TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

o direkten donen top ofsaytti zaten

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Arkadaşlar bugün şuna inandım ki

MOR Forma kesinlike bize uğurlu geliyor. Bence hep bu formayı giyelim şaka yapmıyorum.

Daha bu forma ile hiç yenilmedik.

Keita'ya da helal olsun. Bu çocuk kırmızı dan sonra ancak kendine geldi. Umarım haftaya da maçımızı alır ve devre arasına rahatça gireriz.

2. Devre Kesinlikle Adam gibi top yapan defansı bilen Tomas ve Song gibi 1 adam gerek.

Artı olarak Martins i ne yapıp edip transfer etmeliyiz.

Lütfen 2-0 geride kaldigimizda öfkeyle yazanlar yazmasin.. Gerçekten bak..

Elano'nun oyunu superdi! muhtesem!

Keita ise, sakatligi olmasina ragmen her seferinde 3 kisinin arasinda süper bir sekilde çikti..

Canerin ne yazikki defansif yönu 0%. Atak olarak belki iyi seyler yapabilir. Ama defans yapmasin.

Bunun disinda O Yalçin dingo'su nebiçim herif öyle.. Resmen yumruklarla rakibinin gögusune vuruyor.

Kewell'in sinirini de anliyorum 2. kez korneri verilmedi, ve o Yalçin beygiri tekme atti..

elano bugün iyiydi ancak arda çok kötüydü.Sanırım ikisinide iyi olacağı maçları az izleyeceğiz zira hala bu 2 oyuncu arasında ciddi bir uyum sorunu olduğunu görebiliyoruz.Kanatlar bugün çalışınca elanoda kendini gösterdi.İlk yarı kabus gibiydi ve ben bile 2-0dan nasıl maç çevrilecekdiye düşünmeye başladım ancak ilk yarıyı 2-1 bitirip ikinci yarıda ciddi mücadele edince maçı koparmayı bildik.

Reijkardın ilk yarıdaki hatası bu bozuk defans bloğu ile ofsayt taktiği uygulatması oldu zira bu defans kurgusu ile ofsayt oynamak çok riskliydi ve ilk yarı 2 gol yiyerek girdik.

İkinci yarıda oyuncular insiyatif alıp adam gibi oynayınca maçı çevirmeyi başardılar ancak son 10 dakikada 4. golün gelmeyişi ile beraber gene kanser olma dakikalarını yaşadık.

Güven anlamında güzel bir maç oldu oyuncular için,kayıpsız bir haftayı özlemişdik resmen şimdi rakipler düşünsün,fener benim tahminim gene yenilecek,bjk belirsiz ama alır gibime geliyor...

Ankaragücü yatar bence Fenerbahçe'ye

Ulan maçı anca netten kesik kesik izleyebildim. Keşke adam gibi izleseydik. Bu sene izlemediğim ilk maç oldu şartlar öyle icap etti. Geniş özet TRT'de kaçta verilir? Güntekin de sinir bozucu "Elano bugün yine güçsüzdü ama birşeyler yapmaya çalıştı" dedi. Benim izleyebildiğim kadarı ile her etkili atağımızda Elano vardı, haksız mıyım?

Elano çok güzel oynadı.Müthiş paslar attı.Ama ikili mücadelelerd gene güçsüz kaldı biraz.Ama mücadelesi iyiydi.Devre arası iyi bir kondisyon yüklemesiyle ikili mücadele sorununu da halledecek inşallah.

Maçın kaderini direkler belirledi bu kadar hataya rağmen maçı kazandık.Devre arası 1 stoper 1 sol bek 1 forvet alınırsa uçarız.Linderoth,Emre ve Baros bir an önce dönmeleri lazım.Nondayla olacak işdeğil bu

İlk iş en az 1 orta saha transfer etmek.

Arkadaşlar Elano Blumer bu takımda ilk maçlarda kötü oynadı ama herkes bir noktayı kaçırıyor. Bu adam 1,5 aylık Sezon öncesi kampı yapamadı. Yeni yeni Rijkaard 'ın da dediği gibi kıvama geliyor.

Yediğimiz gollerde, yenilecek gol değil aslında. Ofsayt taktiği denediler onuda beceremediler. STOPER ŞART!

Yalnız verilmeyen kornerden sonra gol yeseydik kalp krizi geçiriridim.

Elano çok güzel oynadı.Müthiş paslar attı.Ama ikili mücadelelerd gene güçsüz kaldı biraz.Ama mücadelesi iyiydi.Devre arası iyi bir kondisyon yüklemesiyle ikili mücadele sorununu da halledecek inşallah.

Sadece o artısı olmaz. Fizikli insan sorumlulukta daha çok alır. Mesela Elano City'deyken gollerini görmüştüm yani içeri doğru katedip şut felan atıyordu gol atıyordu ceza sahası dışından ama şimdi kampa katılmadı diyoruz fiziği pek iyi değil diyoruz haliyle adam bu haliyle içeri gidip sorumluluk alıp şut felan çekemez. Yani şut çeker ama içeri doğru girip çekemez. Çünkü bilir oda fiziği pek iyi değil başarısız olacak diye. Ama fiziği iyi olunca rahat rahat yapar bunları inşallah.

Öyle yada böyle yendik.Bu bizim için bir dönüm noktası olabilir!

Devre arası sağlam bir kamp ile Takım güçlü ve dinamik olarak lige döner.

Fakat Ocak ayı boyunca Kupa maçları var :(

Off!Şaka maka süper oldu ya!

Arkadaşlar Elano Blumer bu takımda ilk maçlarda kötü oynadı ama herkes bir noktayı kaçırıyor. Bu adam 1,5 aylık Sezon öncesi kampı yapamadı. Yeni yeni Rijkaard 'ın da dediği gibi kıvama geliyor.

Biz 2 aydır bunu anlatmaya çalışıyorduk.:DSen bile takas da gitsin diyordun.

Geri
Üst Alt