TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

ohh be diyerek başlayım. jo-emre değişikliğiyle resmen kendi yarımızda oyunu kabul ettlik 20 küsür dakika. kalemizde hiç sağlam değil be kardeşim uzatsan elini tutcaksın ya neyse. emre çolakda malesef takımı eksik oynattı ama olsun genç oyuncu umarım kazanırız. jo kaliteli. gio biraz bencil gibiydi ama ne diyelim ilk maçı daha yeni geldi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Corinthias 1-0 Palmeiras

R.Carlos 8.dk 'da kırmızı kart gördü :)

Rijkard´in degisiklerinde herseyi anliyorum ama su Elano-Ayhan degisikligini bi türlü anlayamiyorum.. Her Mac ayni gereksiz degisiklik..

Elano'nun rahatsızlığından dolayı o değişiklik.

Abi kim gelsin takımın başına Yılmaz Vural mı ?

Türkiye gibi bir ülkede hatası varsa bile söylemeyeceksin burda tek hatada adamın kellesini uçuruyorlar bunu göz önünde bulundurmalı herkes...

Taraftar ve yönetim takımın arkasında durursa kimse kimseyi bir yere yollayamaz.

Ben takımın başına Ahmet yada Mehmet gelsin demiyorum ben eleştiriye niçin tahammülünüz yok diyorum?

Eleştirmek bir sanattır ve burası da bir eleştiri platformudur,herkes saygılı olduğu sürece istediği eleştiriyi yapabilir.

Biz burda Frank hocamızı genel olarak kötü yönde eleştirmiyoruz maç bazında eleştiriyoruz ve bu gayet normal ,çünkü futbol bu akşam fiyaskoydu ve bunun bir sorumlusu vardı o da Frank hocamız tabi ki neden kötü oynuyoruz diye soracağız.?

Şunu da unutmayın eleştirmekle bir adamı sevmek apayrı şeylerdir..

Maçla ilgili yorum mutlaka yapacağız ama, Leo Franco için söylenecek söz kalmadı.

Olur mu Emrah abi Real o Real napacağız o zaman vah vah:rolleyes:

Sorma Onur sanki R.Madrid adamlar. Kendi sahasında Malaga'dan 2 gol yemiş bir takım ve ne zamandır maç kazanamıyorlar.

Caner : 3.5 milyon euro

Jo: 9 milyon euo

Gio: 5.5 milyon euro

Toplam: 18 milyon euro ve vadeli olacak. Rıdvan'ın matematiği bayağı iyiymiş.

Bırakın şu rıdvanı ya konuşmaya değmez f5 maçından sonra dinleseydiniz sivas barcayla oynamış zannederdiniz tamam iyilerdi cesarın hakkı cesara ama o adam bariz objektif değil.. Elano ilk geldiğinde tabi fazla tanınan bi adam değil falan demişti sonra dünya futbolunu takip eden g.onay elanoyla ilgili herşeyi açıklayınca kalmıştı öyle :D:D

Bence maçın en iyisi Mustafaydı.Bugün gerçekten çok beğendim Mustafayı

Allah korusun klüb binasını yıkarlar :D:D

Ama hakikaten adamlar baya yormuşlar kendilerini özellikle fenev maçından sonra hırs yapmışlar ama işte aman aman bi pozisyonlarıda yok %100 gol olur diyebiliceğmiz yapmayın arkadaşlar sallamayın takıma çok eksik var her şey iyi olcucak bence.

Denizli-Fener maçını izleyen var mıydı?

Fener'in attığı ilk goldeki bariz hata ve ikinci goldeki şanssızlık olmasa Denizli kaybetmezdi. Fener'in tek yaptığı uzun pas atmaktı. Bizim en büyük sorunumuz ki bu aslnda sorun değil uzun vaadeyi düşünmemiz olmamızdan dolayı yerden pas yapmaya çalışmamız. Örneğin Barış yerine Keita olsa herşey çok farklı olurdu.

Jo opsiyonu yokmuş:S

Rıdvan yine saçmalamaya başladı,Caner-Jo-Gio kiralık Kewell'ın sözleşmesi bitiyor sene sonunda bu oyuncuları tutmak için 50 milyon euro gerekirmiş.Caner böyle oynarsa Cska 10 milyon euro istermiş diyor.

Bu adamın hiçbirşeyden haberi yok öyle sallıyor,madem çıkıp konuşuyorsun önce bilgi topla sonra konuş..

Caner' in opsiyonu 3,5

Giovani' nin 5,5

Kewell yıllık 1,8 alıyor

Herkes merak ediyodu Jo' nun opsiyonu ne kadar diye, Rıdvan açıkladı sağolsun 40 milyon Euroymuş :D:D:D

Gio'nun santfor oynatılmasıyla bir nevi son 25 dk A.Madrid maçlarının denemesi sayılabilecek bir tecrube yasadık. Gio'nun ilk maçı ama, orta saha(mız)da oyunu domine edemediğimiz için yani Barcelona olsanız, topu rakibe vermediginiz için 1.60-1.70m'lik atak oyuncularıyla oyunu geniş oynayarak rahatça gol pozisyonu bulabilirsiniz. Ama Gio bizde 4-2-3-1 ya da 4-3-3 nerderseniz bu kadro ve dizilişle santfor oynarsa, istedigimiz verimi alacagımızı sanmıyorum.

Keske Jo, Avrupa'da oynayabilse, santfor sart eger A.Madrid maçı hedef maçsa. Bana kalsa, maddi durum uygunsa, Leo'yu satar(talibi varmış sozde) orta duzey ama uygun tipte bir forvet kiralardım. Hiç olmazsa Pektemek'i alırdım.

Geri
Üst Alt