süper ligin en dandik , en pas özürlü takımıdır sivas, sadece topu alır ve ileriye doğru m. yıldıza şişirir başka bir numaraları yoktur bu takımın. ve biz böyle bir takımı %69 oranında topla oynatmışız. bu bizim yerleştirmek istediğimiz rijkaard la devrim yapacağımız total futbolla ne kadar orantılı bir yüzdedir, buyrun bunu tartışalım bence. rijkaard evet markadır çünkü barcelonada çalışmıştır ve ta altyapıdan total futbolu bilen, ayağa pasın ne olduğunu bilen, pozisyon almayı becerebilen futbolcuların olduğu takımı iyi yönetmiş ve bir dönem başarılı olmuştur. ama rijkaard a lucescuya yaptığımız gibi al bu kazmaları bize takım yarat dersen adam malesef yapamaz. yapamayacağını her maç kanıtlıyor zaten. şimdi bu adamın eline üst düzey oyunculardan kurulu bir 11 vermediğin sürece başarı bana göre hayal. bizde kalkıp 150-200 milyon euro harcamayacağımıza göre seneye, o zaman ısrar etmenin de manası kalmıyor. inanın bana 2. ligden herhangi bir antrenörü getirin takımın başına yine en kötü 4. olurdu zaten bu takım. ve biz malesef bu başarısızlık ve sistemsizlik için bu teknik ekibe her sene 5 milyon euro ödemek zorundayız. evet başarı için sabretmek lazım, sistem kolay oturtulmaz kesinlikle katılıyorum ama bu hoca yaklaşık 10 aydır bizimle e sezon nerdeyse bitiyor, geleceğe dönük olarak oynanan futbolla ilgili ışık gören bir tane taraftar varsa ben özür dilemeye hazırım.