TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

telegoldeki 5 maymunun dediğini kaale almaya değmez arkadaşlar.....

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Ben izliyorum doğru konuşuyor.Adam hiçbirşey demiyor.Ne dedi de alındın.

1.Makakula yı oynatmayan Neill-Emre ikilisi.Makakula kötü demek bu adamlara haksızlık.

2.Bir feneri yorumlar iken takib et bir de bizim maçı anlarsın ;)

İlginçsin biliyormusun. 20 kişi yanlı diyor 2 kişi savunuyor. Problem kimde acaba?

Emin ol çoğu buradaki abartmalardan gaza gelip konuşuyor.Olaylara art niyetle yaklaşırsanız olamayacak olayları art niyet gibi görürsünüz.

Arkadaşın bahseetiği lafta hiçbirşey yok.Adam doğru konuştu.

Ulan LigTVdeki beyinsizler Bilica'nın Erdinçe yatarken yaptığı harekette Erdinçi suçlu buluyolar. Abi hakkaten bitmiş bu medya ya. Aziz ne derse onu konuşuyolar. Bir de TSYD başkanıymış dingil. YAnındaki top kılıklı da bişey biliyomuş edalarında halbuki birinci sınıf denyo.

Emin ol çoğu buradaki abartmalardan gaza gelip konuşuyor.Olaylara art niyetle yaklaşırsanız olamayacak olayları art niyet gibi görürsünüz.

Arkadaşın bahseetiği lafta hiçbirşey yok.Adam doğru konuştu.

Sende olaya yanlı bakıyorsun bence.

beyler burası kalabalık diye burda sormak istedim..

facete ultraslan grubu vatan gazetesinin bi haberini paylaşmış ve Jo'nun 7 hafta sahalardan uzak olacağını yazmışlar...bu konuda bi bilgisi olan varmı ?

Kesin bir şey yok. O Vatan gazetesinin dileği.

1.Makakula yı oynatmayan Neill-Emre ikilisi.Makakula kötü demek bu adamlara haksızlık.

2.Bir feneri yorumlar iken takib et bir de bizim maçı anlarsın ;)

Ya adam detaylara inmedi diye at gözlülüğüyle bakmaya deymez beyler.

Makukula iyimiydi değildi,sorun ne?

Biz Arda,Sarp,Barış kötü oynayınca kötü oynadı deriz.Detaylara inmeyiz.Adamlar rakip topçular oynatmadı derse itiraz ederiz ama.

Caponeee Caponeee ! :D

Bilica'nın tekmesi masummuş,Ziya'nın beyin lobu kaymış.

Dostum masum tabi.

Fenerbahçeli bir oyuncunun kırmızı kart görmesi için adamın ayağını kırması lazım.

Kırdığında da belki kırmızı gelir.

2yzez9j.jpg

Beraberlik golunden sonra Azize'ye ne olmus öyle :asd:

Yüz ifadesi süper ya :ciftetelli:

Tipe bak. :asd:

Ne gibi yanlı,açar mısın biraz?

Umarım Galatasaraylılığım sorgulanmaz.:o

Yok yok Galatasaraylılığı sorgulamak kimsenin haddi değildir. Burası yeri değil bu konular için ama tahmin edebiliyorum.

Oww o da nesi :D

Ben başka maçımı izledim ya... Yoksa Bilica'nın bariz gollük fırsatta adamı düşürmesine sarı kart veren...Diyarbakır gol attıktan sonra Ağzını düdüğünden çıkartmayıp kritik bölgelerde fener lehine fauller çalan bu hakem değil miydi...Sırf ikinci golü atsın diye 5 dakika uzatma verende bu hakem değildi ozmn...Bilica, kırmızı kart yemesi gerekirken sarı yiyor daha sonra biz pozisyonda adama utanmadan omuz atıyor.. Evet hakem kötü yönetti ama hakkı yenen bir takım varsa oda Diyarbakırdır...Ama sizde haklısınız bukadar iyilik yapmışken Semih'in pozisyonunda penaltıyı vermeliydi...

Kardeş tamam ben Üründül ü beğenirdim fakat şu son Fener-Bursa maçında rengini okadar belli etti ki artık adam gözümde fenerli yorunları da ona göre yapıyor artık bu adama tarafsız bakamam çünkü kendi belli etti zaten tarafını.Neyse kapatalım konuyu boşver.

Yine de Fener Dk 83 te yediği golü çıkarabilmesi açısından başarılıdır.

Haftaya bakalım liderlikten inebilme başarısını da gösterecekler mi? :)

Kardeş tamam ben Üründül ü beğenirdim fakat şu son Fener-Bursa maçında rengini okadar belli etti ki artık adam gözümde fenerli yorunları da ona göre yapıyor artık bu adama tarafsız bakamam çünkü kendi belli etti zaten tarafını.Neyse kapatalım konuyu boşver.

Adama hayret ettim bende Sercan bir pozisyon kaçırdı kalkıp göbek atıyor sandım :D

Geri
Üst Alt