TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Kalli zamanındaki kadro Ali Samiyendeki Maçta tek kale oynamıştı. Feneri ortasadan ileri çıkarmamıştı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

anlamadığım dün burada herkes seçimde Adnan Öztürke sövüyordu,Adnan Polat çok mu başarılı 2 yıl 6 kupa var bizim kazandığımız kocamn bir 0

Ne varmis kadroda ? Isim olarak tarihin en güzel kadrosu gecin böyle seyleri..

Rijkaard sezon basindan beri takimi calistiriyo.. Abi ne pas atabiliyoruz ne atak gelistirebiliyoruz ne pres yapabiliyoruz ne bisey yapabiliyoruz. Ayrica takimda ruh ve yürek nagmina hic birsey yok.

Hepiniz görüyosunuz maclarimizi. Dedigimi ben bugün icin demiyorum HAFTALARDIR biz böyle oynuyoruz. Yaptigimiz tek sey topu sisirme ve Santos topu alip kosuyo okadar. Ufacik bi isik yok takimda. Nedenini siz bulun artik

işte bahsettiğin sorunun cevabını kendin vermişssin

evet bahsedilen kadro isim olarak çok iyi

ama gerçekte futbol adına koca bir hiç

kısacası bu kadroyla yapabilecegin bu kadar daha ötesi yok bunu anlayın

o yüzden rijkaard'ı çıkarttığı takım ve verdiği taktik konusunda eleştirebilirim

Arda

Baros

Kewell

Neill

Giovani

Sabri

Bu takımda kalmayı hakediyorlar. Gerisini tartışmam bile. Leo mu gidecek elano mu kalsın.

Sadece Keita adam gibi oynayacak show yapmayacaksa kalabilir. Ayağına şişe değmeden ayağım kırıldı diye bağırırsa gitsin o da.

neill gibi adama helal olsun herifçioğlu ikinci yarı geldi mükemmel yürek var tribünlerde olmayan ateş var adamda azim var mücadele var ruh var adamsın neill.

bana rıjkardın skibbeden fazla olan bir yönünü söylermisiniz lütfen..

Boş boş konuşmanın alemi yok.Gitsin Skibbe aldırsın Barça'ya Cl'yi.Bugün bakıyorsun koskoca Real Lyon'a eleniyor o kadroyla, yıldızlarla.Takım olmak zaman isteyen birşey.Bizim bu süreci bu orta sahayla böyle sancılı yaşamamız da gayet normal.

Takımın bügünkü halini savunuyor değilim kazanabileceğimiz maçı verdik ama hoca sene başında geldiğinde biz söz vermiştik.Planları değiştiren yayın ihalesi oldu, şampiyonluk kıymete bindi.Umalım ki Cl'ye katılalım bizim için önemli olan o şuan.

Bu ayıp bu rezillik nasıl kapanır bilmiyorum son 4 maçta bizi yenmişler. Samiyende yeniyorlar Kadıköyde de yeniyorlar. Birdahaki maçta ne yaparlar ne ederler bilmiyorum ama şu feneri yenmeden ben bu takımdan hiç birşey istemiyorum. Soyunma odasının kapısına Volkanın götünün resminimi asarsınız, 6-0 lık maçın gollerinin resminimi izletirsiniz bilmiyorum ama bu adamlar böyle ruhsuz oynamasınlar artık.

ayhan,elano ve leo gibi etliye sütlüye dokunmacak adamların işi yok bu takımda.

bence evimizdeki diğer maçta kareografi olarak volkanın topu kıçıyla istop edişi yapılsın.belki oyuncularda birşey uyandırır,biraz kenetlenme oluşur.

Her maç benzer şeyler diyoruz, ama o hırsı futbolculara aşılayamıyoruz. :(

Hagi Galatasaray'a senden benden çok saygılıydı.Yenilgiyi kabullenemiyordu.

Adam babasını kaybetti iki gün sonra çıktı maçını oynadı,40 derece ateşi vardı çıktı aslanlar gibi oynadı.Ne karaktersizliğini gördünüz bilmiyorum ama onun çirkefliği Galatasaray Ruhu'ndan kaynaklanıyordu.

Onun için ne yedüğü belirsiz adamlarla karşılaştırmayın Ustayı...

arkadaşım benim dediklerimin aynısını demişsin ama beni anlamamışsın üstada kimsenin laf söymeye haddi olmaz.benim dediğimde hagi bir futbol çirkefiydi elano gibi değil.

Sezon başından beri Caner'in Galatasaraya verdiği zararı başka hiçbir oyuncu vermemiştir...

Benim asıl anlamadığım Caner fanatikleri var şimdi çıkarlar ooo sen Caner'i nasıl eleştirirsin diye söverler bana...

En çok üzüldüğüm nokta ise benim adamım Hakan Balta'yı yediler ya,Caner fanatikleri varken Hakan Balta bir daha bu takıma zor girer...

yazıklar olsun sizin gibi futbolculara insanda biraz gurur haysiyet olur bıktım milletin dalga geçmesinden biz sevinemiyecekmiyiz bizim günahımız ne anlamıyorumki milyon dolarları alıyosunuz senede bi kerecik olsun yenin şu feneri ya bu saaten sonra şampiyonluk falan istemiyorum tek bi şey söylüyorum yazılar olsun yazıklar

Boş boş konuşmanın alemi yok.Gitsin Skibbe aldırsın Barça'ya Cl'yi.Bugün bakıyorsun koskoca Real Lyon'a eleniyor o kadroyla, yıldızlarla.Takım olmak zaman isteyen birşey.Bizim bu süreci bu orta sahayla böyle sancılı yaşamamız da gayet normal.

Takımın bügünkü halini savunuyor değilim kazanabileceğimiz maçı verdik ama hoca sene başında geldiğinde biz söz vermiştik.Planları değiştiren yayın ihalesi oldu, şampiyonluk kıymete bindi.Umalım ki Cl'ye katılalım bizim için önemli olan o şuan.

hiç merak etme skibbe ye vesinler barçayı en kötü haliyle alır zaten şampiyonlar ligini,hocalık kariyeri olmayan guardiola bile destan yazıyor,aynı ekip de dede bile avrupa şampiyonu oldu,o ekibe lorantı koysan iş yapar..

Sezon başından beri Caner'in Galatasaraya verdiği zararı başka hiçbir oyuncu vermemiştir...

Benim asıl anlamadığım Caner fanatikleri var şimdi çıkarlar ooo sen Caner'i nasıl eleştirirsin diye söverler bana...

En çok üzüldüğüm nokta ise benim adamım Hakan Balta'yı yediler ya,Caner fanatikleri varken Hakan Balta bir daha bu takıma zor girer...

defansın solun da caner hakan baltanın yarısı kadar bile faydalı olamıyor ki

hayret canerin hayranları mı vardı

Gerçekten bende anlayamıyorum neden Hakan solbekte değildi.Caner oranın oyuncusu değil.Sarp! ın yerine Barış biraz daharuh katabilirdi takıma.AMA EN ÖNEMLİSİ ben Kewell'ı çok aradım bu maçta

Peki hocam Rijkaard Elano'nun alınmasını niye istedi?Orta sahadaki zaafiyetten dolayı diyelim peki Elano bu zaafiyeti çözebilecek bir futbolcu mu?Hayır.Peki Rijkaard Elano'yu hangi akla hizmet aldı.Burda Elano'yu istediğine göre futbolcuyu tanıyor olması gerekir.Bu noktada daha garip birşey ortaya çıkıyor,Rijkaard Galatasaray'daki ortasaha zaafiyetinin neden kaynaklandığını tespit edememiş.

Bence mide kanseri olan bir hastaya Talcid veren Doktor'dan bir farkı yok Rijkaard'ın !

Bence rijkaard elano konusunda hata yapmadı

ve elano düzgün oynarsa oldukca önemli bir topcu

bence esas sorunumuz kafası dünya kupasında olan bir elano ile karşı karşıya olmamızdan kaynaklanıyor

o yuzden maçlarda hiçbir sorumluluğu almıyor, toptan kacıyor

rijkaard'ın sorunu çözüp çözmemesi konusu ise göreceli

elinde bulunan kadroya bak orta saha oyuncuların kimler

barış, sarp, topal, ayhan, elano, emre çolak, birazcık da arda

peki rijkaard bu isimlerin her birini çeşitli varyasyonlarla denemedimi denedii

peki elde ettiği sonuc ne ???

işte tartışmamız gereken nokta burası

vlcsnap-2010-03-28-21h45m00s236.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h45m13s123.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h45m35s106.jpg

vlcsnap-2010-03-28-21h46m02s117.jpg

Orta saha nerde burda.

artık kesinlikle bu takıma tepki vermenin zamanı geldi.çünkü bazen bazı tepkiler olumlu etki yaratabilir.bu tabiki taşlı sopalı olmamalı ama birşeyler yapmalıyız.

Arkadaşlar yapmayın bu kadar umutsuz olmayın. Şans biraz yanımızda olsa hakem biraz iyi yönetse maç bizimdi zaten. O golü yesek bile 2-3 gol atardık en az.

2 penaltımız verilmedi.

Fenerbahçe'ye kaç sarı kart verilmedi.

Geri
Üst Alt