Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S
o direkten donen top ofsaytti zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elano bugün iyiydi ancak arda çok kötüydü.Sanırım ikisinide iyi olacağı maçları az izleyeceğiz zira hala bu 2 oyuncu arasında ciddi bir uyum sorunu olduğunu görebiliyoruz.Kanatlar bugün çalışınca elanoda kendini gösterdi.İlk yarı kabus gibiydi ve ben bile 2-0dan nasıl maç çevrilecekdiye düşünmeye başladım ancak ilk yarıyı 2-1 bitirip ikinci yarıda ciddi mücadele edince maçı koparmayı bildik.
Reijkardın ilk yarıdaki hatası bu bozuk defans bloğu ile ofsayt taktiği uygulatması oldu zira bu defans kurgusu ile ofsayt oynamak çok riskliydi ve ilk yarı 2 gol yiyerek girdik.
İkinci yarıda oyuncular insiyatif alıp adam gibi oynayınca maçı çevirmeyi başardılar ancak son 10 dakikada 4. golün gelmeyişi ile beraber gene kanser olma dakikalarını yaşadık.
Güven anlamında güzel bir maç oldu oyuncular için,kayıpsız bir haftayı özlemişdik resmen şimdi rakipler düşünsün,fener benim tahminim gene yenilecek,bjk belirsiz ama alır gibime geliyor...
Ulan maçı anca netten kesik kesik izleyebildim. Keşke adam gibi izleseydik. Bu sene izlemediğim ilk maç oldu şartlar öyle icap etti. Geniş özet TRT'de kaçta verilir? Güntekin de sinir bozucu "Elano bugün yine güçsüzdü ama birşeyler yapmaya çalıştı" dedi. Benim izleyebildiğim kadarı ile her etkili atağımızda Elano vardı, haksız mıyım?
Maçın kaderini direkler belirledi bu kadar hataya rağmen maçı kazandık.Devre arası 1 stoper 1 sol bek 1 forvet alınırsa uçarız.Linderoth,Emre ve Baros bir an önce dönmeleri lazım.Nondayla olacak işdeğil bu
Yenilirken de aynı yenince de aynı:Bu takımda NONDA,H.BALTA,CANER,AYHAN GİDİN ARTIK
Elano çok güzel oynadı.Müthiş paslar attı.Ama ikili mücadelelerd gene güçsüz kaldı biraz.Ama mücadelesi iyiydi.Devre arası iyi bir kondisyon yüklemesiyle ikili mücadele sorununu da halledecek inşallah.
İlk iş en az 1 orta saha transfer etmek.
Arkadaşlar Elano Blumer bu takımda ilk maçlarda kötü oynadı ama herkes bir noktayı kaçırıyor. Bu adam 1,5 aylık Sezon öncesi kampı yapamadı. Yeni yeni Rijkaard 'ın da dediği gibi kıvama geliyor.