TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Maç konusuna son postum.

Futbol hayatın kendisidir, Erkek gibi yüreğini koyup oynarsan zaferleri ve şampiyonlukları kazanırsın. Ürekek korkak ve pısırık ve içten oynamazsan da Rezil olur ezilirsin.

Biz bugün. 2. yolu seçtik. 1 puana dua edip oturmak gerek. Futbolculara sağlam bir fırça Rijkaard dan gerek. Bursa ya 3 puan verirsek GS nin Şampiyonluktaki iddiası 14. haftada bitmiş olur.

benim bunlardan bahsetmeyeceğimi nerden biliyorsun ki?

sen benim hangi maçtan sonra skora göre yazdığımı gördün?

doğru düzgün foruma girmeye zaman bile bulamazken hemen sınıflandırmışsın beni yapma bunları!

Ben Rijkaard istifa mı dedim.bu adam hata yapamaz mı dedim.Rijkaard'ın sonuna kadar arkasındayız ama senin gibi Rijkaard şurda yanlış yaptı diyenlere hemen etiket yapıştıranları hiç anlamıyorum.

Ben eleştirilere hiç bir zaman karşı çıkmam. Her zaman eleştiri olur. Ama şu suçları bireysel kişilerde aramak isteyenleri görünce sinir damarlarım kızışıyor. O yapsaydı şöyle olurdu, bu yapsaydı böyle olurdu demek kolay. Kendinizi teknik direktör olarak düşünün. Oyuncu sahada sizin istediklerinizi yapmayınca siz ne yapabilirsiniz ?

arkadaşım adam iyileşti kadroda antremanlara çıktı cumadan beri evinden yatağından çağırmadık ya maça;!!

Kaç haftadır Arda'ya saydırılıyor şimdi de Arda oynamadı diye maç kaybettik deniliyor. Sivas maçında kaçırdıklarını unuttun herhalde. Arda'yla maç kazanmıyoruz ki Arda'sız kaybedelim. Zaten formsuz son dönemde ne diye sayfalardır kendini yırtıyorsun Arda Arda diye.

Elano konusunda belkide bu forumda en çok eleştirenlerden birisiyim.

Elano temelde iyi bir oyuncu,brezilya milli takımındada görüyoruz ancak bize mayası tutmadı bunun en önemli 2 nedeni var benim gözümde;

1-Elano reijkarddın daha çok ileri-geri oyunda etkili olmasını istedi,ancak elano reijkardın bu taktiğinde olumlu tepki vermedi.Brrezilya milli takımına göre daha basit bir oyun oynadı ve reijkarda elanonun verimli olması için sağda solda oynatmayı denedi ama elano gene uyumsuz kaldı.

2-elanonun alınmasının bir diğer önemli nedenide arda ile beraber oynaması idi ancak elano değil arda ile uyumlu oynamak takım genelinde uyumsuz kaldı ve çok uzun bir süredirde uyum sürecini atlatamadı.

Elano oynadığı maçlarda farkettiğseniz takım oyunu değilde bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor ve çok kaçak oynuyor işte o yüzdendirki 70 metrelik ortalar ve bilinçsiz paslarla oynamakda bizim eleştirdiğimiz tarafda bu zaten,madem uyumsuz oynuyorsun,madem verimli olamayacaksın,bireysel takılıp kazanırsak kazanırız kaybedersek kaybederiz mantığı ile deva medeceksin o zaman hiç oyuna girme,kenarda kal.Benim gördüğüm elanonun kafası bir kere türkiyede değil,maçda nasıl verimli olsun.Bizim ligi daha benimseyememiş elano dolayısı ile balık başdan kokar misali bu problemleri bir araya koyduğumuz vakit elanonun çok verimli olmasını bekleyemeyiz.

Şuanki oyunu ile elano bundan sonraki maçlarda ne üstüne koyarak gidebilir nede çok büyük verim alabiliriz.Bir oyuncu aylar boyunca uyum sorunu çekiyor ise ciddi bir problem var demekdir.Bu takıma kewell ve baros gibi kariyerli oyuncular geldi,keita keza öyle ancak kendi klaslarını her daim gösterdiler ancak elanoda bunu göremiyoruz dolayısı ile ben bu olaya elanonun mayasının tutmadığı için kötü oynadığını söylüyorum.

KAvga gürültü etmeye gerek yok,benim görüşüm elanoda biz verim alamayız bu saaten sonra görüntü onu gösteriyor,mayası tutmadı malesef.

Bir tepkimde taraftara...

Yahu şu kötü günlerde o tribünler boşmu bırakılır? 10 bin kişi ya var ya yoktu,ayıptır.İşyerim olmasa maça gideceğim bu kadarda takım ve kulüp boş bırakılmaz.Ciddi anlamda sıkıntılıyız bu konudada.

Siz pohpohlayınca Galatasaray iyi olmuyor gerçekleri görün milyon dolarlar kazanıyor bu adamlar asgari ücrete top oynamıyolar ardanın kırdığı cevizleri yanında olmana gerek yok tv seyret yeter tabi uzayda yaşamıyorsanız!!! sizin gibi gerçekleri görmeyen taraftar takıma katkı yapmaz

Iyi tamam, git magazin programlarini seyret. Nasil olsa futbolcular dogru durust oynamiyor.

Elano eleştiriyi hakediyor ama inşallah ikinci yarıda düzelecek.

Maç konusuna son postum.

Futbol hayatın kendisidir, Erkek gibi yüreğini koyup oynarsan zaferleri ve şampiyonlukları kazanırsın. Ürekek korkak ve pısırık ve içten oynamazsan da Rezil olur ezilirsin.

Biz bugün. 2. yolu seçtik. 1 puana dua edip oturmak gerek. Futbolculara sağlam bir fırça Rijkaard dan gerek. Bursa ya 3 puan verirsek GS nin Şampiyonluktaki iddiası 14. haftada bitmiş olur.

neden özel bir kuralmi bu?

lig 14 haftadami bitiyormuymus

Barışa kurban olun.Elanonun aldığı paranın onda birini alıyor elanodan şuan çok daha faydalı. Senin teknik brezilya süperstarı adamın kurtaramadı barış kurtarır merak etme.. ;)

bencede. Barışın geçen maçta kırmızı kart görmesi çok kötü oldu keşke oynasaydı zaten rijkaardta barışın takıma ne kadar faydalı oldğunu sonunda anlamıştı kaç maçtr oynatıyordu . Barış sayesinde orta saha fazlasıyla diri oluyodu . .

fener ile olan puan farkını kapatabilecekken boşu boşuna puan kaybettik,saçma..

yok arkadaş bize Brezilyalı oyuncu yaramıyor,Brezilyalı oyuncu fenere yarıyor..

Ne kadar Skor taraftarı var ya.

Ya şu kewellin golu girse ,Nondanın vurduğu kafalar gol girse 4-0 bitse burada müthişsiniz diyecektiniz.

Galatasaray bugün kötü oynamadı güzel oynadı.

Sadece Mustafa Sarpın anlık hatası yüzünden golu yedik. Ama Mustafa Sarp'ıda asmanın kesmenin bir anlamıda yok.

:ka21:

Ben eleştirilere hiç bir zaman karşı çıkmam. Her zaman eleştiri olur. Ama şu suçları bireysel kişilerde aramak isteyenleri görünce sinir damarlarım kızışıyor. O yapsaydı şöyle olurdu, bu yapsaydı böyle olurdu demek kolay. Kendinizi teknik direktör olarak düşünün. Oyuncu sahada sizin istediklerinizi yapmayınca siz ne yapabilirsiniz ?

Yahu iyi diyorsun da orada Rijkaard'ı yermemişki. Sadece görüş belirtmiş. Rijkaard'ı suçlama falan yok. Bunu teknik direktörle nasıl bağdaştırdın.

biz bu sezon baslarken kimse sampiyonluk falan beklemesin demiyormuyduk

sabir yeminleri etmiyormuydukkk....???

Evet sampiyonluk önemli degil, yeterki sistem otursun. Yeterki dogru oyuncularla 4-3-3 oynayalim ve seneye oturmus sistemle, yerine yapilan nokta trasferlerle TTarena da siier gibi futbol oynayalim diyorduk. Ama biz ne 4-3-3 oyniyoruz, nede güzel futbol. Pas özürlülerle Alisamiyende 1-0 yatiyoruz. Hele fener kaybetmis, kazanirsan lider olucaksin. Böyle olucaksa tabiki sabirli olamaz taraftar. Haftalardir kötü oyniyoruz. Tam 4-3-3 oynamayi, yani dogru oyuncularla, dogru dizilisle en fazla 3-4 kez denedik. Zorlandik. Israr etsek ve puanlar kaybetsek tamam derim, cunki bu sisteme alismaliyiz ve sonuna kadar puan da kaybetsek israr etmeliyiz derim ama biz puan almak icin herseyi degistiriyoruz, berbat oyniyoruz, pas özürlüleri oynatiyoruz ama sonuc kaybedilen 2 puan.

Arda ölmediye kardeşim altı üstü grip olmuş sağlamsa kadrodaysa oynar karı kızla takılcağına sabahlara kadar sinem koballa saba tümerle maç yapıcağına bu maçtada oynayabilir rahatça !! keita almanyaya karsı 20 dk oynadı ne olmuş yani geberdimi ? luganoda milli maçtan döndü 90 dk oynadı? Elano ve ayhan dökülüyo ikiside devre arası şutlanmalı bi cacık olmaz linde zaten futbolu unutmus adam bedavadan para alıyo balta çıkıyosa caner girer sağbek sağ ayaklı uğur değil Bursa haftaya çaktığında burda ol senle görüşelim ok?

Nöeeeeyyyy :D

Hocam GTA San Andreas oynadıysan giriş sahnesinde bir laf geçiyor " Come get some sleep "

Sende com get biraz sleep yap emi ;)

Arda Karı-Kızla mı takılıyo ? Sonuna kadar helal olsun...yapamayanlar hasetinden çatır çatır çatlassssssssssssın

Gel senin ayağını kıralım 2 yıl futbol oynama yürümeyi unutursun be adam !

Uğur'un solbekte oynadığı iyi maçlar var...izle ondan sonra yorum yap

Rakip atak yapıyor,taraftar nevizade geceleri söylüyor.

Klübe transferden önce taraftar transferi şart

Bugün takımı katleden Servet-Gökhan-M.Topal ve Ayhan dörtlüsüydü. Ama gelin görün kimse bu isimleri konuşmayacak.

:rolleyes:

Fener bjk yi yenseydi biz bu manisayı 4 lemiştik.

RİJKAARD: TAKIM OLARAK KÖTÜYDÜK!..

Turkcell Süper Lig 13.haftasında kendi evinde Manisaspor’la 1-1 berabere kalan Galatasaray’ın teknik direktörü Frank Rijkaard maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Sakin olunması gerektiğini ve puan farkının ileride kapanacağını belirten Rijkaard’ın açıklamalarının tamamı şöyle;

“Hakemin yanına giden oyuncularım vardı. Kart görmemeleri için onları uyarmak istedim. Bugün kötü günümüzdeydik. Takım olarak kötüydük. İki oyuncumuz dışında kötüydük. Onların kim olduğu ise önemli değil”.

“Tabi bu ne olursa olsun maçı kazanmamız gerekiyor. Bunlar bizim bahanemiz olamaz. Tabi ki hepimiz hayal kırıklığına uğradık bu çok açık ama çok da fazla abartmaya gerek yok önümüzdeki haftalarda bu puan kaybı kapanacaktır”.

“Elano bence ilk yarıda iyi oynadı. Ben bireysel olarak konuşmam ama bugün takım olarak kötüydük”.

Rijkaard işte bu yüzden büyük hoca ve bu yüzden seviyorum.

Açıkca takımın ne denli rezil oynadığını belirtmiş ve mesajı vermiş.

Şimdi umutlarım yeşerdi biraz olsun. Tüm takıma sağlam bir Fırça ve Ceza İdmanı adam gibi formaya layık oynmaları gerektiğini öğretir.

Geri
Üst Alt