TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Şu an hepimiz sinirliyiz ama bunu birbirimizi kırarak değil destek olarak yaşayalım.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Hey gidi koskoca taraftarımız hey ...

Ne hallere düşmüşüz haberimiz yok.

Bursa'ya yatmaktan bahsediliyor.

Her türlü görüşe açığız ama bu kadar değil.

Lütfen o Bursa'ya yatmaktan bahsedenler haddinizi bilin !

Şu son 5 haftadır maç seyretmek istemiyorum. Üzülüyorum gerçekten takımın bu halini gördükten sonra.

Eminim Bursa'ya yatmaktan bahseden arkadaşlar da üzgündürler.

Ne yazık ki yatmak'tan bahsedenler var. Ben bu düşüncenin üzgün olmalarından kaynaklandığını düşünüyor, en azından umut ediyorum.

Sözlerinize tamamen katılıyorum.

Benim gözümde Bursa'ya yatmanın Cemal Nalga rezaletinden eksiği yok, fazlası vardır.

Bir yorumda biz Bursa maçını kazanıp, Fenerbahçe Şampiyon olursa atkısını asacağından bahseden bir arkadaş vardı.

Biz Bursa'ya gerçekten yatarak Şampiyon yaparsak o atkıyı boynunda gururla taşıyacak mısın ?

geçen sene fenerin şampiyonluk şansı bitmişken inönüde bjkyi yendi saçma saçma konuşmayın ya. ayrıca adamlar konyaya bıraksaydı maçı denizli düşüyodu çıktılar çatır çatır yendiler. ufak takımların işi bu ufak hesaplar bize yakışmaz. zaten bursa bizi normal şartlarda da tokatlar ama mücadele etmeliyiz, yıllarca konuşulcak dillere sakız olcak bi mağlubiyet istemiyorum sami yende.

Kim konuşacak? Fenerliler konuşacak. E zaten onlar her dakika hakkımızda konuşuyor. Fener'e de Sami Yen'de yenildik. Onlara da mı bilerek yenilmiş oluyoruz?

Kaldı ki Bursa bjk ve fener'i istanbul'da üçerlik tarifelerle yendi. Bizi de ilk devrede yendiler. Fener'in 5 attığı Sivas'a yenilen Galatasaray, Bursa'ya yenilirse yatmış mı olacak? Güldürmeyin adamı. Bursa'yı yenecek halimiz yok işte.

Lucescu Gerets Feldkamp sampiyon olanlari gonderiyorsan sampiyon olmanin ne anlami kaliyorki. Artik Td lerimiz sampiyon olmaktan korkar hale gelecek nerdeyse.

bursaya maç satma diye bişey olamaz bjknin olası bir puan kaybyla onları geçebliriz sonra fb-bjk maçında bjknin galibiyeti ve zor olacağını bilsemde bursayı yenmemiz bizi 2. yapar buda bize yeter.haa bana sorarsanız biz 3 4 anca oluruz.

Ninemin sakallrı olsaydı..

6 da 6 bizi şampiyon yapar mı ? xD

Of of ağlanacak halimize gülüyoruz

Sezon finalini yaptık.6 bolum pespese verdik.Geri kalan haftalarda tekrarını ızleyebılırsınız.

haldun üstünel kimi kiralar sezon sonu????

Hakan Baltayi savunanlar ve defansi cok iyi diyenler Allah askina bu maci tekrar izrsinler, özellikle son dakka golü attiklari pozisyona dikkat. Buna benzer cok pozisyon oldu macta.

Sivasspora yapılabilecek en büyük kötülük gelecek hafta Diyarbakırspor'a yol vermektir.

Ohhh bursaya yattınız diyarbakıra yattınız maşallah... nasıl taraftarsınız anlamadım ben sizi.

Anadolu takımı tutmuyorsunuz Galatasaray taraftarısınız dikkatinizi çekerim...

bundan sora tek dileğim fener şampiyon olmasın yeter

Barış 3.Lig

Mehmet Topal 2.Lig

Servet Anadolu

Mustafa Sarp 2.Lig ve Anadolu

Gökhan Zan Cam

Ayhan Akman yaşlı kurt

şeklinde bir Türk oyuncu kombinasyonu olan takım ancak bu kadar oynar.

Servet:Uçan top taca

Topal:Hemen moral bozar.

Sarp:Panik atak.

Ayhan:35 dakika

Zan:Sakat

Jo:Alemci

Giovani:Kiralılk,tecrübesiz,telaşlı

Keita:Bencil,yetenek

Elano:Vurdumduymaz

Arda:Tipik Türk erkeği,kabadayı,duygusal

Sabri:Takım o kadar kötü ki YILDIZ oldu adam.*

Leo Franco:Halı sahaya almam.Duracağı yeri bilmiyor.

Aykut:Potansiyel hata,ama Leo dan iyi.

Ufuk:Daha bir şey oynayamadı,oynasa da görsek.

Hakan Balta:İyi niyetli.*

Caner:Hırsı Zekasının önüne geçiyor.Haşin,bek değil *

Emre Çolak:Fiziği güçsüz,tecrübe lazım.*

Uğur Uçar:Sakatlık dönüşü hala futbolu unuttmuş gibi.

Kewell:Gitti mi gelmez.Ama çok zeki.

Baros:Agresif,2 hafta da bir cezalı,ama çok zeki ve hırslı *

Maalesef böyle bir kadromuz var.

Maç satalım diyenlerle aynı takımı tuttuğuma utanıyorum.

6 da 6 bizi şampiyon yapar mı ? xD

Of of ağlanacak halimize gülüyoruz

6 maçtan sonra Ligin ilk 5 sırasındakiler aralarında maç yapıp şampiyonu belirleseler dahi biz gene şampiyonluğun ''ş'' sini göremeyiz!!!

Buişin parayla alakası yok. Keitayo Elanoyu Jo yu Kewell'ı getirdin. Bir emektar Hasan Şaş Ümit Karan kadar iş görmediler. Ilıc bile ayağı top yapabilen iyi bir oyuncuydu Polat gözünükırpmadan harcadı.

Polat düşmanı mısın? Ümit Karan Hasan Şaş,Hakan Ünsal,Hakan Şükür gibi oyunculardan birinin tanıdığımısın? Fenerli misin? Geri kafalı mısın? Bizimle dalga mı geçiyorsun? Nesin sen? Ne yapıyorsun?

Keita ile Kewell bir senede Ümit Karan,Hasan Şaş gibi futbolcuların son 2-3 senede yaptığından fazlasını yaptılar.

Ohhh bursaya yattınız diyarbakıra yattınız maşallah... nasıl taraftarsınız anlamadım ben sizi.

Anadolu takımı tutmuyorsunuz Galatasaray taraftarısınız dikkatinizi çekerim...

Hayır hani forumda Sivaslı taraftarlara sallayanlar varya. Sezon sonu gorecem sizi diyorlar. Sen gidip haftaya adamların en öenmli rakiplerini yenersen o sevmediğin adamlara iyilik yapmış olacaksın.

Şunu kabul etmek lazım. matematiksel olarak UEFA kupasına gitmemiz garanti. Artık futbolcular bu gevşeklikle maçlara asılmazlar.

Hadi bize geçmiş olsun bu sezonu daha 6 hafta kala kapadık. Sezona ne umutlarla başladık şimdi ne durumdayız. Bir deplasman klasiği yaşadık puan kaybettik. Bu sene kazanmamız gereken hiçbir maçı kazanamadık. Sivas,Athletico Madrid ve daha sayamadığım bir sürü maç. Bişeyler bekliyoruz ama gözden kaçırmamamız gereken bişey var biz Barcelona değiliz arkadaşlar çok büyük hayaller kuruyoruz ve sonunda böyle hüsran yaşıyoruz. Lig nasıl biter bilemem ama sezon sonunda ciddi anlamda oturulup gerekli kararlar alınmalı. Unutmamak lazım ki oyuncuların isminden çok takım olabilmek,savaşabilmek o ruhu sahaya yansıtabilmek herşeyden önemli.

Bu saatten sonra kim şampiyon olursa olsun Galatasaray şampiyon olamadıktan sonra kimin şampiyon olduğu zerre kadar umrumda değil

Geri
Üst Alt