TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

arkadaş bu böyle olmucak.7 defansif oyuncuyla çıkıyolar hep.Barçadayken messi henry ronaldinho eto deco xavi hepsi aynı anda oynardı adamlar şampiyonlar ligi şampiyonu oldular.Bence haftaya da böyle çıkalım bakalım ne olacak.

---------Leo Franco----------

Uğur--Servet--Gökhan---Balta

-----------Tobi--------------

------Elano----Arda----------

Keita------------------Kewell

----------Nonda-------------

Hız desen var, Güç desen var, Teknik desen M.Topal ve Barış'a göre çok fazla var, Oyun zekası desen var. Pas yeteneği desen var, şut desen var.

Aynen katılıyorum.

Bugün 90 dk Camiayi rezil şekilde Temsil eden ve İte Köpeğe Bayram Ettiren GS Futbol Takımının Başta Kaptan Arda ve H.Balta olmak üzere Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Hayırlara vesile olmasını dilerim.

Ya renkdaş bu Mustafa Sarp'ın nesini begeniyorsunuz. Hız desen yok, top tekniği yok , şut yok , paslar hep yana yana . Galatasaray'da oynayacak topçu mu şimdi bu adam? Bedava geldi diye oynuyor.

en azından hırs var.. bugün yenildik ama hırlı olsaydık bu kadar tepki almazdı futbolcular.

Frank istifa! :D

şaka bi yana bu iş kötüye gidiyor! yine kaos yine karışıklık.. Kimse ne yaptığını niye yaptığını bilmiyor gibi :Ss

arkadaş bu böyle olmucak.7 defansif oyuncuyla çıkıyolar hep.Barçadayken messi henry ronaldinho eto deco xavi hepsi aynı anda oynardı adamlar şampiyonlar ligi şampiyonu oldular.Bence haftaya da böyle çıkalım bakalım ne olacak.

---------Leo Franco----------

Uğur--Servet--Gökhan---Balta

-----------Tobi--------------

------Elano----Arda----------

Keita------------------Kewell

----------Nonda-------------

Böyle bir sisteme ikinci yarı geçeceğimizi düşünüyordum. Ama bu kötü oyun sonrası böyle bir dizilişe şaşırmam açıkçası..

Gökhan ile Servet'i hala kadroya yazanlar mı var yoksa bendemi problem var?

Beşiktaşlıların duaları sayesinde cennete gideceğiz zaten. Adamlar Gökhan Zan illetinden kurtuldukları için, bize minnettar. Sezon başında 4-5 gol atarken yediğimiz 1-2 gol sırıtmıyordu, ama şimdi yediğimiz gol yüzünden puanlardan oluyoruz. Geri dörtlümüz berbat ötesi. Büyük(!) kaptana gelirsek, artık kendini ispatla be kardeşim. Nedir bu yahu rezalet performans gösteriyorsun. Maccabi Netanya'lara, Levadia Talinn'lere 2 gol atmak 3 asist yapmak kolay, bi kerede önemli ve kritik bir maçta şu takıma maç kazandır. Örnek Fenerbahçe, Bursa vs. yok ama hep bizden birkaç gömlek alttaki takımlara şov yapmakla büyük futbolcu olunmaz. Hagi'yi geçtim şu performansınla Hasan Şaş'ın iyi dönemlerinin yanından bile geçemiyorsun. Kendine gel, Seni Arda yapan Galatasaray'dır. Son model Porsche'ye binip Sinem Kobal'la takılınca büyük futbolcu olunmaz, büyük kaptanda olunmaz. Sahada adam gibi top oyna ondan sonra ne yaparsan yap. Özel hayatın futbolunun önüne geçerse, o zaman işte bizde dişimizi gösteririz.

İşte bu.Aferin tek kelimeyle kaptana kadar bulaşmış kininiz.Fener'in zorla 1 puan kurtardığı Kayseri'yi 4-1'le herkesin belası olan Antep'i 3-2'yle 2 hafta önce Diyarbakır maçında bizi ipten alan Arda'nın bu gibi maçlarda neler yaptığına git bak.Bunlar sadece aklımda kalan bazı örnekler.2 maçta 5 puan kaybettik diye 8 maç kazanamamış bir takımın taraftarı olmuşsunuz.Gökhan Zan dediğin adam buraya gelirken hız gücüm yüksek Ribery gibimiyim mi dedi? O adam zaten bu haliyle görülerek alındı.Bu adam Beşiktaş'ta da böyleydi.Sanki orada farklıymış gibi burada böyle konuşuyorsunuz.Adamın bugün net anlamda ne hatası var? Sabri ileri gider dönemez, Gökhan onun açığını kapatmak için adamın alanını daraltır ama sırf alan daralttı diye sizden adamın yanında sadece koştu diye olumsuz yorum alır.Arda'ya dediklerin ise çok saçma.Bende sana maden fanatik Galatasaray'lısın kız arkadaşınla yiyeceğin parayla gel buraya maça git takıma katkın olsunmu diyim? Adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.O adam bize kaç maç kazandırdı.Ona bakalım önce.

Bu kaleciyi Kalede bir daha görmek istemiyorum. Ulen bir elini kolunu uzat ya adam katatığın yerden başka yere vuramaz. Elini sallasan çarpar belki...

Leo + H.Balta kesinlikle İlk 25 kişiye Devre arasına kadar alınmasın..

Kaleci ne yapsın önünde 2 dev cüssesinde adam var ama ikisi 1 stoper etmiyor. Yediğimiz golde bir elemanda artık kimse şu an hatırlamıyorum toptan kaçıyor bana çarpmasın diye böyle patates defansa Franco değil Casillas olsa hava civa! Rijkaard bu adamlara ne versin, bunlarda birşeyler olacak ki Rijkaard onun üzerine koysun yetenek yok, hırs yok ama birşey var rahatlık var! Hakan puro içsin bundan sonra Havana purosu içsin böyle zaferler kutlanmalı, Arda birkaç dizi oyuncusunu alıp İspanya'ya tatile gitsin gripte olmayı ihmal etmesin. Servet saman altından su yürütsün manken sevgilisiyle ama unutmasın cep telefonları artık fotograf çekiyor. Takımımıza atmaca gibi bir adam lazım bu bekar ve alemcilere soluk aldırmayacak bir adam lazım! Türk futbolcusuna acınmaz, iyilik yapılmaz çünkü ters teper iyilik yapan hoca acınacak duruma düşer! Kampı kaldırdılar futbolcular zıvanadan çıktı.

işte bu aferin tek kelimeyle kaptana kadar bulaşmış kininiz.fener'in zorla 1 puan kurtardığı kayseri'yi 4-1'le herkesin belası olan antep'i 3-2'yle 2 hafta önce diyarbakır maçında bizi ipten alan arda'nın bu gibi maçlarda neler yaptığına git bak.bunlar sadece aklımda kalan bazı örnekler.2 maçta 5 puan kaybettik diye 8 maç kazanamamış bir takımın taraftarı olmuşsunuz.gökhan zan dediğin adam buraya geliken hız gücüm yüksek ribery gibimiyim mi dedi? O adam zaten bu haliyle görülerek alındı.bu adma beşiktaş'ta da böyleydi.sanki orada farklıymış gibi burada böyle konuşuyorsunuz.adamın bugün net anlamda ne hatası var? Sabri ileri gider dönemez, gökhan onun açığını kapatmak için adamın alanını daraltır ama sırf alan daralttı diye sizden adamın yanında sadece koştu diye olumsuz yorum alır.arda'ya dediklerin ise çok saçma.bende sana maden fanatik galatasaray'lısın kız arkadaşınla yiyeceğin parayla gel buraya maça git takıma katkın olsunmu diyim? Adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.o adam bize kaç maç kazandırdı.ona bakalım önce.

:005:

evet ..ben zan deıl ama serveti koyuyorum birader..sen olsan napardın güngör le semih i mi koyucaktın defansa

Kewell'ı koyarım emin ol bu kadar basit hata yapmazdı. Latife ediyorum ama durum o kadar vahim.

Bu gece macta uzdu beni Galatasaray.Sene basindan beri ilk defa boyle hissettim.Oynanan futboldan ziyade farkli sorunlar yasadi Galatasaray.Sorunlardan en buyugu ise konsantrasyon eksikligiydi.Inancsizlik vardi tabi birde hemen yaninda her oyuncumuzun.Peki neden boyle oldu?

Acikcasi bilmiyorum.Galatasaray sadece kotu oynamadi bu gece ,ayni zamanda takim olma olgusunu da yansitmadi.Iste zaten beni uzen nokta bu.Sene basindan beri ilk defa mactan sonra aklimdaki sorularin arasinda bir sonraki macla ilgili en ufak bir fikir yoktu.Her hafta 0.1 bile olsa ileriye adim atan Galatasaray futbolu bence bu hafta en ufak bir ilerleme gosteremedi maalesef,hatta kaybettigi seylerde cok fazla olabilir.

Tam burada iste baska bir faktor var bu gece iyice ortaya cikan ve takimin bir adim ileriye gidemedigi donemde."Hırs".

Bu "Hırs" futbolculara ait bir hirs degil.Bu hirs Rijkaard ve Neeskens in icindeki,kazanma-bir seyleri kanitlama' ya olan inancin verdigi hirs.Su anda hem Rijkaard hem Neeskens bizlerden,yonetimden,tum Galatasaray camiasindan cok inaniyor bizim cocuklara.Amma velakin kendilerindeki hirs'in tanecigi olmayinca bu gece sahada Neeskens'in hirs i agresiflige dondu bi anda.Aslinda oradaki agresiflik bazilarinin icine sikinti sokmus olmali.Benimkini ise rahatlatan oydu bu gece tek basina.Futbolcular mesaji elbet alicaklar eninde sonunda,ben aldim bu gece o mesaji ve dedim ki;

Galatasaray ne Arda'ya ne M.Topal'a bagimli.Galatasaray hepsinden de buyuk.Bunu da en iyi kavrayanlar Neeskens ve Rijkaard.Elbet onlarada kavratirlar,yada kavramayanin yonu-yolu Galatasaray'in bu total futbol yuruyusuyle ayni olmayacak!..

Elbet birazda futbol konusmali;

Futbol'da inancsizligin disinda bir kopukluk da vardi.Takimimiz ortasaha'da ki elemanlarimizin kabiliyet eksikliginden dolayi-ne yazik ki- olmasi gereken tek blok yapisinin iki hatta uc'e bolunmesine sebep oldu.

Takimda onceden de belirttigimiz fazla duz oyuncu sayisi (duz oyuncudan kasit topa hukmeden oyuncu yani topun ona hukmetmedigi yapidaki oyuncu) fazlaligi sorun yaratiyor oynamak istedigimiz futbolda.Ilk haftalarda bunu goremememizin sebebi genelde oynadigimiz takimlarin geride beklemeleriydi.Ama su anda tum Turkiye bagirarak konusuyor Galatasaray'i yenmenin formulunu!;

"Defans oyuncularini serbest birakin ama onlarin pas acilarindaki tum oyucularin top alma sansini kisitlayin."

Bu tumce Galatasaray'in cozum formulu gibi oldu artik.Ilk olarak Ankaragucu macinda denendi gibi dusunulsede Besiktas'da golu yedikten sonra bunu iyi basarmisti.Su ana kadar da en iyi uygulamasini Fenerbahce yapti bize karsi.Aldiklari sonucta ortada.

Cozum yolunu belirtmeye gecmeden evvel macla ilgili yine birseyler soylemek istiyorum;

• Gokhan Zan'in hamle yapisindaki eksiklik,Servet'in top cikarmadaki beceriksizligi ile birlesince iyice tadindan yenmez hale geliyor Galatasaray defansi.Ama burada tadindan yenmez maalesef mecaz degil gercek anlamiyla gecerli..
  • Arda Turan'dan cok guzel forvet olabilirdi bu gece.Orta saha onu yerden besleyebilseydi gecerli olacakti bu da.Simdi butun hafta kısır bir "Arda'yi forvet'e koymak hata" tartismalarini dinleyebiliriz.Hos bu gece Arda herhalukarda birsey vermeyecek gibiydi takima ama neyse.
  • Son olarak bu mac Aydin'in hatirlanma maci olabilir.Avrupa macina ayni 11'le cikmayacagi net Galatasaray'in.
Cozum onerilerim elbette var.Ama hepsi devre arasindaki transfer donemini isaret ediyor.O yuzden o konuya bilaare deginmek gerek.

Sonuc itibari ile kotu bir geceydi bizler icin.Ama bazilarina mesajlar iletildi yada iletilecek bu gece.Galatasaray,Galatasaray liligini hatirlayacak tekrardan belkide.Hem onumuzde de Avrupa maci olmasi bu sureyi kisaltabilir,bu da bir sans olsa gerek.

Bu kaleciyi Kalede bir daha görmek istemiyorum. Ulen bir elini kolunu uzat ya adam katatığın yerden başka yere vuramaz. Elini sallasan çarpar belki...

Leo + H.Balta kesinlikle İlk 25 kişiye Devre arasına kadar alınmasın..

Gerçekten haklısın.İleri deli gibi giden Sabri'nin, gol pozisyonu dahil şut çektiren Hakan'ın hiç suçu yok.Tek suçlu Franco.Bravo size.Adam ne yapsın?.Volkan öyle bir vuruyorki top direği yalayarak içeri giriyor.Hakan Balta eli arkasında şutu bekleyeceğine dalmıyorsa Leo ne yapsın? Biraz mantıklı düşünün ya? Bu adam bu kadar kötü olsa Arjantin Milli Takımı'nda nasıl görev almış? Geçen sene Madrid'e bile kök söktüren Atletico'nun kalecisi nasıl olmuş? Sevilla'nın yedeği Morgan gelir yaranamaz bu tecrübeyle Leo gelir yaranamaz daha ne diyim bilmiyorum.Kaleci isterse bacak arasından yesin, büyük suçlu o şutu çektirendir.

İşte bu aferin tek kelimeyle kaptana kadar bulaşmış kininiz.Fener'in zorla 1 puan kurtardığı Kayseri'yi 4-1'le herkesin belası olan Antep'i 3-2'yle 2 hafta önce Diyarbakır maçında bizi ipten alan Arda'nın bu gibi maçlarda neler yaptığına git bak.Bunlar sadece aklımda kalan bazı örnekler.2 maçta 5 puan kaybettik diye 8 maç kazanamamış bir takımın taraftarı olmuşsunuz.Gökhan Zan dediğin adam buraya geliken hız gücüm yüksek Ribery gibimiyim mi dedi? O adam zaten bu haliyle görülerek alındı.Bu adma Beşiktaş'ta da böyleydi.Sanki orada farklıymış gibi burada böyle konuşuyorsunuz.Adamın bugün net anlamda ne hatası var? Sabri ileri gider dönemez, Gökhan onun açığını kapatmak için adamın alanını daraltır ama sırf alan daralttı diye sizden adamın yanında sadece koştu diye olumsuz yorum alır.Arda'ya dediklerin ise çok saçma.Bende sana maden fanatik Galatasaray'lısın kız arkadaşınla yiyeceğin parayla gel buraya maça git takıma katkın olsunmu diyim? Adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.O adam bize kaç maç kazandırdı.Ona bakalım önce.

Arkadaşlar kaptan diye diye adamın ayaklarını başta Polat olmak üzere biz taraftarlar yerden kestik. Bu akşam ki kötü futboldan sonra iyi oynadık diyor sonra 1gol atıp 1 asist yapsak yetmiyor diyor yani maşallah dili 45 numara olmuş. Arda'da olsa kötü oynarsa insanlar eleştirir böyle yaparak taraftarı koyunlaştıramazsınız, tebâlaştırmazsınız! Arda'yı eleştiririm ona milyon dolarlar ceviz kırsın dizi oyuncusu mankenle onunla bununla oynaşsın, gezsin dolaşsın diye verilmedi! Bende çok safım Arda Roma'da grip kaptı diyorlar ben "Ne işi var bu adamın Roma'da ne sorumsuzluk 2 gün tatilde yurtdışına" diyorum yalnız gitmediği anlaşılınca puzzle tamamlanıyor olayın rengi gün yüzüne çıkıyor artık yeter burası babasının takımı değil adam gibi topunu oynasın yoksa satılsın gitsin!

niye hala bir isim arıyorus ya niye?? Bütün takım kötüydü!! İyi bir adam çıkarmak o kadar zor ki? Franco iimi? Arda? Sabri? Nonda? Servet? Balta? Kötüydük Kötüyüz!!! Bahane bulma diyeceksiniz ama hazır kurban geldi Biz kurbanlık hakem vekalet vermeye gelmiş bursa kasap! :P Ee kurbanda ishal dana gibi çıkınca kaçış yoktu sonuç belli :)

Takımda bir şeyler yapmaya çalışan 2-3 kişi var. Gerisi hikaye şu anki performanslarıyla. Eski yıllardaki kazanma arzusu takımın tümüne yayılamamış belli ki, bu nedenle de geriye düştüğümüzde bir gol bile atamadık bence...

Artık devreye kadar puan kaybına tahammül yok. Ligde kalan 3 maçı + Pana maçını mutlaka kazanmalıyız.

Gökhan Zan devre arasında gönderilsin alt yapıdan adam koyalım daha iyi oynar..

dert bir değil 6

1-kaleci

2-servet-zan efsanesi!

3-topal-sarp-barış 3 ü biradası!

4-hakan balta faciası

5-barostan sonrası sadece nondaya kalmak

6-elano

hatta kaptan arda..

yönetimdesiniz..bi sürü para harcamışsınız sezon başında..6 sorunu biranda çözmeniz de mümkün olmayacağına göre acil hangisini çözerdiniz?

ben MUTLAKA SERVET+ZAN tandemini terkederdim.

sonra mutlaka hakan baltanın alternatifini bulurdum.

ve sonra barışı marışı sarpı marpı değil arda ve elanoyu kazanmak için uğraşırdım.

ayrıca nerde çokluk orda .okluk demiş atalar..

barış+ayhan+sarp+topal+linderoth 5 ini toplasak emre+ernts yapmıyor..

Geri
Üst Alt