TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

beyler biz bence burda boşuna yırtınıyoruz, takım koca bir balon, ben takımın yendiği maçlarda da dahil(dikkat edin tonlan pozisyon veriyoduk) kaliteli basan koşan hiçbir takımı biz yenemeyiz bundan sonra. kesinlikle ileriye dönük umudum yok. çünkü total futbol adına biraz emareler görsek gam yemicem bekleriz sabrederiz ama başımızda rijkaard ve biz doldur boşaltlarla gol arıyoruz

Ferrari ve Ernst gibi 2 adama karşışık o mevkilerin topunu versinler ciddiyim.

Servet + Gökhan ı topla 1 Ferrari etmez.!!

Sercan denen dünkü velete 2 kere basıp elini ayağına vermediler.

Volkan Şen desen Servet orada öyle kız gibi basıyorş Hakan ı saymıyom adını yazınca küfür edesim geliyor.

Lugano ve Ferrari bizim kız gibi oynayan defanslarımıza biraz sertt nasıl girilir ve rakip yıldırılır öğretsinler.!!

İçimdeki umudu bitirdiniz beeee!!!!

Hürrriyet kadar şeref yoksunu bir gazete daha yok1!

Kocaman Başlık atmışlar "Neskeens Ozan a Saldırdı diye"

Ulan adam ayırdı bişi yapmadı ki!!

ERcan küfür istiyor yine??

Usta bir kere o maçta Beşiktaş takım halinde savunma yaptı.2. olarak Ferrari ceza alanında oynuyor Gökhan-Servet orta sahada.(Genellikle)

Sorunda orda zaten,Servet-Gökhan Zan defans olmasına rağmen orta sahada oynuyor yani bize 0-8-2 gibi bir taktikle oynuyoruz ne hikmetse garibim Servet gol atıcam diye koşuyor koşuyor topu auta atıyor sonra bütün sahayı geri dönüyo yoruyor kendini..

yanlız mustafa sarpa helal olsun adam takımımızda tek oynayan adamdı.haftaya maçta arda dahil hiçbir futbolcuyu çağırmayalım sadece sarpa tezahurat yapalım.

Alakası yok, yenilgiler bile ONURLU olmalıdır. Biz bu camia da bunu öğrendik.

11 tane adam + 3 tane giren adam mağlubiyeti kabul eder ve 90 dk ölümüne herşeyini vermezse felaket tellalığı da yaparım. Sinirlenirim de

Bu ülkede o formayı giymek için çiırpınan saatlerce çalışan kaç milyon futbolcu var biliyor musun??

Ama o formayı giyenler hak edecek mücadeleyi vermiyorlar.

Kesinlikle katılıyorum mükemmel tespitte bulunmuşsun.

Ben de şunu söyleyeyim:

1- Bursa maçında öncelikle iyi bir Ayhanı aradık ki ne yazık bu oyuncumuz bu sene oynamak istemiyor heralde.Ortadan top çıkaramadık maçta.

2.-Bizim son zamandaki düşüşümüzün nedeni öyle fenerli rıdvan dilmenin dediği gibi tamamen taktiğe dayalı ve fiziksel eksiklikten dolayı bir sıkıntı değilidir aksine daha çok psikolojik kaynaklı sıkıntıdır.Nedense milyon dolarlık oyuncularımız bu maçta da kendilerini fazla göstermek istemelerinden midir nedir sürekli bencilce bireysel oynuyorlar.Maçın izleyenler buna yüz tane örnek verebilirler.

3-Bizim takım savunma yapmayı öğrenemediğinden dolayı 4 3 3 düzeninde ortada yine 3 tane kaba saba basan hiç top kullanamayan orta sahayla

oynadı ve görüyoruz sonuç hüsran.O zaman klasik 4 4 2 düzenini(şu an itibariyle kesinlikle bu sisteme geçilmelidir) bu kadroya kesinlikle oturtmaları gerekir.

4-Neskensin son dk da sabriye yapılan faulden sonra yaptığı itirazı çok beğendim.Bu bana yenilgiyi ve haksızlığı kabullenmeyen teknik kadromuz olduğunu gösterdi.Bursalı oyuncunun da kazanılan maçta o hareketi yapması gerçekten düşündürücü.

Ardanın forvette başlamasıyla ilgili olarak farklı arayışların olması gerektiiğini düşünüyorum.Karara saygılıyım.

Ayrıca Bursalı Sercan ve Volkan gerçekten çok iyi top oynadılarçBu iki oyuncuyu devre arasında takımda da görmeyi çok isterim...

Evet Mustafa Sarp iyi oynuyor yırtıyor kendini,Mehmet Topal ise tam aksi rezalet oynuyor bence...

Sorunda orda zaten,Servet-Gökhan Zan defans olmasına rağmen orta sahada oynuyor yani bize 0-8-2 gibi bir taktikle oynuyoruz ne hikmetse garibim Servet gol atıcam diye koşuyor koşuyor topu auta atıyor sonra bütün sahayı geri dönüyo yoruyor kendini..

Bu sorun eğil bilinçli yapılıyor.Hücum futbolu oynaman için defansı orta sahaya kadar çıkarman lazım.Sen iki tane ağır adamın varsa bu işi takım savunmasıyla halledeceksin.İleridekiler zamanında pres yapsa rakipler hızla çıkabilir mi?

yanlız mustafa sarpa helal olsun adam takımımızda tek oynayan adamdı.haftaya maçta arda dahil hiçbir futbolcuyu çağırmayalım sadece sarpa tezahurat yapalım.

katılıyorum tepkimizi koymamız lazım, burası dingonun ahırı değil galatasarayda oynadıklarının farkında değil bu takımdaki oyuncuların çoğu.

Hakan,Topal,Sarp,Gökhan,Baris Nonda ve total futbolu bekleyen biz...

Yalan futbolcular bunlar. Rijkaard kendisi kadroyu kurmazsa, total motal futbolu göremeyiz.

Ya M.Sarp kadar kimsede hırs yoktu son dakikada oda dayanamadı bağırdı takım arkadaşlarına.. herhalde perşembe günü taraftar biraz tepki yapabilir futbolculara.

Sarp,Arda,Kewell,,Servet,birazc da Sabri.Gerisinin alayı şu anda umrumda değil.

Bu sorun eğil bilinçli yapılıyor.Hücum futbolu oynaman için defansı orta sahaya kadar çıkarman lazım.Sen iki tane ağır adamın varsa bu işi takım savunmasıyla halledeceksin.İleridekiler zamanında pres yapsa rakipler hızla çıkabilir mi?

Defansların koşuyu kaldıracak yükü yoksa çakılı oynamalı,Servet bütün sahayı sürekli koşuyor 90 dakika gereksiz yoruyor kendini yorulmasa tamam derim ama ikili mücadelelerde çok ağır kalıyor..

İleridekilerin pres yapması konusunda katılıyorum sana..

İnşallah Galatasaray'ımız düzelir. Maçı izlemedim. Kötü oynamışız. Lig bitmiş değil. Bu oyuncularımıza kamçı olmalıdır. Kötü oynayanlar yedek bırakılmalı yedeklere şans verilmelidir.

yanlız şunu söylemeden geçemicem bursalı topçularda bizim futbolcuları çok kırdı bugün özellikle Sabriye inanılmaz sert girdi o topçu.

Evet perşembe günü taraftarın tepki koyması lazım,zaten lig şampiyonluğu gittide bari UEFA'da aksamayalım UEFA grupta lideriz diye bizim oyuncular yatar Panathinaikos maçında yine topuk paslarına başlarlar..

neeskens oynasa inanın sahadakilerden iyi oynardı.bu arada kimse şunu bunu alsak demesin,galatasarayın lügatında keşke olmamalı

İnşallah Galatasaray'ımız düzelir. Maçı izlemedim. Kötü oynamışız. Lig bitmiş değil. Bu oyuncularımıza kamçı olmalıdır. Kötü oynayanlar yedek bırakılmalı yedeklere şans verilmelidir.

belli oluyor izlemediğin yorumundan:D

Defansların koşuyu kaldıracak yükü yoksa çakılı oynamalı,Servet bütün sahayı sürekli koşuyor 90 dakika gereksiz yoruyor kendini yorulmasa tamam derim ama ikili mücadelelerde çok ağır kalıyor..

İleridekilerin pres yapması konusunda katılıyorum sana..

Üstad adamlar ilk defa böyle bir sistemde oynuyorlar.Elbet alışırlar.Zaten uymazlarsa Rıjkaard gönderecektir.

Bursa deplasmanları zordur her zaman arkadaşlar. Bu maçta böyle birşeyin olacağı belliydi. Sağlık olsun.

Biri bana açıklayabilicek mi ligin başında 4-5-6 atıp 2 katı kadar pozisyon kaçırıp rakibi pas trafiğine boğan bir takım ne olduda bu hale geldi diye

Geri
Üst Alt