TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

arkadaşlar size bir şey söyleyeyim mi benim gerçekten inandığım bir şey var ''Eğer İstediğin Bir Şey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı İçin Ya Da Gerçektende Olmaması Gerektiği İçin Olmuyordur''yani üzülmeyelim vardır bir hayrı bumarım güzel günler görürüz

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Yazıklar olsun.

Rijkaard'ı eleştirmek istemiyorum.Ama Rijkaard'ın hataları olmadı mı ? Oldu.Ama asıl suç futbolcularda.Türkiye'de futbolcu böyle işte.Biraz ciddiyeti bıraktın mı tepene çıkar, hep sert olursan ayağını kaydırır.Uzun konuşmak istemiyorum.Kısaca bence en son suçlanacak kişi Rijkaard'dır.Hemen sallamayıp Türkiye'de nasıl futbol oynandığına bakılırsa da zaten her şey ortada.

Yazıklar olsun böyle işe. Evet yeni konu açacaklar var mı ? Kalan maçlarda 6'da 6 fln imza topluyoruz inananlar vs. Çok öfkeliyim ve üzülüyorum. :mad:

:m05:

süper ligin en dandik , en pas özürlü takımıdır sivas, sadece topu alır ve ileriye doğru m. yıldıza şişirir başka bir numaraları yoktur bu takımın. ve biz böyle bir takımı %69 oranında topla oynatmışız. bu bizim yerleştirmek istediğimiz rijkaard la devrim yapacağımız total futbolla ne kadar orantılı bir yüzdedir, buyrun bunu tartışalım bence. rijkaard evet markadır çünkü barcelonada çalışmıştır ve ta altyapıdan total futbolu bilen, ayağa pasın ne olduğunu bilen, pozisyon almayı becerebilen futbolcuların olduğu takımı iyi yönetmiş ve bir dönem başarılı olmuştur. ama rijkaard a lucescuya yaptığımız gibi al bu kazmaları bize takım yarat dersen adam malesef yapamaz. yapamayacağını her maç kanıtlıyor zaten. şimdi bu adamın eline üst düzey oyunculardan kurulu bir 11 vermediğin sürece başarı bana göre hayal. bizde kalkıp 150-200 milyon euro harcamayacağımıza göre seneye, o zaman ısrar etmenin de manası kalmıyor. inanın bana 2. ligden herhangi bir antrenörü getirin takımın başına yine en kötü 4. olurdu zaten bu takım. ve biz malesef bu başarısızlık ve sistemsizlik için bu teknik ekibe her sene 5 milyon euro ödemek zorundayız. evet başarı için sabretmek lazım, sistem kolay oturtulmaz kesinlikle katılıyorum ama bu hoca yaklaşık 10 aydır bizimle e sezon nerdeyse bitiyor, geleceğe dönük olarak oynanan futbolla ilgili ışık gören bir tane taraftar varsa ben özür dilemeye hazırım.

süper ligin en dandik , en pas özürlü takımıdır sivas, sadece topu alır ve ileriye doğru m. yıldıza şişirir başka bir numaraları yoktur bu takımın. ve biz böyle bir takımı %69 oranında topla oynatmışız. bu bizim yerleştirmek istediğimiz rijkaard la devrim yapacağımız total futbolla ne kadar orantılı bir yüzdedir, buyrun bunu tartışalım bence. rijkaard evet markadır çünkü barcelonada çalışmıştır ve ta altyapıdan total futbolu bilen, ayağa pasın ne olduğunu bilen, pozisyon almayı becerebilen futbolcuların olduğu takımı iyi yönetmiş ve bir dönem başarılı olmuştur. ama rijkaard a lucescuya yaptığımız gibi al bu kazmaları bize takım yarat dersen adam malesef yapamaz. yapamayacağını her maç kanıtlıyor zaten. şimdi bu adamın eline üst düzey oyunculardan kurulu bir 11 vermediğin sürece başarı bana göre hayal. bizde kalkıp 150-200 milyon euro harcamayacağımıza göre seneye, o zaman ısrar etmenin de manası kalmıyor. inanın bana 2. ligden herhangi bir antrenörü getirin takımın başına yine en kötü 4. olurdu zaten bu takım. ve biz malesef bu başarısızlık ve sistemsizlik için bu teknik ekibe her sene 5 milyon euro ödemek zorundayız. evet başarı için sabretmek lazım, sistem kolay oturtulmaz kesinlikle katılıyorum ama bu hoca yaklaşık 10 aydır bizimle e sezon nerdeyse bitiyor, geleceğe dönük olarak oynanan futbolla ilgili ışık gören bir tane taraftar varsa ben özür dilemeye hazırım.

Harfiyen katılıyorum dünden beri sinir ve üzüntüyle karışık hallerimden sonra düşüncelerim böyle şekillendi.

Eğer Rijkaard'ın istediği oyuncularla olmayacaksa, başarı mevcut kadroyla zor bir iki takviyeyle de işimiz şans.

Rijkaard'ın hocalığına lafım yok, seviyorum da destekçisiyim de . Ama realist düşünmek lazım.

Kaç senedir bir dikiş tutturamamanın sıkıntısını çekiyoruz, bunu da başarıcak Rijkaard gibi hocalar aslında fakat bu oyun sisteminde bu tarz oyuncularla değil. Gerçekten şu saatten sonra herşey enine boyuna yatırılmalı, mali raporlar hazırlanmalı. Ona göre şekillendirilmeli .

Ve hakkaten şu takımda yabancı oyunculardan bile daha az istekli, yaşantısına dikkat etmeyen, bunun atletizm değil futbol olduğunu bilmeyen bir tane top toplayıcı bile görmek istemiyorum artık !

Oynanan bu futbolu görüp de sinirlenmek çok garip aslında. Ne umuyordunuz ki ne buldunuz da sonuçtan memnun olmadınız. Oynamadık. Haliyle de kazanamadık. Benden tavsiye bu sene için artık pek yıpratmayın kendinizi.

Şampiyonluk gitti artık. Her deplasmanda bu çileyi yaşıyoruz. Diyarbakır 'dan sonra Manisa maçı var ve eminim ki o deplasmanda da puan kaybedeceğiz. Takımda deplasmanlarda ciddi bir güven eksikliği var. Belki alınacak bir galibiyet moralleri yerine getirebilir ama iş işten geçti artık. Seneye umarım en az 3 orta saha alırız. Çok gereksiz oyuncu var takımda. Bunlarla da gitmeyeceği kabak gibi ortada. Artık hedef Şampiyonlar Ligi olmalı. İnşallah Bursa şampiyon olur. Başarılar Bursa..

Dun maci seyrederken ben bir taraftar olarak utandim resmen, bu kadar korkak futbol inanilir gibi degil. son 20 dk bas bas bagirdi gol geliyorum diye. bizim takim ne zaman geriye cekilse golu yer. gecmis olsun

sivas haketti ve kazandı tebrikler

Ben gecen haftadan itibaren butun umudumu inancımı yitirmiştim zaten sevgilim gibi gördügüm icinde tavır aldım o mactan sonra ilgilenmiyorum artık.

Formamızı Gs arması tasıyan herseyi yastık altına koydurttugunuz icin sonsuz tesekkürler!

İkinci yarı gol bağıra çağıra geldi. Ama yapabilecek pek birşey de yoktu. Kenardan Rijkaard 'da biz de gelen golü bekleyerek maçı izledik.

Ne yapabilirdi ki Rijkaard Elano'yu aldı oyuna belki top tutarız diye. Defanslarımız ve orta sahalarımızın topu ileriye tepmesinden ne Elano'nun ne de ileri uç adamlarının ayağına top değmedi nerdeyse. Sivas kendi çaldı kendi oynadı sanki mübareğin takımı Barcelona.

Bu orta saha tertibi ile bir sezonu daha harcadık. Umarım yönetimimize özellikle düşmemeye oynayan sivas karşısında oynadığımız futbol ve son iki sezonki kötü tablo ders olur artık şöhretli ileri uç adamları yerine görev adamı orta sahalar transferleri başlar.

oldukça üzücü bir durum düştüğümüz durum.gerçekten diyecek söz bulamıyorum.

Edit...

maç zamanları ve maçtan bikaç gün üye alımının durdurulması lazım, yoksa bunun gibi bir çok angut türüyo ortalığa :)

rijkaard ı eleştirmenin son derece yersiz olduğunu düşünüyorum. adam lig başından beri her oyuncuya hakettiği şansı verdi fakat kapasitesi gs a uygun olmayan yerli oyuncular yüzünden takımı istediği noktaya getiremedi.

barış, ayhan, mehmet, mustafa. 4 oyuncu arasında pas menzili 20 metre üzeri bir tane isim söyleyebilirmisiniz ? bu adamların 1-2 sinin oynadığı orta sahayla ne yapılabilirki ?

yabancılara gelirsek baroş, oynayabildiğinde kewell ve birazda neil haricinde işe yaramıyorlar. birde umut vaadedici genç kontenjanınndan santosu koyalım . gerisi faydasız, gereksiz.

bu kadroyla bu işin kralı gelse 1 eksik 1 fazla olmazdı anca bu . çünkü eldeki malzeme bu. suçluda tamamen bu kadronun kuruluşundan sorumlu yönetimdir.

resmen devlet dairesi gibi çalışılıyo. bir giren emekli olana kadar devam ediyor. (linderoth,lincoln, ayhan, barış ... )

bu adamlar ilk yıllarını alışma devresi diyerek bbi şekilde takımda kalmayı başardılar. e peki kardeşim barıştan ne hayır gördünkü hala takımda tutuyorsun ? sene başında bursanın bedelsiz bıraktıgı 29-30 yasındaki adama sarılıyorsun ?

daha ilginç şeylerde yaşandı. hepimizin bildiği gibi günümüz futbolunda başarılı olmak için çok iyi defans yapman gerekiyor. büyük takımlara bakın , ilk önce defans hattını güçlendirerek yapılanmaya başlarlar.

peki ne yapıldı ? gökhan zan-leo franco .

hiç ağlamıycaksın , sene başında adam gibi bir kaleci + neill getirsen bugün en az 10 puan fazla olurdu.

bay sir rijkard sana yalvarıyorum bir kere olsun çift forvetle çık şu sahaya.. bırak artık şu sistem fiyaskosunu 50 küsür maç yaptın olmuyor işte.. ben artık 2000 lerdeki arsenal maçında bile korkmadan sahaya 2 forvet artı hagi ile çıkan hucumcu aslanı geretsle iliç hakan necati ümit hasan habze nin aynı anda saldırdıgı puan rekoru kırdıgı günleri özledim lütfen duy sesimi artık be HOCA !

....................Ufuk/Aykut.................

Sabri........Emre........Servet......Hakan

......................Neill....................... ..

.....................Ayhan..................

...Gio...................................Caner...

............Keita............Baros..............

Geri
Üst Alt