TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Bugün aşırı ağır bir mesai atlatıp kendimi eve attım ama ne duş aklımdaydı neden yeni çıkan manegerliik oyunu :) aklımda galatasaray vardı attım kendimi evimize en yakın stadyum LigTv Cafeye Dev ekranda futbol şöleni izlemeye...

Maç başlar başlamaz saldıran,ısırgan,istekli ve göze hoşgelen futbolla keyfim yerine geldi ama birde anladım ki maçta hala gol yok,atak var herşey var ama gol yok..

Denizli ilk defa geliyor golü atıyor gidiyor herkes şokta...Gözler hakan baltayı serveti ayhanı arıyor.Takım hala istekli olsada işe yaramıyor ama oda ne hayali bir çizgiroman karakteri gibi Caner sıçradı bu maça zevk katalım dedi ve 1-1 bundan sonrası çorap söküğü....

Leo hakkında hala net birşeey söyleyemiyoruz FR rotasyonda hepiniz eşitsiniz siinyalini verdi ve savunma göbeğinde Emre Aşık delikanlı gibi oynadı Güngör'ün biraz daha tecrübe eksiği var...Sol kanatta ise volkan hala ben bu takımın ıyuncusu değilim yokmu beni isteyen anadolu takımı dedi adeta ve FR bile dayanamaıy sol bek değişikliği yaptı

Orta alanda pas trafiiğini gerek Barış gerek Sarp aksatsada yerinde müdahalelerle Denizliye şans vermedi. Kaptan yine kaptan gibiydi her zamanki gibi kralımız.Kewell tam bir görev adamı Galasatasar'daki son sezonunda gönülleri feth edecek gibi.

Ve özellikle bahsetmek istediğim isimler ise

MİLAN BAROS:

Herkes topu ezdi,kötü nondyla aynı dedi ama Milan Baros sadece geçen sezon ortasında yaşadığı form düşüklüğü gibi bir dönemde sadece 1-2 gol kendine getirir ama bence en büyük problemi hiçbir alternatifinin olmaması ve 11'deki yerinin garanti olması biraz rehavet katmış ama 2 maçlık performansı onu kendine getireceğinden çok çok çok eminim.Staddaki taraftarımızında 6 dakiika Milaaaannn Milan Baros tezahuratları çok profesyonalceydi TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.

Abdul Kader Keita:

Evet hızlı evet çok teknik,evet kumaşı mükemmel ama fransızları da bktıran özelliği bencilliği eğer biraz bencillikten vazgeçerse kimse keitayı tutamaz elanodan bile daha çok konuşulur çünkü kumaşı gerçekten mükemmel ve bencilliğini yeneceğini barosa attığı topta gördük

Özetle zevk veren futbol devam ediyor ama takımın artık bir şablonu olması gerek diye düşünüyorum mesela geçtiğimiz dönemlerde maça 2 gün kala ben ilk 11'i tahmin ediyordum bu sefer bu yok hemp soru işareti ama 2-3 haftaya bir şablon oturur diye düşünüyorum mesela kewell'ın bu maçta oynayacağını ve mevkisini tahmin eden varmıydı bilmiyorum

zuhahaha ulan toroglu:)

İnsanı zorla günaha sokuyorlar ermanı bir yandan rıdvanı bir yandan .Hep söylediğim gibi bu sene hepinizi

baros'ta form düşüklüğünü anlamak mümkün değil.arkasında arda-keita gibi iki müthiş besleyici oyuncu varken sürekli yerlerdeydi maç boyunca.bian önce maç bitsede gitsem havasındaydı

Sansal ve Erman Keitayi cok sempatik buldular :)

Erman Toroğlu dediki; ''Keita'nın yaptığı sahtekarlık değil.Sen defans oyuncusuysan ayağını koymayacaksın.Yoksa yedirir sana.Adamın zaten niyeti o''

ugurun kesinlikle zamana ihtiyaci var, bu arada volkan kizmayin, adam sol kanatta ileri gidiyo geliyo, hakan balta girdi bi kere orta sahayi gecmedi, savunma ok de aarada bi kewela ardaya destek vermesi lazimmmmm

volkan iki tane mukemmel orta yapti, biraz savunmasini gelistirebilseydi keske

10. hafta F5 Keıtanın cetveliyle tanısıcak. Bu büyük bulusmayı merakla bekliyoruz:)

Erman Toroğlu dediki; ''Keita'nın yaptığı sahtekarlık değil.Sen defans oyuncusuysan ayağını koymayacaksın.Yoksa yedirir sana.Adamın zaten niyeti o''

Bir de "art niyetli" diye ekledi.

Cidden merak ediyorum, neden göz göre göre YALAN söylüyor bu adamlar? :confused:

Bilmiyorum çabuk mu gaza geliyorum fakat bu maçtan sonra Galatasaray'ın hedefinin lig olmadığı kesinleşmiştir. Avrupa, avrupa, avrupa.

Yahu maçı izledik, takıma laf yok aslanlar zaten kalitesini belli etti

Ama benim bi çift sözüm var oda medyaya

Yahu arkadaş ne kadar polemik yaratmaya meraklı bir medyamız var ne kadar sinsi bir medyamız var. Adamların işi gücü futbol değil sahada birşey olsada bu takımda bi olaylar olsada prim yapsak peşindeler

Şöyle ki, maç biter, ligtv keita'ya bağlanır röportaj icin. Kel bahri yok mu, direk sorar; "Maçta penaltı oldu keita atmak istedi ama kewell kullandı" diye. Yahu adam sen nasıl spor spikerisin. Önce bir maç hakkında yorumunu al penaltı kullanılmasının ne önemi var, senin işin o adamla futbol konuşmak dedikodu yapmak değil ya... !

Keita'da aynen söyle dedi, dogrusu budur zaten bu takımın bir kaptanı var ve o olaya son noktayı koyar gibisinden.

Sonra keita ortak basın açıklaması yapıyor bu sefer ntv'deyim. Ordaki arkadaşlarında ilk sorusu penaltının kullanılması meselesi oluyor. Yuh demek istiyorum ya bırakın arkadaşım biz bu futbolu ilerletmek için ugrasıyoruz, yıldız isimleri getiriyoruz ama bizde bu medya oldukça bir adım dahi ileri gidemeyiz. Adamların işi gücü futbol falan degil...

10. hafta F5 Keıtanın cetveliyle tanısıcak. Bu büyük bulusmayı merakla bekliyoruz:)

f5 keita'yı ancak gök.gönüllü....'yı koyarsa durdurabilir:D gerçi öyle yaparlarsa arda ve kewell'+ elanoyu kim durdurabilir bilmiyorum:D herhalde bu forvet hattını türkiyede durdurabilecek bir defans kurgusu yok. 7-8 kişi defans yapmaları lazım

Sansal ve Erman Keitayi cok sempatik buldular :)

B_f7130467d44b9b645ef8bbcf1a4d8325.jpg

Gerçekten de öyle ama :2_thumbs_up_-_anima:D

Bu ada 2. gol kime yazıldı arkadaslar Ardaya mı? Barosa mı?

Ardaya yazıldı

onu bunu bilmem de Keita ya bittim yaa.. O nasıl bir futbolcu yaa bilekler şıkır şıkır oynuyor. bir de alınca rakibi tartıyor sonra sağından solundan 2-3 adam demeden delip geçiyor inanılm az bir fizik güç var. Eğer bu çocuk şu oyunu 30 maç oynarsa bizi tutacak ekip yok. Çok etkilendim ya..

İstediğim tarz aldığı zaman düşünmeden önüne geleni klas geçip gidebilen biri..

Takım zaten 2. yarı biraz kasınca skor bir anda 4 e geldi. Hafif - Ağır siklet maçı oldu..

1. yarı çok tutuktuk nedeni ise kadro şoku ve Mill takım aralarının ve havasının dağılmaması sonucu oluşan konsantrasyon eksikliği

kısca süper oldu diri bir takımla Perşembe maça çıkacağız...

hak eden 11 i kapar!!

Keita-Arda- ve Emre aşık maçın adamları.

Geri
Üst Alt