TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonuc

Bjk, Trabzon, Ankaragücü, Kasımpaşa, Ankaraspor, Eskişehir

Fikstür sırasına göre yazmadım ama haftaya Ankaraspor'dan dolayı bay geçiyorlar.

trabzon ve es esi yenerler ki trabzon macinda beraberlikte cikabilir

ama bjk ankaragücü ve kasimpasa maclarini nah yenerler :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonuc

Hic begenmedigim Selcuk, bizde olsa biz suan Sampiyon olurduk. Adam cok vasat bir futbolcu olmasina ragmen, cok basit oynuyor.

trabzon ve es esi yenerler ki trabzon macinda beraberlikte cikabilir

ama bjk ankaragücü ve kasimpasa maclarini nah yenerler :D

Eskişehir yatmaz.

Beşiktaş için oynarlar.

Fenerbahçe - Beşiktaş Berabare

Kasımpaşa - Fenerbahçe Yenilgi

Fenerbahçe - Eskişehirspor Yenilgi

Ankaragücü - Fenerbahçe Berabere

Fenerbahçe - Trabzonspor Berabere

Not:Tablo Fenerbahçe'ye göre düzenlenmiştir. Yani 64 puan ile bitirecekler ligi.

En fazla 2 macta puan kaybederler. Biri Ankaragücü, digeri bjk,ts,kasimpasadan biri. 2 kezde berabere kalirlar, yenilgi olmaz yani.

7 de 7 yapabilirsek sorun yok ama iste...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor | 4 Nisan | 19.00

ne oldu dostum? şans eseri mi aldık bu maçı yoksa oynayarak mı sence? =) ayrıca biz her yendiğimizde şans oluyor zaten.

Hakem yardımıyla aldın kuş hakem yardımıyla maç alırsın hakem olmadan başka bir şey alırsın

Kus alarm!!!!!

JPM008111_L.jpg

En fazla 2 macta puan kaybederler. Biri Ankaragücü, digeri bjk,ts,kasimpasadan biri. 2 kezde berabere kalirlar, yenilgi olmaz yani.

7 de 7 yapabilirsek sorun yok ama iste...

Beşiktaş maçından bi yenilgi aldılar mı diğer maçlarından kesinlikle gelir.

yahu işe bak. ben herhangi bir tahrik cümlesi kullanmışmıyım bir bakın? ahah yendık hohaha şampiyon biziz demedim, bana mesaj atan arkadaşa karşılığını verdim. kimlikte gizlediğim yok Fenerbahçeliyim ben. kimseyide tahrik etmiyorum burda, bazı arkadaşlar gelip yürü git lan diyorsa yöneticilerin bana değil ilk onlara bakması lazım aslında...

Eskişehir yatmaz.

Beşiktaş için oynarlar.

yatmakla alakali deyil :D

es es zor puan alir bunlardan ama bjk ankaragücü ve kasimpasa cok zorlar bunlari

bu üc macin en az ikisinde kesin puan kaybederler

yani 7de 7 yaparsak kesin sampiyon oluruz

yahu işe bak. ben herhangi bir tahrik cümlesi kullanmışmıyım bir bakın? ahah yendık hohaha şampiyon biziz demedim, bana mesaj atan arkadaşa karşılığını verdim. kimlikte gizlediğim yok Fenerbahçeliyim ben. kimseyide tahrik etmiyorum burda, bazı arkadaşlar gelip yürü git lan diyorsa yöneticilerin bana değil ilk onlara bakması lazım aslında...

Ya hasta etme adamı forumdan aşşağı atarım senii

burda yazabildigine sükret

en azindan sizin angut gibi kompleksli deyil burda herkes

Pozisyon az,iyi de oynamıyor fener ama ne olursa olsun onlar dahi bizden çok daha istekli oynuyor.

Cangele,bu maçta neden yedek bekletilir onu anlayabilmiş değilim...Adam oyuna girdi hemen farkını hissettirdi.

Eskişehir maçında bir nebze umudum var..

Rıza Çalımbay aşka gelir Beşiktaşın şampiyonluğu için sahaya dalar kayar Luganoya,Luganonun bacağını eline verir..

Akabinde Trabzon fenere çakar :D

Herkes LigTV'yi acsin Buyuk Basghan Imparator Bulent Uygunyus konusuyor...

yatmakla alakali deyil :D

es es zor puan alir bunlardan ama bjk ankaragücü ve kasimpasa cok zorlar bunlari

bu üc macin en az ikisinde kesin puan kaybederler

yani 7de 7 yaparsak kesin sampiyon oluruz

Yarınki oyunumuz 7de 7 yapabilip yapamayacağımızı göstericek bize.

Eğer hırslı bir biçimde oynarsak tamam şampiyonuz diyeceğim.

Pozisyon az,iyi de oynamıyor fener ama ne olursa olsun onlar dahi bizden çok daha istekli oynuyor.

Biz neden hırslı değiliz anlamıyorum.

Hırslanmak için ne gerekli ?

Geri
Üst Alt