TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Galatasaray için lig bitmiştir.

Burda bazı arkadaşların ''Bursa'ya yol verelim, feneri şampiyon yapmayalım '' gibi yazıları var. Hiç yakışmamış. Bu mudur ?

Ayrıca Galatasaray öyle bir şey yapmaz. Çıkar Bursa'yı Samiyene gömer. Kim şampiyon olur ona karışmaz.

:rolleyes:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

hatta bursa bizimle oynayacağı maçı bay geçsin:d

Ne kaleciymişsin be sen Aykut !

Ya Cl' ye gitsen nolur gitmesen ne olur. Benim için CL' nin hiç bir albenisi yok. Bu CL isteyenler genellikle yeni nesil galiba Galatasaray' ı CL' nin CL olduğu zamanda izleyemeyenler.

reailtede hak eden şampiyon olsun bence biz falan demiyorum gerçekten reailtede hak edebilen şampiyon olabilse keşke zerre gam yemem valla.

Cl ye gideriz inşallah bala döte.Orda da Barça filan gelir.Bjk nin rekorunu egale ederiz inşallah.Bi güzel tokat yemiş oluruz.Yoksa adam olmucaz biz.

Bursa maçında yatalım diyenlere acıyorum. Milletin ağzına sakız olacağız bu gidişle. :o

bu saatten sonra herkes bizi yensin, böyle gurursuz futbolcular olmaz olsun, eskiden mütevazi kadromuzla bile gol arardık, ileri uçta en iyi baskı yapan taakım bizdik, 1 atsak 2 yi arardık, ben böyle futbolcu istemiyorum.İnsan da gurur olur dimi, futbolcular böyle isteksiz oynadıkça 1-0 kazanacağımıza tüm maçları kaybedelim bari, rakip takımların işine yarasın, ligi 5. sırada bitirelim.İstemiyorum ben böyle 1-0 lı maçlar.

Sen evinde fenere yenil bursaya gelince aklın başına gelsin kabul etmiyorum yenileceksen bursayada yenileceksin,bu sefer taraftarın için yenileceksin okadar

Bursa maçında kesinlikle yenilmemiz lazım,beraberlik bile feneri şampiyon yapar.

Al işte! Taraftara bak. Düşünceye bak. Fener şampiyon olmasında biz küme düşsekte olur(!) Seneye yeni stadımızda şampiyonlar liginde olmayı,şampiyonlar liginden gelecek paraları,şampiyonlar liginde oynamıyoruz diye bize transfer olmak istemeyen futbolcuları vs. hiç umursamıyorsun. Sen asla gerçek bir Galatasaraylı olamazsın. Sen sadece Fenerden iyi olmayı düşünen, derbiden derbiye maç izleyen geri kafalı bir taraftar olabilirsin.

Bir yorum yaparken düşünün biraz. Bursa'ya yenilmemiz lazımmış. Adnan Polat böyle bir şey düşünür mü? O düşünürse Rijkaard'ı buna ikna edebilir mi? Rijkaard takımın başarısını umursamayıp Bursa'ya yatmaya ikna olsa futbolcuları buna ikna edebilir mi?

skor yorumcusu felan yok ortada.eleştiricez tabi bu kadar korkak top mu oynanır.oh ne güzel 3 4 haftada 1 2 puan alalım sonra süpersin hocam mı diyelim.orda rijkaard yerine herhangi bir yerli hoca olsa sülallesinden girerdiniz neler derdizin.rijkaarda saygım var.herzaman da inandm.ama bi yere kadar.her maçta saçma sapan oyncu deişiklikleri.3 hedefle çıktık 3de 0 çektik.olmaz böyle şey.her sene uefaya gitmekten bıktım.skor yorumcusu değiliz biz.bizim aşkımız adamlara kişilere değil renklere formaya armaya.biz takımımız iyiliği için tabiki konuşucaz.

Arkadaşlar kendimize gelelim neler konuşuyoruz yaaaaa!

Ulan bi kerede kötü skordan sonra takımın arkasında durmayı öğrenin be. Biri takıma lanet okur, biri teknik direktöre lanet okur, biri Bursa'ya yatalım der. Yazık be yazık. Forumu ne hale getirdiniz. Lanet olsun sizin gibi adamlara. Sakın orda burda tutup da Galatasaraylıyım falan demeyin. Bu forumun bu hale gelmesine göz yuman yöneticilere de tebriklerimi iletiyorum. Daha çok üye olsun da kalitenin ne önemi var... Antu'ya çevirdiniz hep birlikte forumu... Tebrikler... Hepinize helal olsun. Lanet olsun sizin taraftarlığınıza.

Ya Cl' ye gitsen nolur gitmesen ne olur. Benim için CL' nin hiç bir albenisi yok. Bu CL isteyenler genellikle yeni nesil galiba Galatasaray' ı CL' nin CL olduğu zamanda izleyemeyenler.

Maddi getirisi ve prestiji var.Daha ne olsun? Ama gidemeyeceğimiz için düşünmeye gerek yok.

Maçın özetinde Servet'in yaptıklarını gördümde hala ne işi var bu takımda demeden edemedim!

ne demek la bu bursaya yenilelim tabiki ne var bunda eziklerimi sampiyon yapacz yani böyle bi durumda tabiki yenilcez

Şu Barış kadar sorumsuzunu görmedim. Ne hakkın var takımı 10 kişi bırakmaya. 3-4 maç ceza veririrler şimdi buna. :o

barış tan ne zaman yarar gorduk zaten ya barış ın goluyle kazanmak yakışmazdı zaten gs ye.omur boyu ceza versınler ısterlerse..

Geri
Üst Alt