TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Nilüfer'den 'olmadı gitti' şarkısı bu seneyi açıklar.

Herşekilde 4.lüğümüz hayırlı olsun.

Bizim gibi adamlara, takımı için kaç ay para biriktirip öğrenci harçlığıyla istanbula gelen, stada gidip bağıran, iyi niyetiyle herşeyini veren tüm camiadaki insanların gayretlerine yazık oldu.

Geçen sene bir daha böyle olmaz, böyle kötü sezonlar yaşamayız diyordum bu sene daha kötü oldu.

Neyse yapacak bişi yok.

Yine de iyiki bu takımın bir taraftarıyım,tarafıyım.

İyi günlerde sevindiğimiz gibi kötü günlerinde de yanındayım.Tek isteğim hatalardan ders alınsın gelecek sene(ler) adına.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Ben yine de Rijkaard'a kızmıyorum adam bizim futbolcuları profesyonel sandı ne yapsın. Gelecek sene başarılı olur inşallah

sonsuza dek sürecek bizim aşkımız biz galatasaray'lıyız.

Herkes gider biz kalırız biz galatasaray'lıyız.

ELANO, JO 2 antremana çıktılar sadece ! Elano'nun baş parmağı düşmüştü bir de. Arda, Kewell zaten sakat. Baros cezalı. Allah'ım ya Rabbim !

Cem hayatında tırnağı batmamış adamlara tırnak düşmesinden bahsediyorsun boşuna kürek çekiyorsun hiç uğraşma boşver.

Sanki her sene antrenör değiştire değiştire şampiyonlar ligi şampiyonu oluyoruz da bu sene ilk 2'ye giremedik...

elano sakat caner cezalı baros cezalı arda cezalı elano sakat jo sakat geriyede bunlar kalıyordu en iyi şekilde sahaya sürdü . elano ve jo yu son anlarda sokması lazımdı oyuna sakatlıkları artardı oda doğruydu . bu kadroyada atak yap diyemezsin 4 tane ön liberoyla . ancak bu kadar oldu . Biraz da takımın inanması lazım . hırs lazım . ruh lazım .bunların hiç biri bizde yoktu işte.Dün fener maçını izlediyseniz bilirsiniz belki adamlar it gibi koştu . pres yaptılar 2-0 ken bile it gibi koştular ama biz koşmadık . yazık valla yazık bize bunları çektiriyorlar ya valla yazık.Kimse kendini kandırmasın bursada şampiyon olamaz. Fenere öyle bir jest yaptıkki hayatım boyunca bunu unutmucam kimse unutmucak . Bunu yazmak hiç istemezdim ama fenev bu senenin şampiyonu ( bizim sayemizde )

heralde fener şampiyon olcak bi adamların koşmasına bak bide bizimkine bikere adamlar işi ciddiye alıyorlar her pozisyondan en iyisini cıkarmaya calışıyorlar bide bizim oyunculara bak ilk yarıda 3 gol atardık ama bizimkiler okadar ciddiyetsizlerki keitanın son pasları giovaninin son pasları bi dikat edin biraz ciddi olsalar iş biter ama yok oyuncuları ciddiyete goturcek takımı motive etcek ateşlicek kim rijkaard ama nerde ben rijkaardın takımı nasıl motive ettigini cok merak ediyorum napabilirki arda olsa teknik direktor daha iyi olur valla hiç diilse takımı motive eder

hep önümüzdeki yıla bakmaktan bıktım...

Rijkaard'ı itip kakan şerefsizlerin Allah bin belasını versin.

Kapatın şurayı ziyaretçilere ya. Bu angutlar yenildiklerinde nasıl mühür koyuyorsa szde koyun bunlara burdan malzememi çıkartıcaksınız

skor yorumculari defolun gidin Rijkaard geldigi zaman arkasinda duracaktik hani? NERDESINIZ BEYLEEEEEEEEEEER???????

Siz adam barcayı çalıştırdı diye durun arkasında. Bu takımda neler döndü sezon başından beri ileri gideceğimize geriledik.

ULAN, I N A D I N A Galatasaray!

Çok yol katetmemiz gerek çoook.

Biz seni şampiyonluğun için sevmedik.her zaman Metin Oktay ruhuyla kalbimizdesin.takımımla her zaman gurur duydum.ölene kadarda duyacağım. en büyük Galatasaray.her sene realitede olamasan bile gerçek Galatasaraylının gönlünde her zaman şampiyonumuz sensin.her zaman destekçiniz.bizim için en büyük sensin bizi başkası ilgilendirmez.ismin bizim için yeterlidir

alkışlar şanlı armamıza sadece:007::007::007:

Frank Rijkaard´i istifa´ya davet edenleri de gördük ya. Pes dogrusu.

Forumda Abdullah Avci daha iyi TD diyen mi ararsin yoksa hazir olmayan oyunculari 11´de oynatmadigi icin salliyanlari mi ararsin hersey burda. Gözlerime inanamiyorum dogrusu.

Kısmet değilmiş.

Seneye yine yazın 2-3 tane yıldız diye ne idüğü belirsiz adamı kakalarlar.Bizde umutla lige başlarız.Yine sezonu 5. bitiririz.Bu takım dan hayır gelmez artık.DİPSİZ KUYUDAYIZ.

ben yine rijcaard ın arkasındayım ama isyanım futbolculara

En büyük galatasaray başka büyük yokkkk

Faruk Keitanin Hayrettine yaptigi hareket bizi atesledi diyor.

Offfffffffffff offff... Şoktayım... İnanamıyorum. Son yıllarda hiç bu kadar üzüldüğüm bi maç hatırlamıyorum.

Herşeye rağmen sonuna kadar Frank Rijkaard...

Geri
Üst Alt