TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Evet perşembe günü taraftarın tepki koyması lazım,zaten lig şampiyonluğu gittide bari UEFA'da aksamayalım UEFA grupta lideriz diye bizim oyuncular yatar Panathinaikos maçında yine topuk paslarına başlarlar..

Yapmayın Allah aşkına yahu. Geçen sene lider bitirdik de ne oldu? UEFA'ya 3 ön eleme oynayarak katıldık. Henüz hiç bir şey bitmiş değil öncelikle bunu kafanıza sokun,sonra maçın stresinden çıkıp mantıklı yorumlar yapmaya başlayın. Yenerken aslanım,koçum dediğimiz adamlara yenilince böyle davranmak bize yakışır mı? Sakin olmaya davet ediyorum herkesi.. Bi soluklanın hele...

Evet perşembe günü taraftarın tepki koyması lazım,zaten lig şampiyonluğu gittide bari UEFA'da aksamayalım UEFA grupta lideriz diye bizim oyuncular yatar Panathinaikos maçında yine topuk paslarına başlarlar..

Kusura bakma ama ligin bittiğine kim karar veriyor?Geçen sene 6 puan geriden gelip şampiyon olmadı mı Beşiktaş?Rıjkaard küme düşme potasından gelip 2. yapmadı mı takımı?Özellile böyle rakiplerimiz varken lig bitmedi;daha herşey yeni BAŞLIYOR!

Beşiktaşlıların duaları sayesinde cennete gideceğiz zaten. Adamlar Gökhan Zan illetinden kurtuldukları için, bize minnettar. Sezon başında 4-5 gol atarken yediğimiz 1-2 gol sırıtmıyordu, ama şimdi yediğimiz gol yüzünden puanlardan oluyoruz. Geri dörtlümüz berbat ötesi. Büyük(!) kaptana gelirsek, artık kendini ispatla be kardeşim. Nedir bu yahu rezalet performans gösteriyorsun. Maccabi Netanya'lara, Levadia Talinn'lere 2 gol atmak 3 asist yapmak kolay, bi kerede önemli ve kritik bir maçta şu takıma maç kazandır. Örnek Fenerbahçe, Bursa vs. yok ama hep bizden birkaç gömlek alttaki takımlara şov yapmakla büyük futbolcu olunmaz. Hagi'yi geçtim şu performansınla Hasan Şaş'ın iyi dönemlerinin yanından bile geçemiyorsun. Kendine gel, Seni Arda yapan Galatasaray'dır. Son model Porsche'ye binip Sinem Kobal'la takılınca büyük futbolcu olunmaz, büyük kaptanda olunmaz. Sahada adam gibi top oyna ondan sonra ne yaparsan yap. Özel hayatın futbolunun önüne geçerse, o zaman işte bizde dişimizi gösteririz.

Bursa deplasmanları zordur her zaman arkadaşlar. Bu maçta böyle birşeyin olacağı belliydi. Sağlık olsun.

Valla o zor bu zor mantığıyla gidersek lige havlu atarız. Lig şampiyonluğu istiyorsak zor deplasmanları kazanmak zorundayız.

Barca-Madrid maci yarin mi?

Bir tek o maca bakicam bu hafta sonu.

alan savunması ve sert oynayan herkes yener bizi herkes... bunun örnekler fazlasıyla çoğunlukta...

bizim adamlar kibarlıktan oynayamıyo ayakta duracak halleri yok halleeri... bırakın koşmayı rakiple yanyana koşacak halleri yok...

yazıklar olsun ne hallere getirdiler takımı...

rejkaard biraz olsun hocaysa en az 5 6 kişiyi keser bu takımdan...

her maç nesini düzelmelerini bekleyecez zaten biliyoruz kimin nası oynadığını... normal oynadıkları gibi oynasınlar yeter...

Geçmiş olsun arkadaşlar:coffee:

"Galatasaray'a, Türk futboluna ne vereceksin? Güzel futbol, total futbol neyine. Senden istenen sadece kazanman. 1-0 olsun senin olsun. Yıllardır maç kaybetmedi bu ülkenin milli takımı. Brezilya'nın İspanya'nın rekoru neymiş ki? Lucescu 50 maç yenilmedi, ilk mağlubiyette kapı önüne koyuldu. Senin takımın kadar pozisyon da vermiyordu üstelik. Bakma sen Hiddink'in Kore'de, Chelsea'de, Avustralya'da, Rusya'da başarılarına. Buraya geldiğinde çömezdi. Löw torpille geçti Almanya'nın başına. Del Bosque dışında adam yoktu İspanya'yı yönetecek. Organizasyon, morganizasyon diyerek felsefe yapma. "

Birilerinin kafasına vura vura sokacağız bu Ersin Düzen'in efsane yazısını!

"Burası önce düşme potasına girip sonra 2 sene üst üste şampiyon yaptığın Barcelona'ya benzemez. Asla kaybetmeyeceksin! Arsenal finalinde yaptığın değişikliklerle Şampiyonlar Ligi kupasını alman da neymiş. Alfabenin tüm harfleriyle plan yap bize. Korkak olma, cesur ol. 4 forvet yetmez 7 kişi olsun. Ama pozisyon verme, gol yeme. Bir de bu ülkede olduğuna şükret, daha öğreneceğin çok şey var! "

Vura vura Sokacağız, vura!

Katılıyorum.Başka çare kalmadı tepki koymaklada sahte taraftar olunmaz.

Biri bana açıklayabilicek mi ligin başında 4-5-6 atıp 2 katı kadar pozisyon kaçırıp rakibi pas trafiğine boğan bir takım ne olduda bu hale geldi diye

yüzde sekseni psikolojik etkenler

Bursa deplasmanları zordur her zaman arkadaşlar. Bu maçta böyle birşeyin olacağı belliydi. Sağlık olsun.

iyi o zaman zorlu olan her deplasmanda yenilelim, sene sonu da düşünelim nerde gitti şampiyonluk diye...

takım gibi takımlar her maçta canla başla oynar kazanır yada kaybeden onlara laf edilmez...

ruh gibi sahada gezinirsen böyle olur...

Kusura bakma ama ligin bittiğine kim karar veriyor?Geçen sene 6 puan geriden gelip şampiyon olmadı mı Beşiktaş?Rıjkaard küme düşme potasından gelip 2. yapmadı mı takımı?Özellile böyle rakiplerimiz varken lig bitmedi;daha herşey yeni BAŞLIYOR!

Bu defans ile şampiyon olabileceğimize ihtimal vermek Polyannacılıktan başka birşey değildir...

Biri bana açıklayabilicek mi ligin başında 4-5-6 atıp 2 katı kadar pozisyon kaçırıp rakibi pas trafiğine boğan bir takım ne olduda bu hale geldi diye

Yok renkdaş biz hiç bir takımı pas trafiğine boğmadık tobol mobolden bahsediyorsan o ayrı.4-5-6 atıyorduk 7-8-9 pozisyon veriyorduk şans bizim yanımızdaydı.Şimdi rakiplerin gözü açıldı malesef bulduklarını atıyolar zira bugün 2 topu direkten dönü bursanın.

Yapmayın Allah aşkına yahu. Geçen sene lider bitirdik de ne oldu? UEFA'ya 3 ön eleme oynayarak katıldık. Henüz hiç bir şey bitmiş değil öncelikle bunu kafanıza sokun,sonra maçın stresinden çıkıp mantıklı yorumlar yapmaya başlayın. Yenerken aslanım,koçum dediğimiz adamlara yenilince böyle davranmak bize yakışır mı? Sakin olmaya davet ediyorum herkesi.. Bi soluklanın hele...

Geçen sene grubu lider bitirmedik ki ?

Bir sonraki tur taş gibi Bordeaux çıktı az daha eleniyorduk şansa bir gol attıkta turu atladık..

yazıklar olsun maç sonrası konuşmalara bakıyorum halen iyi mücadele ettik diyorlar ya, inanamıyorum ya. rezalet ötesi, rezil adamlar ya inanın koca bir balon hepsi koca bir balon sarp hariç hepsi gitsin ben nerde oynuyorum diye sorup dursunlar hergün hersaat kendilerine

"Galatasaray'a, Türk futboluna ne vereceksin? Güzel futbol, total futbol neyine. Senden istenen sadece kazanman. 1-0 olsun senin olsun. Yıllardır maç kaybetmedi bu ülkenin milli takımı. Brezilya'nın İspanya'nın rekoru neymiş ki? Lucescu 50 maç yenilmedi, ilk mağlubiyette kapı önüne koyuldu. Senin takımın kadar pozisyon da vermiyordu üstelik. Bakma sen Hiddink'in Kore'de, Chelsea'de, Avustralya'da, Rusya'da başarılarına. Buraya geldiğinde çömezdi. Löw torpille geçti Almanya'nın başına. Del Bosque dışında adam yoktu İspanya'yı yönetecek. Organizasyon, morganizasyon diyerek felsefe yapma. "

Birilerinin kafasına vura vura sokacağız bu Ersin Düzen'in efsane yazısını!

"Burası önce düşme potasına girip sonra 2 sene üst üste şampiyon yaptığın Barcelona'ya benzemez. Asla kaybetmeyeceksin! Arsenal finalinde yaptığın değişikliklerle Şampiyonlar Ligi kupasını alman da neymiş. Alfabenin tüm harfleriyle plan yap bize. Korkak olma, cesur ol. 4 forvet yetmez 7 kişi olsun. Ama pozisyon verme, gol yeme. Bir de bu ülkede olduğuna şükret, daha öğreneceğin çok şey var! "

Vura vura Sokacağız, vura!

Bizim sorunumuz teknik heyet değil,oyuncu kadrosu.

yazıklar olsun maç sonrası konuşmalara bakıyorum halen iyi mücadele ettik diyorlar ya, inanamıyorum ya. rezalet ötesi, rezil adamlar ya inanın koca bir balon hepsi koca bir balon sarp hariç hepsi gitsin ben nerde oynuyorum diye sorup dursunlar hergün hersaat kendilerine

helal olsun sana demekki polyannacılık oynamayanlarda varmış aramızda...

balon olsa bile havası sönerdi içindeki utancından...

Taraftardan ASY'de tepkisini koymalı.

Hakan Balta sigara içmeye devam et sen koçum.

Şu boş menejerler kulüple irtibata geçsin.

Geri
Üst Alt