TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Bu arada ben izleyemiyorum izleyen renkdaşlar futbolcuların ne dediklerini yazabilirmi.

İyi mi mücadele ettik?Vay be!Bu kadar ucuz ha?Ayıp.

büyük ihtimal perşembe bambaşka bir kadro olacak sahada... olmalı...

caner-uğur-e.güngör- belki servet... defansı bundan kuracaktır...

arda anca kenarda otursun hatta bence bu sefer ispanyaya gitsin daha güzel olur...

lig bitmedi ama kafalardaki fosfor bitmiş.koca maç boyunca koca galatasarayım tek organize atak yapmadı tek atraksiyon yok..kusura bakmayın ama ben poliyannacılık oynamayı sevmiyorum.rijkaardın ilk barça macerasının ilk devresinden bahsediyor herkes .ben hiçbir maçını izlemedim o zaman ama adamlar eminim futbol adına ışık veriyordur.bizde ışık gören varsa sölesin!!

Bugün sahada bir BALTA gördüm, meğer Hakan'mış! Bir TOPAL gördüm, meğer Mehmet'miş! İçi boş bir 8 numara gördüm, meğer Barış'mış! Total futbol bir kenara, biz bu adamlarla ancak Total Benzincisine gideriz!! Ayrıca Arda'dan "en ileri uç" elemanı yaratmakta neyin nesi?!

Sercanin soldan geldigi pozisyonda Gökhan zanin Sercani nasil karsiladigini Allah askina bir bakin. Yemin ederim cok komik. Iste Gökhan zan bu.

(pozisyona gelince; Sercan 40 metre topla geliyor Gökhan kasti Sercanin yanina yaklasmiyor, karsisina cikmiyor calim yemekten korktugu icin. " Sercan bey, at yada attir golü" dercesine izliyor Sercani.)

Iste bizim defansimiz. Milli stopermis.

sercanin soldan geldigi pozisyonda gökhan zanin sercani nasil karsiladigini allah askina bir bakin. Yemin ederim cok komik. ıste gökhan zan bu.

(pozisyona gelince; sercan 40 metre topla geliyor gökhan kasti sercanin yanina yaklasmiyor, karsisina cikmiyor calim yemekten korktugu icin. " sercan bey, at yada attir golü" dercesine izliyor sercani.)

ıste bizim defansimiz. Milli stopermis.

+1905

arkadaşlar herşey bir kenara... skoruda boşverin kazandık kaybettik...

ama şu "iyi mücadele ettik" diyenler yok mu...

hangi maçı izlediniz yada şöyle diyeyim;

biz sarı-kırmızı olanlardık, yeşik-beyaz değil... karıştırmış olmayasınız formaları???

oynarsın mücadele edersin 5 yersin eyvallah... ama nedir bu ya takımın hali nedir...

servet+gokhna gönderilmeli

hakan+transfer göbekte olmalı sol beke de transfer gerekli...

Arda santrafor oynadı şaka gibi

Sercanin soldan geldigi pozisyonda Gökhan zanin Sercani nasil karsiladigini Allah askina bir bakin. Yemin ederim cok komik. Iste Gökhan zan bu.

(pozisyona gelince; Sercan 40 metre topla geliyor Gökhan kasti Sercanin yanina yaklasmiyor, karsisina cikmiyor calim yemekten korktugu icin. " Sercan bey, at yada attir golü" dercesine izliyor Sercani.)

Iste bizim defansimiz. Milli stopermis.

Abartın abartın işimiz bu zaten.Kötülediğin adam Milli takım stoperi.Bugün ne hatasını gördün?.Ağır bir defans olarak alındı zaten daha ne fazlasını bekliyorsunki.O adamın hatası yok.Gol pozisyonunda şut çektiren Hakan Balta'ya kızmazken adama kızmaya hakkınız yok.Takım olarak kötüydük ama 1 kişiye bağlayamazsın bunu.Bu arada hiçbir oyuncumuza hakaret etmeden yorumlarımızı yapalım.

3 ön libero var... barış msarp mtopal... ve topu oyuna sokan adamlar servet ve gökhan...

böyle mi yapın dendi bu adamlara yoksa ön liberolar topu alıp çıkartmakta korkak yada beceriksizler mi?

2 maçtır ortada olan olay bu... manisa ve bu maç...

Anlamak mümkün değil.. Önce Keita'yı oyundan alıyorsun sonra sanki o kanata takviye yapmamış gibi Aydın'ı oyuna sürüyorsun.. Takımın orta sahası kaç maçtır aynı.. Ortadaki 3 oyuncu sadece savunma ağırlıklı oynuyor anlayamıyorum.. Elano ya da Arda ben ortada oynamalıyım diye bas bas bağırıyor resmen.. Elano'nun girmesiyle oyunun nasıl değiştiği ortada ama ısrarla ya yedek başlıyor ya da sağ forvet olarak oynuyor.. Neden bu Barış ya da Ayhan'dan oyun kurucu yaratmaya çalışırlar anlamak mümkün değil.. Zaten Topal ve Balta'daki performans düşüklüğü gına getirdi.. Topal neyse biraz iyi yani eskiye göre düzeliyor ama Balta gittikçe kötüye gidiyor.. Sebebini hiç mi merak etmiyor bizim dahi teknik ekibimiz??

kankalardan birini alıp diğerini sokmuş demek...

Abartın abartın işimiz bu zaten.Kötülediğin adam Milli takım stoperi.Bugün ne hatasını gördün?.Ağır bir defans olarak alındı zaten daha ne fazlasını bekliyorsunki.O adamın hatası yok.Gol pozisyonunda şut çektiren Hakan Balta'ya kızmazken adama kızmaya hakkınız yok.Takım olarak kötüydük ama 1 kişiye bağlayamazsın bunu.Bu arada hiçbir oyuncumuza hakaret etmeden yorumlarımızı yapalım.

evet bugün daha iyi anladm ne kadar zorlarsak zorlayalım Servet- Gökhan ikilisi olmuyor birinden vazgeçip E.Aşık veya E.Güngörü stoper olarak oynatmalıyız.

Geri
Üst Alt