TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Fener bizim 10 da 1´imiz kadar bile degil..Sifir yani...Sinirimiz gecince bir düsünelim..

Biz bu Fener´e tecavüz ederiz rentaslar...Manisa´ya rezil olan bir takim Keita´yi,Arda´yi, Elano´yu nasil tutacakmis cok merak ediyorum..Siz bir hicsiniz Fenerbahce...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Hakem e vs ye bahane bulmayın. Vestel de o son topu kaptıran gerizekalı resmen hediye etti maçı vursa maç bitecek saçma bir dürtme ile kaptırdı ve gol temiz.

Artı %100 Penaltı vardı onu vermesi gerekiyordu.

Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de öperler!!

GS tartışmasız bu Fener den 5 kat daha iyi oynuyor...

Manisanın verilmeyen golü ofsayt mı

Değil.

Ayrıca adamların net penaltısı verilmedi.Ama suç hakemin değil.Simpson mudur nedir kendini yere ata ata oyunun inandırıcılığının içine etti.

Yazık oldu gerçekten.Fenerin üç puan alması filan hikaye.Ben Manisa'nın emeğine üzülüyorum.

Ulan yine Alex kurtardı adamları ballı herifler ya 2 asist yaptı resmen alda attı dedi ilk golde ikinci goldede kafası direkten döndüde Semih tamamladı kimse masal okumasın Semihmiş Güizaymış diye adamları sırf Alex kaldırıyor başka birşey değil..

Neyse bir yandanda iyi oldu boşverin bu herifler ne zaman puan kaybetse bizde puan kaybediyoruz bizimkilerde diken üstünde oynasınlar Ankaraspor'a karşı yarın biraz...

Cevap: 30.gün Transfer Nöbeti | Son 24 Saat

boşverin feneri bu futbolla burda takılmasalar ilerde takılacaklar..önemli değil..şu transfer işi bitsin artık. bu arada sezer gerçekten iyi topçuymuş..

Cevap: 30.gün Transfer Nöbeti | Son 24 Saat

yalnız sezer son 10dakıka da gırdı ve ınanılmaz oynuyo ben sezer ın bu kadar ıyı oyuncu oldugunu bılmıyordum mıllı takıma secılır bır sonrkakınde benden soylemesı calımlar paslar sutlar ınanılmaz gercekten

Evet, cok kisa süre oynamasi ragmen, cok güzel paslar ve cok süper bir sut cekti! Insallah aliriz.

Ve f5 cok balli....

Sezer de oyuna girdikten sonra kendini belli etti,iyi paslar atıyor,90da bir şut çekti volkan kurtardı..İyi bir oyuncu bence Sezer.. fenerin 90+4deki golünde semih bariz ofsattı golü de attı anca 90+ lar kurtarır onları, bu futbolla, fener bize rakip olamaz.

feNerasyon görevini yaptı tebrik ederim.

febe'ye ofsayt'tan gol attırdılar , adamların 1 golünü 1 penaltısını vermediler adi herifler.

Arkadaşlar üzmeyin kendinizi boşverin. Maçın hakkı beraberlikti. Adam orta sahada salak salak paslaşırken kaptırdı topu ve bu pozisyonun baslamasına neden oldu zaten bitecekti orda maç biraz daha dayansaydı manisalılar.

Biz sampiyonuz hiç üzmeyin tatlı canınızı. Hem zaten daha bu haftada kaybedecekleri puanla ve sampiyon olmak icin daha cok erken. 30 hafta var daha

bu balları bi yere kadar olur.fenerbahçe total futbolun t sini bile oynamıyor.ezik büzükler kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.inşallah 10. haftada onlara total futbolun nasıl oynandığını canlı canlı bağırta bağırta göstereceğiz.bu arada o manisalı ferhat denilen ş.siz ezik gibime geldi.bu kadar bariz hata yapılmaz be.vur topa gitsin auta taca.lanet olsun

feNerasyon görevini yaptı tebrik ederim.

febe'ye ofsayt'tan gol attırdılar , adamların 1 golünü 1 penaltısını vermediler adi herifler.

Fenerasyon geçen haftada Ali Sami Yen'de iş başındaydı :)

Ya olamaz ya, Semih pozisyon baslarken ofsayttaydi. Son saniye ve ofsayttan gol gelde kahrolma! Manisa 1-1 i buldugunda Galatasaray'in attigi gollerden daha fazla sevinmistim. Ama bu fener boyle giderse bu sene cok puan kaybeder berbatlardi bugun.

okadar salakca defans hatalari yapilmazki yav, 2 golüde b..b.. yediler....

Bu maçta fb'nin gerçek yüzü çıktı ortaya.Hiç bişey oynamadılar oynamadıkları halde hakemle kazanmayı bildiler. 1 net penaltı ve 1 golü verilmedi Manisa'nın.

muahahha feneve manisa iyi koydu :D bunlar bu sene ilk 3 e giremez ahan yazıyorum :D sion maçından sonrada demiştim yine diyorum göreceksiniz 2 ay sonra daum sene sonu azize yolcu :2aloh1::2aloh1:

ahada imzam :asd:

Geri
Üst Alt