TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor 0-2 Galatasaray | 31 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor - Galatasaray | 31 Ağustos Pazartesi

cumartesı antreman raporunda keita ugur nonda takımla çalışmalara katıldı dio.sanırım oynayabılıecek durumdalar..hala kewell ımın yedek oturmasına içerlioyorum kalbim ağrıyo :(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 4. Hafta | Ankaraspor - Galatasaray | 31 Ağustos Pazartesi

cumartesı antreman raporunda keita ugur nonda takımla çalışmalara katıldı dio.sanırım oynayabılıecek durumdalar..hala kewell ımın yedek oturmasına içerlioyorum kalbim ağrıyo :(

sebebi kewellin hastalığı 90 dk çıkaramaz kolay kolay böylede iyi giriyo taze güç gizli silah olup golünü atıyo

saat 6 da işten çıkıcam. 7 de Aşaş kör itin öldüğü yerde olucam.

Maça gidiceklere tavsiyem bilet fln almasınlar gidin orada Melih in itleri var sürüyle karaborcası tinerci tayfası onlar elinde karaborsa biletleri 3 de 1 i veya yarı fiyatına satıyorlar. Ben Maraton a giricem 20 - 25 tl den fazla ödemezsiniz.

2 senedir aynı şekilde giriyorum. geçen seneki TR kupası maçına 10 tl ye girmiştim maratona.

Biletix den alırsanız sadece Kale Arkası satıyorlar ve tam 55 TL !!!

Aziz Yıldırım ve gerzek yönetimi yüzünden tüm anadolu kulüpleri karar aldılar ve Büyük takımlar alışık diye kale arkasını 50- 60 tl civarı belirliyecekler.

Ankara çok ters her sene bize bi şekilde puan takmış bir takım inşallah bu sene böyle olmıyacak

geçen sezon ankarasporla ankarada oynadıgımız iki maçda berabere bitmişdi artık kazanma vakti.

Bu macida kazasiz atlatirsak bu takim tutulmaz !!!

Ankara her zaman zor deplasman olmuştur. Ama artık şeytanın bacağını kırma vakti. Namağlup unavınını böyle kolay kaptırmamamız lazım. Başarılar aslan yürekliler.

ankarasporda durumlar karısık ediz ve mehmet cakırda ankaragücüne geçti takım ve td sıkıntılı ezer geceriz emaneti tekrar alırız fenere 1 gün yeter liderlik için

Bu maç rahat bizim.Skor 3-1 yaparız.

solbekte kim oynayacak? h.balta ve alparslan sakat:( volkan gönderildi...

Ankarasporda Ediz ile Mehmet Çakır A.Gücüne gitmiş. Bu maçı rahat alırız....

mehmet çakır bizim maçda oynadıkdan sonra gidecekmiş ankaragücüne de tüm mehmet çakırlar gelse farketmez:)

Cok sacma aslinda..Transfer olmus bir futbolcu Ankaraspor´a ne verebilir ki?

Ankaraspor´da isler karisik ve bu bizim yararimiza olabilir..Ne olursa olsun Ankaraspr deplasmani zor bir deplasmandir..Ciddiyetimizi koruyup, etkili oyunla 3 puani almaliyiz..Besiktas macina kadar puan kaybi olmamali ki cok avantajli cikalim o maca..Besiktas cok tedirgin olacak ve biz rahat..Onlar saldirdikca Keita cakar:D Onlar saldirdikca Elano cakar:D Onlar saldirdikca Baros cakar:D Finali de Arda Turan yapar;)

Tek endişem o gün açıklanabilecek transferlerin takımın konsantrasyonunu bozması olur.

Umarım pazartesi günü ve maç saatine dek açıklanmaz. Açıklanacaksa bugün, pazar yada pazartesi günü maç sonrası açıklansın.

Tek dileğim sakatlıklar olmasın ve sakat olan oyuncularımızda hızla iyileşsin. Takımın oyunu, hücum gücü, futbolcular arasındaki pas alışverişi ve yardımlaşma becerisi gün geçtikçe artıyor ve olgunlaşıyor. Bu yüzden, Ankaradan rahat bir galibiyet elde ederek ayrılacağımızı tahmin ediyorum..

Asla Ankaraspor'dan korkmuyoruz.Sadece maça temkinli yaklaşıyoruz.Yenilince de asıp kesmeyin.

Geri
Üst Alt