TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

Bizim hakemleri mazeret gösterecek durumumuz yok,koskoca Galatasaray 1-0 devam ederken maç geri çekiliyor,rakibi oynatıyor.2. 3. golü atamıyorsan son dakikalarda rakibin kalecisi de dahil üstüne gelecek cesareti veriyorsan sen nasıl şampiyon olursun?Olumsuz düşünmek istemiyor insan,hani takımıma güveneyim falan diyor ama bu takım hiç ümit vermiyor.Neden panik yapıyorlar onu da anlamış değilim.Sen biraz silkinsen rakip zaten gelemeyecek.Böyle giderse Avrupa'da da fazla birşey beklemiyorum.Çünkü yarın ciddi bir rakip çıktığında karşımıza bu oyunla bu defans anlayışıyla finali görmemiz çok zor.Umarım birşeyler olur da şu takım eski haline döner...Yoksa heves falan kalmadı...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç So

Ahh ahh kaçanlara mı yanayım hakeme mi söveyim. :( Nolursa olsun tam destek kalan 2 maçı kazansak bari.

Yani...

Hiç bir yerin sallandığı yok Rijkaard'la sonuna kadar ! Daha iyisini bulabiliceksek getirelim ?

Adamın Orta sahası Barış ve Ayhansa

Defansı Servetse , Gökhansa

Sol beki Balta ise Rijkaard ne yapsın ?

Adamın elindeki malzeme bu

Rjkaardı eleştirmeyin arkadaşlar arda ve elano zor nefes alıyorlardı bitmişlerdi mecbur oyundan çıkardı ama sorun çıkanlarda değil girenlerde ayhan ve aydın yerine daha kaliteli adamlar olsaydı yedekte değişiklikler sorun olmazdı.

Birkaç takviyeyle bu sorun aşacağımızı düşünüyorum.

yahu tamam da hadi hakem son on dakkayi katletti.ya neden o dakkaya kadar hemen ikinci golü atip isi bitirmiyo bizim takim ya?anadolu takimi gibi arkaya yaslanmanin ne alakasi var?adamlar 77 dakkaya kadar hic korner kullanmadi kalemize gelmedi son 10 dakka bizim futbol anlayisi evrim gecirdi herkes defansa cekildi yok böyle birsey ya

Güzel kardeşim maç satılmış bir kere istersen 5 gol at 5 gol yiyeceksin,ŞİKE diyorum ŞİKE...Hakem berabere bitirdi...

Ahh ahh kaçanlara mı yanayım hakeme mi söveyim. :( Nolursa olsun tam destek kalan 2 maçı kazansak bari.

Bu hakemlerle berabere kalmak bile çok büyük başarı..

Azizenin köpekleri işbaşında!!

Bu çarkı Adnan Başkan Hemen Bozmalı!!

Boşuna dememişler iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye.kendi sahanda belediyespor'la oynuyorsun 55.dakika golü de bulmuşsun.rahat da bir maç oynuyorsun.son 20 dakika geriye çekilmenin alemi nedir? eskişehirspor maçı aynı olay manisaspor maçı aynı olay şimdi de belediyespor maçı.bir takım hiç mi ders çıkarmaz bu olanlardan.her maç aynı terane devam ediyor.bütün rakiplerin puan kaybı yapmışlar sana liderlik şansı tanımışlar ancak sen hala belediye-manisa maçlarını kazanamıyorsun.baskı oluyormuş futbolcuların üstünde? neyin baskısı acaba bu çok merak ediyorum.Galatasaray takımında oynuyorsun hedefin zaten şampiyonluk.15. hafta maçında liderlik için maça çıkıyorsun neyin baskısı oluyo üstünüzde.

maç boyunca da çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum çoğu kişinin aksine.oynanan oyundan da pek memnun değilim açıkçası.65.dakikadan sonra gol yiyeceğimizi tahmin etmiştim.nedense maçların son 20 dakikalarında hep savunmaya yaslanıp skoru korumaya yöneliyoruz.savunma yapamadığımızı sezon başından beri söylüyoruz o zaman neden bütün oyuncuları orta sahanın arkasına çekiyoruz anlamış değilim.Galatasaray gibi bir takım kendi sahasındaki bir maçta anadolu takımına karşı skoru korumaya yönelik bir oyun oynamamalı.bazı şeylerden ders çıkarmak zorundayız diyoruz ancak hiç birşeyin değiştiği yok gördüğümüz kadarıyla.bu puan kayıpları deplasmanda olsa çok üstünde durulacak bir durum olmazdı ancak istanbul'da oynadığımız maçları rahat kazanmamız gerek.hele ki ligin 2.yarısında zorlu deplasmanlara gittiğimiz zaman bu kaybedilen puanların ne kadar değerli olduğunu o zaman göreceğiz.umarım! teknik heyet ve futbolcular şapkalarını önlerine koyup neden böyle olduğunu düşünürler.ve 2.yarıya kadar çözüm üretirler.

İBB top mu oynamış Erman??

Kaç pozisyonları var

kaç kere 5-6-7 pas yapabilmişler.

Hiç pozisyon vermemişler mi?

Bugün fırstına gibi oynadık hele 2. yarı süperdik. Elano 2 Kewell 2 Nonda 2 Arda 2 direk

yeterli mi? GS oyunu ile ilgili.

SAtılmış herifler..!! Hakemse adam olsun. Marka değeriymiş Gitsin Bursa ve Kayseri ŞL ne görelim marka değerini??

Sivas gitit gördük 5-5-5-5 yiyip geldi.!!

Adam olun önce tarafsız olun insan olun. Bu hakem satılmış kardeşim diyeceksin. Anadolu takımları zırlıyorlar ama ezilen hep 3 büyükler oluyor.

Arda dokununda zırt daül Arda yı Serevet i çekiyor faül veremiyor. Şerefli Hakem Göçek!!

Bizim hakemleri mazeret gösterecek durumumuz yok,koskoca Galatasaray 1-0 devam ederken maç geri çekiliyor,rakibi oynatıyor.2. 3. golü atamıyorsan son dakikalarda rakibin kalecisi de dahil üstüne gelecek cesareti veriyorsan sen nasıl şampiyon olursun?Olumsuz düşünmek istemiyor insan,hani takımıma güveneyim falan diyor ama bu takım hiç ümit vermiyor.Neden panik yapıyorlar onu da anlamış değilim.Sen biraz silkinsen rakip zaten gelemeyecek.Böyle giderse Avrupa'da da fazla birşey beklemiyorum.Çünkü yarın ciddi bir rakip çıktığında karşımıza bu oyunla bu defans anlayışıyla finali görmemiz çok zor.Umarım birşeyler olur da şu takım eski haline döner...Yoksa heves falan kalmadı...

Geri çekilmedik geri çektiler,ofsayt sayılmayan gol değil direk her topu kasıtlı olarak İBB'ye verdi hakem..

Şöyle anlatıyım:

Dakika 90+3 hakem Aydın'a sarı kart gösteriyor oyun çabuk oynansında İBB gol atsın diye sarı karta Aydın'ın ismini yazmıyor hemen kullandırıyor...

Bu yaptığı en masumane şere...

Bana ne dersen de görüşüm değişmeyecek.Hakem çok kötüydü.Uzun süredir kimseye böyle küfretmedim.Ne olursa olsun hakeme bu fırsatı tanıyan biziz.Atarsın 2 tane ondan sonra yapçağı varsa da yapamaz.Hee olmadıysa da bu kadar yaslanmazsın,hocanın dediği gibi panik yapmazsın.Hakem de sap gibi kalır.

Rjkaardı eleştirmeyin arkadaşlar arda ve elano zor nefes alıyorlardı bitmişlerdi mecbur oyundan çıkardı ama sorun çıkanlarda değil girenlerde ayhan ve aydın yerine daha kaliteli adamlar olsaydı yedekte değişiklikler sorun olmazdı.

Birkaç takviyeyle bu sorun aşacağımızı düşünüyorum.

Zaten oldum olası O neden çıktı,Onu çıkaracağına bunu çıkarsaydı gibi yorumları hayretle karşılamışımdır.Oradaki insanlardan daha iyi kimse göremez bunu.Nitekim,Elano çıkarken dediğiniz gibi nefes almakta zorlanıyordu hatta daha çıkmadan tozluklarını falan indirip,bir an önce rahatlamak ister görüntüdeydi.

Maçın en iyileri belkide Arda ve Elano'yken talihsiz bir yorum olmuş.

Benim hazmedemediğim insanları salak yerine koymaları,puan tablosu önceden belirlenmiş..

Resmen tiyatro oynanıyor önümüzde!!!

Ayıp ya!!

Güzel kardeşim maç satılmış bir kere istersen 5 gol at 5 gol yiyeceksin,ŞİKE diyorum ŞİKE...Hakem berabere bitirdi...

hakem falan bitirmedi ezik angut fener gibi hakemlere saldirmayi birakirsak birazda kendi yaptigimiz hatalarimiza konstantre oluruz.

Takımda bir huzursuzluk , bir kedine güvensizlik var. Eskiden olsa takır takır atardık. Şimdi basiretleri mi bağlanıyor bilemiyorum ama ciddi anlamda bitirememe sorunu var. Golü bulduktan sonra skoru koruma planı ise Ayhan'ın , Balta'nın yapabileceği iş değil. Kenardan uyarmaları lazımdı. Daha kaç maç kaybetmemiz lazım , savunma yapmayı beceremediğizi göstermek için. Teknik heyetin bunları bir daha düşünmesi gerekiyor. Yoksa sezon başı 4-5 gol atan takım başka bir takım değildi.

Arkadaşlar Şunu UNutmayın!!

Bu Derin devlet oldukça T.F.F. ve Asıl ergenekon hakem mayfasının istediği takım şampiyon olur.!!

Bana tersini kimse inandıramaz. Ligi şu an tam heyecanlı dengeli hale getirdiler.

hakem falan bitirmedi ezik angut fener gibi hakemlere saldirmayi birakirsak birazda kendi yaptigimiz hatalarimiza konstantre oluruz.

Kendi yaptığımız hata yok hakem bitirdi işte GÖRÜN BUNU!!!

Şaka gibisiniz,nasıl göremeyen insanlar var hayret ediyorum son 10 dakika oynanan maçı dünyanın hiçbir yerinde izleyemezsin...

İBB top mu oynamış Erman??

Kaç pozisyonları var

kaç kere 5-6-7 pas yapabilmişler.

Hiç pozisyon vermemişler mi?

Bugün fırstına gibi oynadık hele 2. yarı süperdik. Elano 2 Kewell 2 Nonda 2 Arda 2 direk

yeterli mi? GS oyunu ile ilgili.

SAtılmış herifler..!! Hakemse adam olsun. Marka değeriymiş Gitsin Bursa ve Kayseri ŞL ne görelim marka değerini??

1 puan aldılar :allaalla6vr: veyada şöyle diyeyim bize 2 puan bıraktırdılar. bilmem anlatabildim mi?

Yav son 10 dakika geriye çekildi diyenler biryerlerden bulup son 10 dakikayı birdaha izlesin.İBB'nin kaptırdığı her top faul oldu.

Geri
Üst Alt