TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonuc

bu arada fenerlilerin birde başka bir spor dalında maçımı varmış ne ikide bir bahsedip durdu bayanlar voleybol falan diyordu mantarlamışlar kaybetmişler final maçını :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonuc

Beşiktaş maçından bi yenilgi aldılar mı diğer maçlarından kesinlikle gelir.

Yahu Besiktas nasil yensin feneri, herifler pozisyona girmeden maci bitiriyorlar.

Dua edelim ki "son sansimiz, kazanmak zorundayiz" diye Mustafa efendi cok ofansif bir kadro cikarmasin, yoksa beraberlik bile cikmaz bu mactan. Herzamanki gibi savunmasi saglam olan bir kadro cikarsin. Iste o zaman bir beraberlik gelir. Bjk nin feneri yenicegini hic mi düsünmüyorum.

Biz fırsatı kendi elimizle verdik. Bizi Kayseriye umut bağlayacak hale getirenler utansın !

Yarin fark atip, bizde bu yarisin icinde variz demeliyiz.

Biz neden hırslı değiliz anlamıyorum.

Hırslanmak için ne gerekli ?

Bi anlasam...Bu takım saçmasapan adamlarla şampiyon olduysa hep hırstandır.Ama açın bu seneki maçları izleyin ve oyuncuların suratlarına bakın.Bu kadar mı ruhsuz olunur ?..

Valla en çok fenerden korkuyorum şimdi ya...

Biz gider Bursayı yeneriz bunlar gider hataylan şampiyon olurlar futbol falan izlemem bir daha ben ya :mad:

Bir ağız tadıyla şampiyonluk yaşatmayacak bizim oyuncular bize

Bugünkü maç bizi yanıltmasın arkadaşlar fener daha puan kaybeder.Kayseri fener maçları hep böyle geçiyor.Geçen sene Kadir Has'ın açılış maçı, bu sene ilk yarı oynanan maç falan.

Kasımpaşa maçında,Yılmaz Vural-Daum kapışması olacağı için,Fener için bence diğer maçlara nazaran en zor maç olacaktır.İki teknik adam arasında yaşanan sözlü diyaloglar,Kasımpaşa maçına büyük etki edecektir.

Yahu Besiktas nasil yensin feneri, herifler pozisyona girmeden maci bitiriyorlar.

Dua edelim ki "son sansimiz, kazanmak zorundayiz" diye Mustafa efendi cok ofansif bir kadro cikarmasin, yoksa beraberlik bile cikmaz bu mactan. Herzamanki gibi savunmasi saglam olan bir kadro cikarsin. Iste o zaman bir beraberlik gelir. Bjk nin feneri yenicegini hic mi düsünmüyorum.

2 ballı takım karşı karşıya gelecek hiç mi hiç belli olmaz.

Kuş balı sonuçta karga mı kanarya mı alır bilmem.

Yemi atalım biz

kendi ellerimizle ikram ettik adamlara şu günkü durumu! "ben yemedim, al sen ye" yaptık resmen..

İdmanda falan biri sakatlasın Luganoyu..

Arkadaş heriflerdeki şansa bak ya bizim Mehmet Topal gider Arda'nın bacağını eline verir,adamlarda hiç sakatlık olmuyor ya :mad:

Pasa, Ankaragücü ve Bjk Fenerden puan yada puanlar alir.

Biz 7'de 7 yaparsak sorun olmaz zaten.

Bugünkü maç bizi yanıltmasın arkadaşlar fener daha puan kaybeder.Kayseri fener maçları hep böyle geçiyor.Geçen sene Kadir Has'ın açılış maçı, bu sene ilk yarı oynanan maç falan.

gecen sene kariköyde 4 atti gayseri bunlara :D

Kasımpaşadan bir umudum var açıkçası...

Birde Beşiktaş maçı joker tabi ;) Beşiktaşın fenere şansı tutar :D

1-5'lik Sivas maçından sonraki havaları seziyorum bu kestanelerde tepetaklak olursunuz fazla havalanmayınki düşünce bi taraflarınız acımasın :2_thumbs_up_-_anima

1-5'lik Sivas maçından sonraki havaları seziyorum bu kestanelerde tepetaklak olursunuz fazla havalanmayınki düşünce bi taraflarınız acımasın :2_thumbs_up_-_anima

evet o macdan sonrada cogu kisi bunlari sampiyon ilan etmisdi :D

kasimpasa ankaragücü ve bjk bunlara yenilmez

verirsen kendi evinde en buyuk rakibine maci, boyle adamlarin her macinda 4 takla atarsin, sans dersin ofsayt dersin, bilmem ne dersin, hakem hatalari bizim maclarimizdada oluyor, ts macinda 2 oyuncumuza sari kart gosterilmedi fener macinda cezali duruma duseceklerdi, ona ragmen kaybettik maci, onu bunu birakin objektif konusacagim fener bugun taraftarininda baskisiyla cok iyi oynadi, rakibe poziyson dahi vermedi..adamlar oynuyor, basiyor..

biz hala burda kafa yiyelim komik duruma duselim, size tavsiyem su saatten sonra futbol felan izlemeyin cunku bu haftadan sonrasi bizim icin cok huzunlu gececek..

simdi bana ister fenerli deyin ister hain deyin.

Zenci yoktuki Volkanı öpecek..

Makukula zenci sayılmaz Portekizli olmuş artık o,anakıtadan gelecek kapkara kapkara maşallah diyeceksin Volkan öyle sever...

Geri
Üst Alt