaard gibi bi hoca nesskens gibi futbol ustası bir yardımcı.francı, elano ve keita gibi üst düzey oyuncular alınmış

iyi ozaman hemen sistem otursun herşey rayına otursun 2-3 ayda.varmı böyle bişey????

eğer bu kadar kötü oyun beklediysen gel senle akşam üzari 7.30da antepte halı saha maçı yapalım bakalım nefesin yetecekmi!!!!!!!!!

:005::005:

yeter be arkadaş yeter

insanı deli etmeyin

sen ne ayaksin ya gece gece ????

o idmani yapanin nefesi yeter birader!

defanstan ileri top sisirmeyle nefesin ne alakasi var ben onu anlamadim,yanindakine pas atarken daha mi cok nefes harciyorsun ?

Salih dedigin herseye %100000 katiliyorum + Bizler bu sezonu gozdn cikarmaliyiz bu sezon sampiyonluk gelmezse bile sabretmeliyiz.Bazilarimiz anlayamamis galiba yonetimi yaptigi isi takimin basinda Rijkaard ve ekibi var.

Geri
Üst Alt