TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

takımın en yüksek ücretle maaş alan adamı eğer takımın kurtarıcısı değilde necidir biri bana bunu açıklasın? Elano' ya bu kadar para vermeye gerek yoktu ki Ayhan' ında zaten ara pası uzaktan şut oyun kurma gibi özellikleri var.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Beni dinleyin iyi gün taraftarı... Eğer bu şekilde devam edecekseniz gidin başka takımın taraftarı olun. Bunu söylemekten utanıyorum ama fenerliler sizden daha iyi taraftar. Böyle rezalet görülmedi ya... Bu maçı çevirirsek hepiniz elano çok iyidi arda süperdi demezseniz namerdim. Sizin gibi taraftar profilinin galatasaraya yakıştığını düşünmüyorum!

Bu taraftar nelere sabrediyor anlamadın mı 8 senedir kendine gel

top elano'ya geldiği her atakta tehlikeli oluyoruz, elano daha fazla topla buluşturulmalı.

Takımda herşey mükemmel de sanki bir tek Barış problem. Siz daha tartışadurun Barış'ı Elano'yu. Şampiyonluk elden gidiyor.

Arda vasat. Keita da öyle aman aman bir oyun oynamadı.

Ama Elano açık ara maçın en iyisi. Taraftarlar olarak nasıl bu kadar farklı yorumlayabiliyoruz anlayamıyorum.

Arda elinden geleni yapma çabasında.Keita'ya top gelse aman aman bir oyun oynucak ama top gelmiyor,gelen toplarıda görüyoruz 3 kişi arasından çıkıyor adam,daha napsın.

Yabancı hayranlarına açık duyuru Arda´yı size yem etmeyeceğim !!

Arda vasat. Keita da öyle aman aman bir oyun oynamadı.

Ama Elano açık ara maçın en iyisi. Taraftarlar olarak nasıl bu kadar farklı yorumlayabiliyoruz anlayamıyorum.

Elano'ya 3 tane top geldi iyiydi tamam ama oyun sıkıştı zorla kendini,sorumluluk al.Ben bunu bekliyorum.İş kötü gidince resmen saklanıyor.Sorumluluk alması lazım birilerinin.

Haydi ikinci yarı başlıyor...

Hadi Kazanacaz Hadi...

Vira Bismillah

bence baltayi cikar takim duzelir

Burada dedim ki Antalya bile GS yi dağıtır herkes güldü. Alın size rahat kzancağımız maç!!

3 oyuncu yırtınıyor ve 8 tanesi yatıyorsa o takım rezil olmaya mahkumdur.

Elano - Keita ve Kewell a tşk ederim. Formayı ıslattılar ve herşeyi yapıyorlar gerisi ise Kaptan başta olmak üzere utansınlar.

Devre arasıı fener hala 15 milyon euro veriyorlarsa satsınlar... Azizenin sözlerinden havalanıp etkilenip gece alemleri ile kendini bitiriyorsa gitsin orada oynasın.

bu taraftar nelere sabrediyor anlamadın mı 8 senedir kendine gel

yürümeden koşmayı öğrenemezsiniz. Taraftar dediğin sevinen değil karşılıksız sevendir. Galatasarayda ruh istiyorsanız önce kendi ruhsuzluğunuzu sorgulayın. Yeni yetme taraftarlar bence takımı bozuyor.

Evet koca sezonu belirleyecek 45 dakika başlıyor. (Bence)

takımın en yüksek ücretle maaş alan adamı eğer takımın kurtarıcısı değilde necidir biri bana bunu açıklasın? Elano' ya bu kadar para vermeye gerek yoktu ki Ayhan' ında zaten ara pası uzaktan şut oyun kurma gibi özellikleri var.

Çok savunduğum Ayhan bu senenin en kötü oyuncularından biridir.Elano'dan çok farklı şeyler bekliyorsan onu daha önce hiç izlememişsin demektir.Bu nedenle yorumlarının bi önem arz etmediğini belirteyim.Takım uyuyor resmen.Bir kıpırdanma olduysa Elano sayesinde olmuştur.Bugüne kadar bende eleştirmiştim ama bugün laf ettirmem.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | 2. ya

Servet ilk yarının en kötüsüydü.. İnşallah maçı çeviririz fena oynamıyoruz.. 2. golden önce djehua nın pozisyonu ofsayttı

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | 2. ya

macin yildizi tartismasiz elanodur

ikinci yari topa dokunmasa bile

diger hayaletleri gecin hele arda ne ruhsuz boyle

Yok artık yoruma bak ya asdsadas :D

Bak güzel kardeşim. Çok para alan demek, kurtarıcı demek değildir. Madem bilmiyorsun yazayım.

Biz tek futbolculu sistemi geride bırakmak için FR'yi getirdik. Sistem takımı olmak için. Elano'da bu sisteme en uygun takım oyuncusudur. Elano sistem yıldızıdır. Sistem oturunca Elano açık ara en iyi oyuncu olacaktır aynı Barça'daki Xavi-İniesta gibi yani. Onlar bu sistem oturmadan önce bu kadar konuşulmuyordu, ama sistem oturdu ve inanılmaz farklar ortaya çıktı. Elano'da böyledir. Ayrıca Ayhan yorumunada koptum diyebilirim mesaj başında tepkimi dile getirdim Ayhan ile Elano çift yönlü oyuncular olsada özellikleri bakımından inanılmaz alakasızlar. Bu yorumuda yazdın ya bişey demiyorum sana :D.

Geri
Üst Alt