TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

adszxq.png

dadp.png

Bende bu 2 sine güldüm çok :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

dada.png

adszzw.png

Bende bu ikisine çok güldüm :D Özellikle 2. si :D

Amma karalar bağlamışsınız ne kaybetmesi beyler ya Arda haftaya çıkar showunu gene yapar bu maç psikolojik savaş gibiydi beynimizle savaştık resmen,acaba gene puan kaybımı? gene mi yeniliyoruz? Bu maç istisna maçlardan biriydi..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-0 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

kardeşim biz transferler komple yanlış vede fiyasko , içi boşalmış adı yıldız kalmış yabancılarla vasat altı yerli oyuncuların karışımından bir şey olmaz derken mille havaya sıcrıyordu... aynen gecen yılın kopyası bir sürec hızla devam ediyor ,esas ikinci yarının başları-ortalarında iyice sertleşen bir ligde tamamen gardımız düşecek vede 5-6 cılık arasında bir yerde ligi tamamlayacağız... adnan polat- haldun üstünel havalı vede boş transfer yapma yerine bu takıma adam akıllı omurga olacak transferler yapmazsa gidişatımız cok fenadır...

nede olsa kendi kendine utanmışındır :) ... bu maçı kazanacğımızı daha 2 golü yerken anlamak çok kolay basit ve dandik 2 gol ama oynamayan bir rakip.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-0 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

Başka bir teknik direktör olsaydı başımızda, olacakları düşünebiliyorum. Nedir bu Rijkaard'ın dokunulmazlığı? Apaçık taktiksel saçmalıklardan 2 saçma gol yedik. Yazık yazık.

taktiği rijkaard vermemiş yani ofsayt taktiği yapın diyeç kendiside söyledi o yüzden daha sadık ve sakin olsak ne güzel olcak herşey

kardeşim biz transferler komple yanlış vede fiyasko , içi boşalmış adı yıldız kalmış yabancılarla vasat altı yerli oyuncuların karışımından bir şey olmaz derken mille havaya sıcrıyordu... aynen gecen yılın kopyası bir sürec hızla devam ediyor ,esas ikinci yarının başları-ortalarında iyice sertleşen bir ligde tamamen gardımız düşecek vede 5-6 cılık arasında bir yerde ligi tamamlayacağız... adnan polat- haldun üstünel havalı vede boş transfer yapma yerine bu takıma adam akıllı omurga olacak transferler yapmazsa gidişatımız cok fenadır...

Bu adamın her postu böyle çok ciddi kuşkularım var bu adam hakkında

Güle güle. Siz sadece kazanırken gelip destekleyin:mad:, biz buradayız.

Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaray 'lıyız. Değil mi?

saygılar sunuyorum renkdaşım. en güzel mesajı senden gördüm tebrik ederim. keşke herkes sakin olabilse yenilmeyide hazm edebilse.

Konuşturmayın beni ! Çıkabilecek en iyi kadroyla çıktık. Herkesin görüşüne bakıyorum maç öncesi oo kadro süper şöyle böyle felan filan. Rijkaard ne yapsın daha ? Zaten yenilince oh lanet olsun böyle hoca mı olur, yenince süper kadro büyük hoca. Yapmayın bunu lütfen. Şu kadronun öyle yada böyle kazanması gerek. Teknik direktörle ne ilgisi var ? Keita Keita alın oynuyor işte hayvan gibi asılması lazım maça, Elano var Arda var, Kewell var. Herkes var. Rijkaard çıkıp oynayacak değil ya ? Yada Rijkaard bunlara demiyor ki oynamayın ha sakın felan diye. Sorun teknik direktörle alakalı değil bunu anlayın artık ....

güzel ve kalpten yorumun için tebrik ederim renkdaş.

Takım üzerindeki stres ciddi anlamda gitti şimdi daha rahat oynarız. En azından bu maçı alarak Devre için kesinlikle yarıştan kopmadığımızı kanıtladık.

Yenilmiş olsak puan farkı 4-5 olacaktı ki içerdeki Gençler maçı büyük bir kaosa bizi sürekleyebilirdi. Şimdi yenilsek bile fark yine 3-4 olacak ki sorun değil.

2. yarı Yenilenmiş bir Baros Dinlenmiş Arda Kondisyon ve antrenman açığı kapanmış sağlam bir Elano ile fb derbisi sinirini üstünden atmış görünen Keita ile ligi deşeriz..

Elano

Baros

Arda

Kewell

Keita

Kimde var böyle adamlar TSL de?

Takım üzerindeki stres ciddi anlamda gitti şimdi daha rahat oynarız. En azından bu maçı alarak Devre için kesinlikle yarıştan kopmadığımızı kanıtladık.

Yenilmiş olsak puan farkı 4-5 olacaktı ki içerdeki Gençler maçı büyük bir kaosa bizi sürekleyebilirdi. Şimdi yenilsek bile fark yine 3-4 olacak ki sorun değil.

2. yarı Yenilenmiş bir Baros Dinlenmiş Arda Kondisyon ve antrenman açığı kapanmış sağlam bir Elano ile fb derbisi sinirini üstünden atmış görünen Keita ile ligi deşeriz..

Elano

Baros

Arda

Kewell

Keita

Kimde var böyle adamlar TSL de?

Arkadaki adamlarda şunlara eş değer olsa ah ah!

angut.jpg

:D:D:D

Yorumların genelini şöyle bi okudum da maç esnasında olanlar özellikle dikkatimi çekti.. O kadar üye birbiriyle çelişkili mesajlar atmışki; sadece güldüm, hatta kahkaha dahi attım.. Yenilsek; Takıma havaalanında bişeyler fırlatmaya gidecek olanlar bile var içimizde.. Ben lig tv den maçları canlı izleyen birisi olarak bırakın yorum yazmayı elime bişe alıp içemem maç esnasında.. Oturma şeklim bile her an tetikte gibiyimdir; Bu yüzden maç esnasında yorumları pek okuyamıyorum.. Ama lütfen biraz daha duyarlı ve tutarlı yorumlar yapalım.. Aslanlar gibi çıktık kazandık; bu deplasmanda aynı geri dönüşü yapacak bi 2. takım yok Türkiyede.. Yediğimiz ilk gol tartışılır ama 2. golde djehouanın direkten dönen pozisyonu %100 ofsayt.. 2. yarı elanonun golünden önce direkten dönen toplarından önce de sağ kanattan giden oyuncu gene %100 ofsayt.. Uğura Ali Zitouni nin yaptığı hareket %100 penaltı.. Kimse bunları yazmamış ya da kısmen değinmiş.. Aslanlarda değil de sorunu başka yerlerde arayalım biraz.. 3-0 kazansak bu kadar sevinmezdim.. O ruh geri geldi çünkü.. Hem de 3 yabancımızla.. Yolumuz açıktır inşallah...

Baros´un ne kadar önemli bir futbolcu oldugunu yoklugunda anladik sanirim..

Kötü basladik iyi bitirdik..Ama cok pozisyon verdik..Sabri´nin bu sezonki formunu göz önünde bulundurarak söylüyorum..Sabri haric komple defans yenilenmeli..

Servet bile yedek kalmayi ögrenmeli..O uzun paslar nedir ya Allah askina??

Biri adamini bulsa gam yemem..Ne diye uzun pas atarsin?

Ileriye cikmayi birakti uzun pas atmaya basladi...Komple defans degismeli...

Sedatın hareketini ben de çok yadırgamıştım

dün gece söyledim elano ve keita aynı anda oynamalı bu takımda.sürekli oynamalı.savunma hattı inanılmaz kötü,her an gol yiğecekmişiz gibi.bu maç takıma inanmıştım.devre arasında elano çıksın nonda girsin diyenler oldu.nonda bırakın bizde oynamayı.devler liginde bile oynayamayacak kadar düşük tempoda.hemen santrafora bir transfer şart.milan baros olsaydı şuan 3-5 puan farkla kesin ama kesin liderdik

bende maçı izlediğim için ve sonrasında dışarıda arkadaşlarla olduğum için yeni okudum. inanın bir taraftarın etmiyeceği laflar. bazen bazı oyuncularımız kötü oynayabilir misal ben Nonda ya epey sövdüm maç izlerken ama bu Nondayı dışlamak , kabiliyetsiz ilan etmeyi gerektirmez bu adam bize maçda kurtardı yeri geldi önemli olan takıma sahip çıkmak futbolcuya değil. daha tutarlı sakin ve kaliteli yorumlar görmek istiyorum bir Galatasaray taraftarı olarak tüm renkdaşlardan. sakin olun yalvarırım bu taıkımın ve hocamızın ayrıca taktik anlayışımızın zamana ihtiyacı var. olacak yakındır !

Geri
Üst Alt