TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İlk yarı

oynatmayan takım he ? aferin 'selin' iyi giriş yapmışsın foruma. kalıcı olman dileğiyle. fenerbahçe en iyi takım zaten selin. şampiyon fener di mi selin? yoksa selim mi demeliydim ?

aynen biz o oynatmayan dedği takıma bi sürü pozisyon bulduk aslında maçı özet olrk izleynce fb nin pozisyonu yoktu .. bizim net 3 4

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | Devre Aras

Ne zaman biri Aykut dese aklıma Steaua Bucharest maçı geliyor.:mad:

yan toplar ve kalesinden yerli yersiz açılması vede tecrübesi dışında iyi kaleci aslında aykut.

2008 Galatasaray-fenerbahçe 1-0 alıp şampiyonluğu büyük ölçüde garantilediğimiz maçta hayati kurtarışlar yapmışdı.demekki soğukkanlılığı var bir kere.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | Devre Aras

asiri kotu oynuyoruz.. berbat.. ahi gitmis vahi kalmis sivas 2 tane %100 gol kacirdi..

fiksturu en kolay takim biziz kalan maclara bakarsak ama bu sekilde sampiyon olamayiz, hasbelkader bugun kazansak bile..

bunlara acilen fark atmamiz lazim.. 4 ten asagi biterse ve bu cibiliyetsizleri parcalayamazsak sampiyon falan olamayiz..

Hhahaha, 4 attik'mi 4 puan'mi veriyolar?

Iyi oynuyoruz, iyi paslasiyoruz. Zaten yenelim baska birsey istemiyorum

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İlk yarı

geciceksin bunları , kazandığımız her mac , fark attığımız her macda bile rakip bizi sallayıp duruyordu.. bu kadro ile kayıp etmessin kardeşim, sadece sarp vede servet facilarından kurtulalım o zaman hiç kayıp etmeyiz...

İyi tamam o zaman haftaya da sağ kanatta Barış, orta da M.Sarp oynasın sonra ne oldu bu takıma, geçen hafta tıkır tıkır oynuyordu bir haftada ne değişti dersiniz. Karşımızda rakip mi var bu maçta? Abartmamak lazım, Sivas karşısında 5 dakika pas yaptık diye Barça yaptınız nerdeyse takımı. Bu maçta Sivas hiç sallamadı sanki bizim kaleyi. 4-5 hücumcuyla oynayalım demiyorum ama herşeyin bir dengesi olmalı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İkinci Yar

2'yi bulmak lazım.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İkinci Yar

Bu Caner hucüma katkı yapıyor diye Hakan'a tercih ediliyor ya işte bu çok komik. Hakan Balta en azından defansta sağlam duruyor ve kaptığı topları bir şekilde önündeki adama veriyor. Yani 1 fazladan atak şansı veriyor. Caner yarısını uzun top yapıyor diğer yarısını da çalıma gidiyor debeleniyor kendi kendine.1000 kere Hakan Balta'yı tercih ederim Caner'e bek olarak. Caner iyi bir futbolcu o ayrı..:)

Caner'in sezon içinde oynadığı çok iyi 5-6 maç rahat vardır fakat Caner'in vasat hali hiç ama hiç çekilmiyor.Varlığı ile yokluğu bir hani.

sivas istekli başladı 2 yi atmamız lazım

Bu maç aldatıcı bu kadro ile dişli takıma karşı oynayamayız.

Zaten önümüzde aşırı dişli rakipler de kalmadı. Şu kadro ligin geriye kalanını fazlasıyla götürür. Forvete de Baros gelirse tadından yenmez. Bize kaliteli kadro değil, bu saatten sonra mücadele eden takım lazım.

keita deplasmanlarda hiç yok

Kimse görmüyor herhalde ama sabri süper

Hhahaha, 4 attik'mi 4 puan'mi veriyolar?

Iyi oynuyoruz, iyi paslasiyoruz. Zaten yenelim baska birsey istemiyorum

4 puan vermiyorlar ama boyle berbat bi takima karsi 3 pas ustuste yaptik diye de havaya girecek halim yok.. bunlari dagitamiyorsak kimseyi yenemeyiz..

bu sene ligde sivas'tan daha kotu bir takim gormedim.. denizli, diyarbakir v.s. hepsi bunlardan cok daha iyi..

Maçı izleyebilen arkadaşlar, özelden beni de görürseniz sevinirim. :)

jo neden oynamadı anlamadım ceza mı verildi

Gs oynadı da ben mi görmedim :confused:

takım iyi oynamıyor birkaç haftadır. bu onu febe oynatmadı anlamına gelmez. o hayran olduğun takım leo franco sayesinde bala g.te kazandı. o yüzden fazla övme sen burda o takımı. yenisin zaten, pek hoş karşılanmaz. burda rengi SARI KIRMIZI olan adamlar bellidir. diğerlerine şüpheyle bakılır. anladın sen onu.

Keita ne yapıyor ya gio ne yapsın artık kendine gel keita

Hayrettin'in dili bogazina kacti.

Sahalarda görmek istemediğimiz olaylar.

Geri
Üst Alt