TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

takımın total futbol oynaması hayal.barışla baltayla zanla total futbol oynanmaz.

Valla ben hiç üzülmedim. Yani şunu diyemedim ulen takım en azından 2 .yarı golü yiyince kendini yırttı çabaladı ve 1 puan alsak iyiydi ama yok bu takım aslında hak ettiği skor

ilk yarı 3-0 2. yarı 2-0 toplam 5-0 lık harika bir hezimetti.

Haksız mıyım?

valla takımda sarp dışında hırsla oynayan ne yaptığını bilen bir tane dahi adam yok. napıyorlar bunlar merak ediyorum gerçekten, 150 trilyonluk takıma bi bakın, en ufak bir umut ışığı yok içimde ileriye dönük yazık hakikaten yazık

Geçen sene bile böyle bir maç izlediğimi hatırlamıyorum

Hayatımda ilk defa "bu nasıl Galatasaray ?" diye sordum kendi kendime Mustafa Sarp dışında o formayı giymenin ne demek olduğunu bilen yok gibi.

Ne diyelim yazıklar olsun.

Bırakın bu Anti Sercanlığı. Volkan Şen'in golden başka ne yaptığını söyleyin. Eski Sabri'den bir farkı yok.

Hiç alakası yok bu maçta birkaç pozisyonunun auta gitmesi bütün şutları auta atacağı anlamına gelmez gayet güzel oynadı defansımızı ipe dizdi adam..

Asıl Sercan'da iş yok dandik Sercan için 8 milyon € isteyen zihniyet dövsün dizini,o adam ellerinde patlayacak Bursaspor'un,hatta patladı bile kaç golü var acaba bir bakın bakalım :)...

Volkan Şenin bile gol sayısı daha fazla :)

Hakan Balta ve Gökhan Zan oldukça her an gol yiyebilir bu takım. Acilen ikisi de kovulsun. Ayrıca devre arası muhakkak iyi bir orta saha almamız lazım. Topu defanstan alıp ileriye taşıyacak. Atılan uzun toplardan bıktım usandım artık.

Bayramımızı zehir ettikleri için futbolcularu kutluyorum.Çoğunuz haketmiyorsunuz bu formayı.

Eminim Baca taraftarları Rıjkaard'ın ilk sezonun 1.devresinde ''Xavi'den,Overmans'tan,Oleguer'den total futbol oyuncusu olmaz ''demiştir.

Xavi bugün nerede?

Peki sana şöyle söyliyeyim.orta sahamızdan herhangi bir futbolcunun sen seç,bir kaç yıl sonra nerede olacağını düşünüyorsun Adil?

Sevgili kardeşim takımda en ufağından bir hareket yok.Pas yapamıyoruz,en angarya bir Anadolu takımının yaptığı hızlı atağı yapamıyoruz.Daha kötüsü ceza sahasına giremiyor,bi anadolu takımının orta sahası tarafından orta sahamız madara ediliyor. Rıjkaard'ın elinde bir sihirli değnek yok.Elbet kaliteli bir teknik adamdır amenna.Ama bu Mehmet topal ve türevlerinin başında 15 tane Rıjkaard olsa bence ne barça olur ne başka birşey.Futbolcunun kendi kapasitesi sınırlı,gelişeceğine aksine kötüye gidiyor. 5.haftaya kadar olan Galatasaray'a bir bak,birde şimdikine.

Evet geldi çattı Panathinaikos maçı!!!

Bakalım onlar kaç tane atacaklar ben açıkcası 3-6 arası yeriz diyorum..

Ruhsuz ve gamsız ve gece alemcisi bir Kaptanın, Formaya saygısı olmayan bir takımın maçını nasıl izlicez acaba?

2 maçta 5 koca puan gitti. koskoca 150 milyon euro denen takım dandik TSL de 4. lüğe kadar düştü.

Bu ne ya her mesajında felaket tellallığı yapıyorsun.Biz 14 yıl beklemiş taraftarız henüz 14. haftada 2 yenilgi aldık diye nedir bu umutsuzluk ?

arda hakkinda herkes saygili konussun GALATASARAY KAPTANI ARDA TURAN ILE ILGILI KONUSUYORSUNUZ

Bence bu kötü oyunun nedeni; tamamen teknik kadro. Bunu söylememin nedeni ise Fener maçından beri dayattığı 8 savunmalı (kaleci dahil) 3 hücumculu saçma ötesi sistemdir. Gidin en saçma takımlar dünya devlerine karşı böyle bir taktikle çıkmaz ama biz anamızın ligindeki takımlara karşı çıkıyoruz. Hadi Mehmet Topal, Mustafa Sarp ve Barış gidip Xavi ve Iniesta tarzında oyuncular olsa oynanır ama 3ünde de oyun zekası 0. Aksini iddia eden varsa buyursun.

Hakan Balta ve Gökhan Zan oldukça her an gol yiyebilir bu takım. Acilen ikisi de kovulsun. Ayrıca devre arası muhakkak iyi bir orta saha almamız lazım. Topu defanstan alıp ileriye taşıyacak. Atılan uzun toplardan bıktım usandım artık.

Kovmak değil de başka radikal kararlar alınabilir. Mesela büyük bir rotasyona gidilerek.

Servet-Gökhan Zan faciaları halkasının ilk zincirleri bunlar bence :)

Futbolun basit bir mantığı var, oyuncularla oynanıyor, sen sistemini elindeki oyuncuların kalitesine göre oluşturursun, senin elinde Elano, Nonda kenarda otururken 3 lü defansif orta saha oynayacağım diye Barış, Mehmet, Mustafa ile oynayıp kaliteni bir Anadolu takımı ayarına düşürürsen başına gelecek de budur. Ben Ardanın, Keitanın, Kewellın, Elanonun aynı anda sahada olacağı bir Galatasaray izlemek istiyorum. Geçen sene Bülent Korkmaz' ın takımından farklı bir oyun oynamıyoruz, eğer bu böyle sürecekse Rijkaard' a dünyanın parasını ödemek büyük enayilik. Çünkü bu futbolu Bülent Korkmaz da oynatıyordu, onu geçtim forumdan herhangi birisi yönetse daha kötüsü olabileceğini sanmıyorum, pozisyonumuz yok! Sistem oturacak diyenlere de gülüyorum, hangi sistem, ben bir kaç maçtır sahada oturacak bir sistem göremiyorum.

35 milyon Taraftarı olan camianın. Ve o Sarı -Kırmızı formayı giymek için canının verecek milyonlarca futbolculardan 25 tanesi saha da bu kadar Ruhsuz - vurdum duymaz - mücadelesiz ve yenilgiyi kabul ederek oynuyorsa diyecek ve yapacak tek şey!!

Kesin net cezalardır. Rijkaard olmasa bile o ciddiyetle oynayacaksınız. Bedava gol bekleyip 1 puan için oynamıyacaksınız.

İlk yarı 11 kişi defans yaptık skor 0-0 da kaldı ki tesadüftü adamlar atsa bomboş 3 dü en az.

NE kolay ya adam kovmak.Hemen kovalım hadi bende seni kovdum buradan desem sen nedersin ?

arda hakkinda herkes saygili konussun GALATASARAY KAPTANI ARDA TURAN ILE ILGILI KONUSUYORSUNUZ

Oda değerini bilsin.Sevildiğini bilsin.

Ondan 20 adam geçip boş kaleye yuvarlamasını istemiyoruz.40 metreden gol atsın da demiyoruz.Sadece çabalasın,sadece yürümesin sahada

Geri
Üst Alt