TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Bursa maçında kesinlikle yenilmemiz lazım,beraberlik bile feneri şampiyon yapar.

trabzonsporun 5 puan önündeyiz , o zaman uefa bile zora girer o yüzden hemen toparlanmamız lazım yoksa işimiz zor

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Bazı renkdaşlarkızacaklar biliyorum.Lütfen affetsinler. Redkit Mustafa Sarp ile bu iş olmaz. Eyvallah yüreğini sahaya koyuyor koşuyor çarpışıyor helal olsun. Ama top yapamıyor. İşte bu da tüm artılarını bitiriyor. Galatasaray'ın orta sahası pas yapmalı.

Bursa Hüseyin Çimşir'le bizden 8 puan öndeyse bizim kadrodan şikayet etmeye hakkımız yok.

Belki de böyle bir Galatasaray'ı bulduğu için farklı oynamıştır ne dersin?

ilk yarıdaki Galatasaray'la ikinci yarıdaki Galatasaray arasında dağlar kadar fark vardı. Zaten bu seneki kaybımız bu 90 dakika içine istikrar sığdıramayan futbolcular yüzünden bu haldeyiz.

Hiç kimseye yenilmemiz lazim. Yok suna yatalim sona yatalim. Yatacak takim ariyorsaniz Sivassporlu olun fenere yatarlar bize karsi kudus it gibi saldirirlar.

CL istiyorum kardesim, Chammmppioonnsss leaaguueeee!!!!!

Ne iyi etmisimden maci 15. dkdan sonra izlemeyi birakmisin...Sonucu simdi gördüm hic sasirmadim/üzülmedim/kizmadim, zaten sezon gecen hafta bitmisti bizim icin.

Bursa maçında ne yenilmesinden bahsediyorsunuz ya? Çıkıp topumuzu oynarız, böyle bilerek yenilecek takım mı Galatasaray? Zaten Bursa'yı yenecek durumda da değiliz. Olur da yenersek Fenerbahçe olabiliyorsa olsun şampiyon. Bunun hesabını yapacak takım mı Galatasaray? Biz olamıyorsak kim olursa olsun. Hatta Bursa'nın olmamasından yanayım, bir takımın da g.tünü kaldırmaya gerek yok.

Rijkaard'ı Barcelona disiplinsizlikten kovdu.Takımda bu kadar yıldızı disiplinli hoca yönetir.Yazık.Duruma bak.Nerdeyse 10 senedir cl ligine gidemiyoz

Xavi bile Rijkaard döneminde Barcelona'dan ayrılmayı ciddi ciddi düşündüm diye bir açıklamaya yaptıysa artık bi kerede söyletene bakalım renkdaşlar!!!

6 sene öncesiyle şuanki durum aynı değil. Kabul etsek de etmesek de alexin istatistiği belli keşke jo elano cart curt diye elli tane adam alıcağımıza bir tane alex alsaydık

size hagi bir adam gelip avrupada 2 kupa 4 yıl üstüste lig şampiyonluğu getirdimi.alex bir tane onuda almışsınız zaten bir kaç seneyede turşusunu kurarsınız.stadımız açıldıktan sonrada açık ara gerimizde kalırsınız.

Fenerin sampiyon olmamasi icin Bursaya yenilelim diyenler, Galatasarayliligini bir daha gözden gecirsinler.

:(((((((((((((((

ulan cl müziğiyle kendimden geçmeyi cl heyecanıyla starı açmayı evimden sıcak kahvemi yudumlarken galatasarayı dünya devleriyle oynarken izlemeyi özledim cl scoreboardını özledim ! özledim ulan hepsini özledim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

servetin oynadığı futbolu görüp hala oynatan rijkardı savunmayın.defansta emre var emre aşık var..uğuru al beke sabriyi çıkar ileri vs vs..

jo oyuna girdi bi zerre katkısı yok..

keita değil santos çıkmalıydı.

bu rijkardın kopyası bence çakması falan

ilk yarıdaki Galatasaray'la ikinci yarıdaki Galatasaray arasında dağlar kadar fark vardı. Zaten bu seneki kaybımız bu 90 dakika içine istikrar sığdıramayan futbolcular yüzünden bu haldeyiz.

İlk yarı 5 dakikalık oyuna aldanıldı sadece o kadar. Dağlar falan yok arada.

Ilk yarida isi bitirmeliydik. Santos olsun ,Keita olsun... Final paslari yapamadik.

Orta sahalar girin stoperlerin arasına seken topları ben toplayacagım :mad:

Hiç kendinizi kandırmayın, boşa kandırıyorsunuz. Rijkaard ile Galatasarayın bir geleceği yok.

Yok ilk sene alışma dönemiymiş de, seneye daha iyi olacakmış da.

Bakın size çok ilginç bir istatistik;

Sabırcılar iyi okusun;

Galatasaray lig başladığından beri toplam 17 kere şampiyon oldu.

17 şampiyonluğun 14 ünde takımın başında olan hocalar ilk geldikleri sene şampiyon olmuşlar.

Diğer 3 şampiyonluğun 2 sini Derwall, 1 ini Lucescu almış.

Derwall ilk geldiği sene şampiyon olamamış ama Kupayı kazanmış, Lucescu ilk geldiği sene şampiyon olamamış ama takımı şampiyonlar ligine taşımış.

Şampiyon hocalarımış ile ilgili bilgi aşağıda;

Fatih Terim 4 sene üst üste şampiyon oldu. İlk senesinde şampiyon oldu.

Brian Birch 3 sene üst üste şampiyon oldu. İlk senesinde şampiyon oldu.

Gündüz Kılıç 2 sene üst üste şampiyon oldu. İlk senesinde şampiyon oldu.

Feldkamp 2 defa şampiyon oldu. İlk geldiği sene şampiyon oldu.

Gerets 1 kere şampiyon oldu. İlk geldiği sene şampiyon oldu.

Holmann 1 kere şampiyon oldu. 1 sene çalıştı, o sene şampiyon oldu.

Toma Kaleperoviç 1 kere şampiyon oldu. 1 sene çalıştı, o sene şampiyon oldu.

Yazık.. çok yazık..

Yanarım yanarım yeni statta ilk sezonumuzda Avrupa'da oynayamazsak yanarım..

Rijkaard tamam iyi teknik direktör, bilgili, tecrübeli ama sanki bir şey eksik..

o da sanırım "motivasyon" aşılaması ve "disiplin"..

Futbolcuların gazla çalışıyor olması, Frank Rijkaard'ın mı yoksa futbolcuların mı kusuru?

İnsanda ne huzur bırakıyorlar nede ağız tadı .

Geri
Üst Alt