TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Bana bu takım 96 sezonunu hatırlatıyor.Hagi geldiğinde takım zaten iyiydi.Hagi ilk maçlarda oynatılmamıştı.Sonra hagide monte edildi Galatasaray uçtu.Şimdide yeni Hagi Elano olacak inşallah.

Bu yeni Hagi lafini birakalim bence, kime yeni Hagi dense fiyasko oldu. Bu Elano olsun yeter. :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 1. Hafta | Gaziantepspor 2-3 Galatasaray | 9 Ağustos | Maç

Bu yeni Hagi lafani birakalim bence, kime yeni Hagi dense fiyasko oldu. Bu Elano olsun yeter. :)

Benzetme yaparak başladığım için olaya.Elanoyla Hagiyi kıyaslamam gerekiyordu.Yoksa bu mesajı atmamın bi anlamı kalmazdı.Benzetmemin yapıtaşlarından en önemlisi Hagi-Elono benzerliği.Futbolcu kalitesi olarak değilde oynadığı yerler ve üstleneceği görevler bakımından ;)

zor bir deplasmandır antep ve hemen hemen hiç pozisyon vermedik bence oyunu güzel kontrol ederek iyi bir 3 puan aldık

nondanın gol atması cok guzel oldu hem kendısı hemde baros ıcın baros daha cok calısır bu sayede

mustafa bence kımse ondan böyle performans beklemıyordu alındıgı zaman tam bır görev adamı

ayhan oyunu sureklı soguttu hızlı atakları kesti eski formundan uzak

sonuc olarak zor bir deplasmandan güzel bir skorla döndü aslanlar...

Benzetme yaparak başladığım için olaya.Elanoyla Hagiyi kıyaslamam gerekiyordu.Yoksa bu mesajı atmamın bi anlamı kalmazdı.Benzetmemin yapıtaşlarından en önemlisi Hagi-Elono benzerliği.Futbolcu kalitesi olarak değilde oynadığı yerler ve üstleneceği görevler bakımından ;)

Yok, ben ozellikle sana demedim. Mesela Lincoln'e de yeni Hagi dendi, ama ne oldugu goruldu. Bu tip lanse etmeler yaramiyor anlaminda dedim. Yoksa oynadiklari pozisyonlar ve ustlenecegi gorevler bakimindan aynilar.

Yok, ben ozellikle sana demedim. Mesela Lincoln'e de yeni Hagi dendi, ama ne oldugu goruldu. Bu tip lanse etmeler yaramiyor anlaminda dedim. Yoksa oynadiklari pozisyonlar ve ustlenecegi gorevler bakimindan aynilar.

;) Aman aman elano takıma yararlı olsunda Haginin adını ağzıma almam :)

elano-ugur ucar-mehmet topal

bu 3lu de eklenince kadro tam mi oluyor beyler?

bir site maçlardan oyuncuların görüntülerini kesip veriyor geçen Keita için de yaptılar Elano'nun da 2 maçında yapmışlar 5-10 dakika arası sıradan bir 10 numara değil geriye geliyor top alıyor uzun toplar deniyor kornerler çok iyi şut atıyor geriden top alıp oyunu yönlendiyor ama rakibe çok basmıyor bunu da çok bekleyemezsiniz zaten top tutabilen bir oyuncu önde olduğumuz maçlarda bize artı getirileri de olacaktır duran toplarda da artık Sabri ismini duymamız mümkün değil Elano-Arda ikilisini göreceğiz bu da takım için çok önemli :D

takıma katkısı çok fazla olacak bence

Kadroda eleştirebileceğim bazı şeyler var.

Bence Defansa adı yazılacak ilk adam Emre Güngör'dür. Zaten ileride de öyle olacağını düşünüyorum. Muhtemelen sakatlıktan yeni çıkmış Emre'yi 3 gün arayla ve aşırı nem altında 2. defa oynatmak istemedi Rijkaard.

İkincisi ön libero seçimi bizi zorladı. Çünkü Mustafa Ayhan ikilisi çok hafif kaldılar defansif olarak. Bu ikili takımın yumuşak karnı olur. Gerçi toplu oyunda başarılıydı Mustafa da Ayhan da. Yine de Barış'ın bence Ayhan'la birlikte oynaması en azından Mehmet Topal dönene kadar geçicek süreçte daha doğru olur. Barış'ın topu kullanmaktaki handikapına rağmen bu dirençsiz görüntüsü değişir orta sahamızın.

Tabiki bu maça yada kadroya yönelik bir eleştirim yok. Çünkü kadro seçimini oluşturan şartları bilmiyoruz. Ama genel olarak Emre Güngör ve Barış oynamalı diye düşünüyorum. Uzun vadede Uğur'un Sabri'nin yerini alacağı ortada zaten.

Aydın'ın oynaması ise teknik direktörümüzün ne kadar büyük olduğunun göstergesidir. Bu sezon muhtemelen kadrodaki her oyuncuyu sık sık ilk 11 de görücez.

Kadroda eleştirebileceğim bazı şeyler var.

Bence Defansa adı yazılacak ilk adam Emre Güngör'dür. Zaten ileride de öyle olacağını düşünüyorum. Muhtemelen sakatlıktan yeni çıkmış Emre'yi 3 gün arayla ve aşırı nem altında 2. defa oynatmak istemedi Rijkaard.

İkincisi ön libero seçimi bizi zorladı. Çünkü Mustafa Ayhan ikilisi çok hafif kaldılar defansif olarak. Bu ikili takımın yumuşak karnı olur. Gerçi toplu oyunda başarılıydı Mustafa da Ayhan da. Yine de Barış'ın bence Ayhan'la birlikte oynaması en azından Mehmet Topal dönene kadar geçicek süreçte daha doğru olur. Barış'ın topu kullanmaktaki handikapına rağmen bu dirençsiz görüntüsü değişir orta sahamızın.

Tabiki bu maça yada kadroya yönelik bir eleştirim yok. Çünkü kadro seçimini oluşturan şartları bilmiyoruz. Ama genel olarak Emre Güngör ve Barış oynamalı diye düşünüyorum. Uzun vadede Uğur'un Sabri'nin yerini alacağı ortada zaten.

Aydın'ın oynaması ise teknik direktörümüzün ne kadar büyük olduğunun göstergesidir. Bu sezon muhtemelen kadrodaki her oyuncuyu sık sık ilk 11 de görücez.

Uğur,Aydın ve Emre konularında kesinlikle hem fikirim seninle ;)

Evet o seçimde çok hassas noktalar olduğuna inanıyorum.

Artık tüm genç futbolcular biliyor ki çalışırlarsa Kewell bile yedek kalabilir.

Aydın'ın 90 dakika sahada kalması ve Keita'nın çıkmasıyla artık tüm genç futbolcular biliyor ki maç içinde en kolay vazgeçilecek adam kendileri değil.

Artık gencinden yaşlısına tüm futbolcular biliyor ki adil bir teknik direktör var başta ve sadece futbola bakıyor. Hepsi ister istemez saygı duymak ve çalışmak zorunda kalıyor.

Ve artık Aydın biliyor ki bahane yok, mazeret yok, herşey kendi elinde, bu güveni boşa çıkarmamak, çalışmak, gelişmek zorunda.

İşte takım böyle yönetilir. İşte Deco, Messi, Etoo, Xavi, İniesta, Ronaldinho böyle idare edilir ve her birinden ayrı ayrı verim alınır.

Evet o seçimde çok hassas noktalar olduğuna inanıyorum.

Artık tüm genç futbolcular biliyor ki çalışırlarsa Kewell bile yedek kalabilir.

Aydın'ın 90 dakika sahada kalması ve Keita'nın çıkmasıyla artık tüm genç futbolcular biliyor ki maç içinde en kolay vazgeçilecek adam kendileri değil.

Artık gencinden yaşlısına tüm futbolcular biliyor ki adil bir teknik direktör var başta ve sadece futbola bakıyor. Hepsi ister istemez saygı duymak ve çalışmak zorunda kalıyor.

Ve artık Aydın biliyor ki bahane yok, mazeret yok, herşey kendi elinde, bu güveni boşa çıkarmamak, çalışmak, gelişmek zorunda.

İşte takım böyle yönetilir. İşte Deco, Messi, Etoo, Xavi, İniesta, Ronaldinho böyle idare edilir ve her birinden ayrı ayrı verim alınır.

cidden şaka gibi.Mustafa takımın en iyi oyuncusuydu.her topa bastı.gol attı,pas dağıttı ama ağzınla kuş tutamadığı için yaranamadı herhalde.

daha hala Ayhan'ın yanına barış daha iyi olurdu,sarp hafif kalıyor yorumları yapılıyor ya sinir olmamak elde.değil.

evet bedavaya geldi,evet yaşı 30 a merdiven dayamış ama adam formanın hakkını veriyor yahu.

takdir edeceğiniz yerde karalıyorsunuz.

bu adama 2-3 milyon euro bonservis verilseydi yapılan yorumların çoğu şimdi olumlu olurdu herhalde.

aynısı Gökhan içinde geçerli.bugün o kadar etkili forvetler karşısında maç boyu neredeyse pozisyon vermedik.savunma ve kaleci hatası olmadan 2 tane ekstra gol yedik .daha hala Gökhan şöyle rezil,böyle hantal.

ama normal, Servet'i bile daha hazmediyor bazı bünyeler,bu iki adamı hazmetmekte baya zaman alacak gibi..

mactan once demistim

gaziantep deplasmaninda mustafa sarp en iyi tercihtir diye.

gulup gecmisti bir renkdasimiz.

fizigi saglam

paslari saglam

kendine guveniyor

disiplinli

gol bile atti

i.koybasi= 6 milyon euro

m.topuz+ozer= 14.5 milyon euro

mustafa sarp= bedava

gokhan zan= bedava

helal olsun yonetim

taraftar olarak gozumuz parada degil, Galatasaray icin yuregini koyacak adamlarda

defansta sabrinin yerine uguru, gökanın yerine emre güngörü monte ettimi rijkaard defanstaki problemler minimuma iner.Çünkü gökan ve servet topu oyuna sokamıyor muhahkak emre güngör olmalı. Emre gökana göre cok daha hızlı ve topu cok daha iyi oyuna sokuyor.

Sabri kesinlikle kesilmeli olmuyor olmuyor, sabriyide cok suclamıyorum çünkü sabrinin mevkisi sag bek degil ,sabri defans yapamıyor. sag bekte oda zarar görüyor takımda,orda ugur oynamalı.

mustafa sarp formanın hakkını veriyor o yüzden önyargılı eleştiren arkadaşlara biraz daha dikkat diyorum.

gaziantep macında ayhan iyi oynadı ama defansif yönden iyi oynadı,her hucuma cıkışımızda oyun onun yüzünden sogudu. takımın el freni gibiydi.

keita 90 dk yı cıkarabilecek kondisyonda degil halen, hele bi tam hazır olsun o zaman gercek keitayı izleyecegiz.

aydın yine oyun içinde kayboldu yanıp yanıp sönüyor ama yinde bugun olumlu şeylerde yaptı.

baros kafa olarak hazır degildi ama yine cok cabaladı.

nonda cok formda umarım devamı gelir.

ah linde saglam olacaktıkı bu takımın bir numaralı ön liberosu olurdu.

bu keita Baroş un yerinde, santrafor olarak çok iş yapar bence.şutlar bomba gibi.vücudunu iyi kullanıyor,çalım desen süper.bence oradada denenebilir...

Maça iyi başladık.2-0 öne geçince fazla sıkmadık.Çünkü takım daha maç temposuna ulaşmış değil.Melih abide yazmıştı zaten ilk 7-8 hafta kapanan takım gelebilir diye.Bana göre maçın yıldızı Arda ve Mustafa Sarp'tı.Keita çok iyi çalıştı ama hazır değil.Yerde kıvranırken ödüm patladı.Ama neyseki iyileşti.Gökhan Zan bana göre iyi oynadı.En üzüldüğüm yer ise Servet ve Sabri'nin hala topu şişirmesi.Tabi eski alışkanlık,kolay kolay geçmez.Ama zamanla alışırlar.Bu arada duran toptan gol bulmamız ve defans hatasından(Sabri'yi defansadan saymıyorum,) gol yemememiz önemliydi.İki goldede yapacak birşey yoktu.

Mesajı Gönderen: Dejan Bodiroga:cLink:0808474

6s bu maçı hayatta kazanamaz. 3-1 Antep alır. 6s kazanırsa bikini giyerim.

:m26::m26::m26:

Geri
Üst Alt