TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Şampiyonluk hayal..Haftanın sonunda 4.lüğe düşeriz

Ruhsuzluktan çok defans kalitemiz kötü bence...

Bu sene sistemi transfer ettik. Dünya çapında hoca transfer ettik.

Seneye sisteme uygun adamları transfer edeceğiz.

Bi sene sabır etmek hakkaten zor mu yahu ?

Bu sene transfer yapmadık mı hepsi fosmu çıktı hayır elindekileride oynatman gerek ikinci yarıdan ümitliyim bkz Barça :o

Anlamadığım bir şey var ! Bu takımın kalecisi hava toplarında başarılı iken, neden sürekli hava topu denediler ? Yahu bir pas yapın açın şu defansı ki rezalet bir defansı var Bursanın.

Yok her top havadan. Hakanın kanadı otoban oldu, yol geçen hanı. Hakanda sağolsun değnekçi hesabı yol gösteriyor.

Sabri bir alem zaten bir tane olumlu pası var mıydı ? Varsada ayıp ettim. Kewell sürünürken neden Keita çıkar ? Oyuna giren Aydın Keita'nın ölüsü kadar oynayabilir mi ?

Keita-Nonda uyumunu herkes bilirken Keita-Nonda değişikliği oluyor ? Defans desen o biçim, Servet topu bir alıyor of tutana aşk olsun.

Kasımpaşa 5 yer oturur aşağıya aradaki puan farkı Beş'e çıkar, Bjk'ta yener bir bakmışız ki geçen sezon ki tablo.

Ya arkadaşlar herşeyi bosverin.Bu Hollanda ekolu yerlestıkten sonra farkımız tamamıyla ortaya cıkacak.Yani 1 seneyle Galatasaray olmez.Mustafa Denizli'nin 10 sampıyonlugundan Rijkaard'ın 2'ıncılıgını yeglerım.Biliyorum kımseye tanıdık gelmeyen farklı bırsey yapıyoruz.Ben Galatasaray'ın bu planına yurekten ınanıyorum.

Bi Baros'un yokluğu neleri değiştirdi şu takımda.Ayrıca Arda'ya ne olmuş? Diğerlerini az çok anlarız ama Arda çok istekli ve azimliydi bir zamanlar. Şimdi ne oldu? Fazla söze gerek yok. İyi oynayan kazandı.

Arkadaslar Volkan Sen bizi yendi Bursaspor takim olarak degil. Biz Volkana yenildik. Fena da oynamadi. Bizim defansi alak bullak etti komik duruma düsürdü. Yönetimin artik uyanmasi lazim. Bu sorunlari gidermesi lazim. Sorun Defans, Orta Saha ve Forvet hattinda. Galatasaray maalesef sezon basindan beri söylüyrum 3. sinif orta sahay ile oynuyor. Topal, Baris ve Sarp'la gitmez. Bizim orta sahaya 2 oyuncu gerek bunlarin biri Hamit Altintop digeri ise Emana tarzinda yirtici, güclü oyunun iki yönünü oynayabilen adamlar sart bu orta alana. Ayrica defansa da Servetin yanina yabanci bir stoper gerek (oyun kurabilen ve kaliteli olan biri). Forvete de alternatif lazim sirf Nondayla olmaz bu isler. Oraya bir Sercan sart.

Ya arkadaşlar herşeyi bosverin.Bu Hollanda ekolu yerlestıkten sonra farkımız tamamıyla ortaya cıkacak.Yani 1 seneyle Galatasaray olmez.Mustafa Denizli'nin 10 sampıyonlugundan Rijkaard'ın 2'ıncılıgını yeglerım.Biliyorum kımseye tanıdık gelmeyen farklı bırsey yapıyoruz.Ben Galatasaray'ın bu planına yurekten ınanıyorum.

Bu felsefe için Servet ile Gökhan yollanmalı. Herkes Servet çok iyi stoper diye kendini kandırıyorya katlediyorlar kaç haftadır takımı.

Bence bu kötü oyunun nedeni; tamamen teknik kadro. Bunu söylememin nedeni ise Fener maçından beri dayattığı 8 savunmalı (kaleci dahil) 3 hücumculu saçma ötesi sistemdir. Gidin en saçma takımlar dünya devlerine karşı böyle bir taktikle çıkmaz ama biz anamızın ligindeki takımlara karşı çıkıyoruz. Hadi Mehmet Topal, Mustafa Sarp ve Barış gidip Xavi ve Iniesta tarzında oyuncular olsa oynanır ama 3ünde de oyun zekası 0. Aksini iddia eden varsa buyursun.

Kesinlikle katılıyorum.Hollanda futbolunun elçilerini takıma getiriyoruz hücum futbolu oynamak için ama kaval kemiği ile top kontrol edebilen yanındaki adama pas veremeyen 3 defansif ortasaha ile oynuyoruz.Nerde hücum futbolu.Tmam total futbol oynamayı hemen beklemiyorum ama görünen köyde kılavuz istemez.

Bu ne ya her mesajında felaket tellallığı yapıyorsun.Biz 14 yıl beklemiş taraftarız henüz 14. haftada 2 yenilgi aldık diye nedir bu umutsuzluk ?

Alakası yok, yenilgiler bile ONURLU olmalıdır. Biz bu camia da bunu öğrendik.

11 tane adam + 3 tane giren adam mağlubiyeti kabul eder ve 90 dk ölümüne herşeyini vermezse felaket tellalığı da yaparım. Sinirlenirim de

Bu ülkede o formayı giymek için çiırpınan saatlerce çalışan kaç milyon futbolcu var biliyor musun??

Ama o formayı giyenler hak edecek mücadeleyi vermiyorlar.

Oda değerini bilsin.Sevildiğini bilsin.

Ondan 20 adam geçip boş kaleye yuvarlamasını istemiyoruz.40 metreden gol atsın da demiyoruz.Sadece çabalasın,sadece yürümesin sahada

merak etme biliyor iki kulenin arasinda omer erdogan zapotocny arasinda daha ne yapsin yedigi tekmelerde cabasi

Ben anlamıyorum 3 tane önlibero koymuşsun atakları kesecek 1 tane adam yok bu kadar rahat pas yaparsan adamlara olacağı bu ne paslaşma kalmış ne takım halinde defans ne hücum.3. sınıf oyuncular bu kadroda olduğu sürece daha çok yırtınırız kendimizi kandırdık diyarbakır , bükreş galibiyetleriyle.Bu takımın defansı ağır hızlı adamlara karşı hiç şansımız yok 3 tane ön libero koyuyorsun atakları defans karşılamaya çalışıyor ne hücum var ne defans yazıklar olsun hepinize ligin başında 5-6 atan takım ne olduda bu hale geldi

Sadece başkana acıyorum.

Hala baros diyenler var ya,bizim sorunumuz gol atamamak mi yani,bu mudur?

Sercan'ı alırsak bir daha maçlarımızı izlemem,aman lütfen böyle bir hata yapmasın yönetim...

Xavi bugün nerede?

Peki sana şöyle söyliyeyim.orta sahamızdan herhangi bir futbolcunun sen seç,bir kaç yıl sonra nerede olacağını düşünüyorsun Adil?

Sevgili kardeşim takımda en ufağından bir hareket yok.Pas yapamıyoruz,en angarya bir Anadolu takımının yaptığı hızlı atağı yapamıyoruz.Daha kötüsü ceza sahasına giremiyor,bi anadolu takımının orta sahası tarafından orta sahamız madara ediliyor. Rıjkaard'ın elinde bir sihirli değnek yok.Elbet kaliteli bir teknik adamdır amenna.Ama bu Mehmet topal ve türevlerinin başında 15 tane Rıjkaard olsa bence ne barça olur ne başka birşey.Futbolcunun kendi kapasitesi sınırlı,gelişeceğine aksine kötüye gidiyor. 5.haftaya kadar olan Galatasaray'a bir bak,birde şimdikine.

Maç sonrası olduğu için duyguların oldukça yüksek.O yüzden benim dediklreimi pek kabul etmeyeceksin.Ancak Mehmet'in Dinamo maçındaki oyununu tekrar izlemeni tavsiye ederim.Bana göre takımda kötü denilbilecek şeyler Dİnamo ve Sivas gibi zayıf takımlar kaşısında tutan 3 tane yaratıcı olmayan orta saha çıkarmak kötü etkiliyor bizi.2.olarak takımın ileride yaptığı presden sonra rakip topu şişiriyor.Ancak Servet ve Gökhan kafa toplarını rakibin işine yarıyacak en iyi bölgeye atıyor.(bunu antrenmanda çalışmalılar)3.şey ise takımdaki ruhsuzluk.Ve bence Neeskens'in 90.dakikadaki hareketi bu ruhsuzluğu ortadan kaldırdı.(Ayrıca oyun disiplini genel anlamda sorunumuz olduğu için söylemiyorum)

Bugun dunyada futbol top teknigi yuksek oyuncularla oynaniyor. Chelsea, Real Madrid, Barcelona gibi takimlara bakin. Sadece hucumculari degil; defanstaki adamlarinin bile belli bir teknik kapasitesi var. Simdi bugun Galatasaray'da oynayan adamlara bakalim.

Leo

Sabri

Servet

Gokhan

Hakan

Mehmet

Mustafa

Baris

Elano

Aydin

Kewell

Keita

Arda

Nonda

Simdi topu kaleye 30 metre mesafeye koysak, kaleci falan da olmasa, bombos olsa kale; bu adamlardan kaci o bos kaleye topu atabilir?

Galatasaray topu kullanmayi bilmeyen defans dortlusu ve ortasaha uclusu ile, oyun kurmaya calisiyor. Bu sistemle kazanmanin tek yolu, ileride Hakan Sukur gibi her gelen topu yanindakilere indirebilecek bir adamin olmasi. O da yoksa, aldiginiz her topu rakibe teslim edersiniz bugunku gibi. Ustune biraz da mucadele etmemek, ruhsuzluk, Galatasaray'da oynuyorum diye kendini bulunmaz hint kumasi zannetmek eklenince boyle yenilgiler kacinilmaz oluyor.

Geri
Üst Alt