TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Aslında çok iyi oynadık,takımda tek kötü oynayan futbolcu vardı o da Nonda ama kızmamak lazım adamın morali çok bozuk bence çünkü gidemezse sözleşmesi feshedilebilir ve açıkta kalabilir

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

O zaman lütfen şu soruyada cevap verir misin. Bu Elano Brazilya Milli Takımında sağ kanat oynamıyor mu? Maçın başından beri hiçbir şey yapmayan Barışı sağ kanatta tutup her tarafa koşan, basan,şut atan Elanoyu çıkartmasının amacı nedir? Barışı çıkartıp Elano yu sağa almaması nı hangi mantık çerçevesinde açıklıyorsun?

Tabi ki dediklerine %100 katılıyorum.Sadece çift forvete geçme taktiği doğru oldu.Gerisi zaten senin dediklerine katılıyorum;)

bazı dakikalarda oyunu beğenmememizin en büyük sorumlusu Nonda ve sonra Barış, 18'e kadar getiriyoruz topu, Caner,Arda,Elano ile ama son pozisyonlarda sağolsun ikiside topu ezip kaybediyorlar.

Caner müthişti.

Herşeyi geçtim bu maçtan aklımda 3 şey kaldı

1 Elanonun çıkışı

2 Caner in oyunu

3 Leo Franco nun topu Neillin suratına vurup özür bile dilememesi.

bir takım istediği kadar iyi oynasın, ayağa pas yapsın, pozisyon yaratsın, hareketli, kuvvetli bir santraforu olmadıkça tamamen iyi oynadık diyemeyiz, rahat maç kazanamayız.

Rijkaard GS' e geldiğinden beri ilk defa Bu kadar rezil bir takım yönetimi ve oyuncu değişiklikleri yaptı.

1. Nonda 45. dk kenara alınıp - JO oyuna sokulmalıydı.

2. Elano çıkacak son adamdı, takımda Canerle birilikte en iyi oyuncuydu.

3. Son dk larda M.Topal'ı almalıydı gitti Ayhan'ı koydu. Bizi fitil etti.

4. Emre Çolak böyle hayati maçta girmemeli. Arda olsa maç bitecek pozisonda ileri değil Jo bomboş pası verir maçı bitirtirdi.

Kısaca Rijkaard sınıfta kaldın bu maç için.

Eğer Takım cidden iyi asılmada maça kazanamayabilirdik. Maçın yıldızı tartışmasız

"Caner Erkin" dir. Bu çocuk GS mize sezon sonu alınmalıdır. Bildiğim kadarı ile 3,5 milyon euro ya alabiliyoruz.

Hakem
Penaltıyı verdin ama Caner'e kasti tekme var. Kırmızı'yı vermedin. Böyle hakemlik olmaz. Caner inşallah yarın ki antrenmana sağlam çıkabilir.

LEO Franco denen adamı ilk 11 de görmek istemiyorum. Bu kadar beceriksiz, yeteneksiz ve hata yapmadna duramayan bir kaleci daha görmedim. Topu adamların önüne indirdi.

SAvunma ya ve Neill'e dua etsin.

Harfi harfine katılıyorum.Caner sakatlanacak diye ödüm koptu.En az 3-4 maç ceza alması lazım o insan(!) ın.

Keşke Elano'yu biraz daha izleseydik ya..

Nonda,Leo ve Barış hariç iyiydik.

Rijkaard GS' e geldiğinden beri ilk defa Bu kadar rezil bir takım yönetimi ve oyuncu değişiklikleri yaptı.

1. Nonda 45. dk kenara alınıp - JO oyuna sokulmalıydı.

2. Elano çıkacak son adamdı, takımda Canerle birilikte en iyi oyuncuydu.

3. Son dk larda M.Topal'ı almalıydı gitti Ayhan'ı koydu. Bizi fitil etti.

4. Emre Çolak böyle hayati maçta girmemeli. Arda olsa maç bitecek pozisonda ileri değil Jo bomboş pası verir maçı bitirtirdi.

Kısaca Rijkaard sınıfta kaldın bu maç için.

Eğer Takım cidden iyi asılmada maça kazanamayabilirdik. Maçın yıldızı tartışmasız

"Caner Erkin" dir. Bu çocuk GS mize sezon sonu alınmalıdır. Bildiğim kadarı ile 3,5 milyon euro ya alabiliyoruz.

Hakem
Penaltıyı verdin ama Caner'e kasti tekme var. Kırmızı'yı vermedin. Böyle hakemlik olmaz. Caner inşallah yarın ki antrenmana sağlam çıkabilir.

LEO Franco denen adamı ilk 11 de görmek istemiyorum. Bu kadar beceriksiz, yeteneksiz ve hata yapmadna duramayan bir kaleci daha görmedim. Topu adamların önüne indirdi.

SAvunma ya ve Neill'e dua etsin.

+1905 :2_thumbs_up_-_anima

Caner ' e değil 3.5 , gerekiyorsa 5 , 6 , 7 bile verilebilir kanımca. .

Begenilmeyen Aydın Yılmaz, sağ açıkta Barış'tan cok daha iyidir.

Bu arada Rijkaard ve Neeskens Emre colak hakkindaki bir roportajinda; Bu tur oyuncularin maca ne zaman alinacagi onemli,baskili maclarda oynatmak onun performansini etkiler gibisinden konusma yapmisti.Sanirim kendisiyle celiskiye dustu bugun.

Vardir bi bildigi Rijkaard'in diyorum ve susuyorum.

Nondanın kesinlikle gitmesi lazım

Ayrıca Elano gibi penaltı ustası bir adam nasıl çekmez penaltıyı anlamış değilim.

Herkes su noktayi geçiyor: Hiçkimse su agir zeminde sakatlanmadi

Geri
Üst Alt